- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Macrodroid
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
sziasztok!
a mai PH!TV-ben látott netbookon volt 1 kubuntu és megtetszett, ugyanis eddig ódzkodtam a parancssoros linuxoktól, ez meg már grafikus...
nem nagyon találtam infót arról, hogy mekkora partíció kéne neki... van 1 40 gigás win7 partícióm, ezt szedném kettőbe, amíg kipróbálom ezt a rendszert. a win7nek hagynék minimális 25 gigát. elfut a kubuntu 15 gigás partíción?
a dell honlapján csak win7hez és vistához vannak driverek. mennyire fontosak 1 átlagos felhasználáshoz a driverek ezen az OS-en?
amd athlon ii p320, ati radeon hd4250nem vagyok nagy játékos, de néha muszáj játszani is ugyebár... az állandó játékom a toca race driver 3. fut a játék? tapasztalatok? (ide azért már szükséges minimum 1 vga driver)
szoftverezettség: flash. ugyebár ki akarják söpörni a piacról, de addig is kell... jó-e? ugyan itt is van előre telepített böngésző, amit természetesen ki is próbálok (ha minden elvárásomat kielégíti a rendszer), de megszoktam az opera gyorsgombjait és egérmozdulatait, skineit és a többit
kérdés, hogy jól tudom-e, hogy van linuxra is opera? VLC, skype, win-es PS elmegy ezen?bocsánat a sok kérdésért, de megtetszett, hogy nem parancssoros az OS és a egszokott grafikus irányítás lehetséges. és öröm, hogy végre találtam a win eldobására 1 eddig alkalmasnak vélt rendszert
(OSX nem vonz)
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kérdés, hogy jól tudom-e, hogy van linuxra is opera? VLC, skype, win-es PS elmegy ezen?