- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Szia!
Az az igazság, hogy a linux tízen X éve grafikus, persze vannak "parancsoros"-ak is.
Szerintem ne nagyon particionálgass előbb próbáld ki, tölts le egy live CD-s verziót és úgy próbáld ki, "kicsit" lassabb lesz mint a feltelepített, de el tudod dönteni kell vagy sem. Ha meg tetszett van még egy lehetőség pár páran ezt nem szeretik, telepítsd windows-on belül, ezt az Ubuntu és társai, Mint, támogatja. Szerintem ezek közül válasz elsőként.
Tapasztalataim szerint (ami nem olyan nagy
) de eddig még nem nagyon voltak gondjaim driver-ekel, egyébként a Live cd-vel ez is kiderül, ha van net kapcsolat akkor meg úgy is megoldódik a probléma, nagyon sok segítő kész linux-ossal találkoztam már különböző fórumokon és a gugli is nagyon segítő kész tud lenni. nekem régebbi radeon van és azzal nem volt problémám.sok win32 program és játék futattható linux alatt is a "wine" vagy a "PlayOnLinux" programokkal én a wine-t innen szoktam feltenni (köszönet érte MerlinW-nek)
Igen van Skype, VLC, Opera, Chrome (Chromium), Flash, Codecec... minden programnak van linuxos verziója vagy alternatívája, a PS viszont nem fút ha jól tudom de van helyette GIMP.
Egy dolgot viszont még az elején tisztázni kell A LINUX NEM WIN, A WIN NEM LINUX! ne akard össze hasonlítani, mindegyiknek van előnye és hátránya, kinek a pap kinek papné. Mielőtt tényleg nekiállnál és azon emberek táborát erősítenéd akik leszólják a linux-ot win után, előbb tájékozódj, olvasgass, nézegess róla videókat.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de eddig még nem nagyon voltak gondjaim driver-ekel, egyébként a Live cd-vel ez is kiderül, ha van net kapcsolat akkor meg úgy is megoldódik a probléma, nagyon sok segítő kész linux-ossal találkoztam már különböző fórumokon és a gugli is nagyon segítő kész tud lenni. nekem régebbi radeon van és azzal nem volt problémám.