Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
leslieke és Atapi és God Vazzeg.
Majd odahaza megnézem, A fájlkezelő Nautilus most a bétában például a CPU 70%-át használta legutóbb este. Memória evés 600mb.
Meg a Chrome evett sokat, 2 fül volt megnyitva ( az egyik egy üres, a másik meg egy google kereső)De az elején nem volt ilyen... az elején jó volt, 1.1GB memória fogyás jó volt, most meg a legutóbbi frissítések után...
10.04-et már nem tudom megnézni, rég nem használom
Azt tudom, hogy anno kérdeztem rá az ubuntu.hu-n is, de annyi válasz jött, hgoy nekem annyit nem eszik max 600-800mb meg néhányan panaszkodtak, hogy nekik is annyit eszik. Amúgy a maximum 2.7GB volt a 10.04 alatt, de amikor anno nem jött segítség, hagytam. A 10.10 és 11.10-nél már ilyen sosem volt, akkor a memória zábálás mindig jól működött, 1GB alatt maradt!Hát persze, tudom mi volt, és most is... ááááá Halmozás!
Nincs az alkalmazások lelőve... bakker igen az volt akkor is.Az volt a 10.04-nél is, hogy elindítottam az alkalmazást és Xgomb (bezáró gomb) bezártam, jó akkor egy másikat stb.
És az Ubi valamiért gyűjtögető életmódot folytatott és folytat. Amit én egyszer bezártam programot (anno a Totem lejátszott, bezáró gombbal bezártam), akkor a Task-ban a folyamatok között még ott volt és ment a progi. Nekem kellett mindig kézzel kill-elni őket.
A .04-sek valamiért az én laptopomon ezt nem csinálta automatikusan,
Igen, és most is ez volt, mert ha a Nautilus fájlkezelőt bezártam, akkor ugyanúgy futott a task-ban cpu-t terhelve...
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt tudom, hogy anno kérdeztem rá az ubuntu.hu-n is, de annyi válasz jött, hgoy nekem annyit nem eszik max 600-800mb meg néhányan panaszkodtak, hogy nekik is annyit eszik. Amúgy a maximum 2.7GB volt a 10.04 alatt, de amikor anno nem jött segítség, hagytam. A 10.10 és 11.10-nél már ilyen sosem volt, akkor a memória zábálás mindig jól működött, 1GB alatt maradt!