- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Na neee
Pont ez a lényeg, win alatt még ennyi mindent se lehet testreszabni. Vannak jól bevált dolgok, és nem szívesen változtatnak a fejlesztők, joggal! Mivel megszoksz egy környezetet, magadnak beállítgatok, és ha utána egy homlok egyenes más környezetbe raknak, nem tudsz dolgozni, nem áll kézre. Miért kellene több ablakkezelő? Ezekkel nem tudsz megcsinálni mindent? Olyan széles lehetőségeid vannak, hogy a minimal desktoptól a full-ig minden megoldható alatta, sokkal szélesebb lehetőségekkel, mint amit ki lehet egyáltalán használni.Én utáltam a win alatt hogy sok mindent nem tudok megoldani, ami itt alap, és 2 kattintással megvan. Teljesen a kezed alá tudod szabni a rendszered, de ugyanakkor jó, hogy egységes a gnome és a kde is, ha egy alap rendszer elé odaülsz, nem kell vakarni a fejed.
Ez az én meglátásom

Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Robotporszívók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pont ez a lényeg, win alatt még ennyi mindent se lehet testreszabni. Vannak jól bevált dolgok, és nem szívesen változtatnak a fejlesztők, joggal! Mivel megszoksz egy környezetet, magadnak beállítgatok, és ha utána egy homlok egyenes más környezetbe raknak, nem tudsz dolgozni, nem áll kézre. Miért kellene több ablakkezelő? Ezekkel nem tudsz megcsinálni mindent? Olyan széles lehetőségeid vannak, hogy a minimal desktoptól a full-ig minden megoldható alatta, sokkal szélesebb lehetőségekkel, mint amit ki lehet egyáltalán használni.