- Milyen okostelefont vegyek?
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
XP-nél tökéletesen ugyanez a helyzet, ott is telepíteni kell a meghajtóprogramot, hogy ne legyen pontosan ugyanilyen jelenség.
Az igaz, de nem a feketeablakban kell varázsolni hozzá, hanem szakértelem nélkül, a behelyezett driver-CD-ről automatikusan történik meg a dolog. Ez hatalmas különbség és én ezt firtattam, ezt marasztaltam el. De van még más is. Ugye te csináltad a csomagot? És ha te nem csinálod meg a csomagot? Ugyan mit tudhat az egységsugarú júzer a megoldásról? Megmondom: semmit.
Nézd, sok jó van a linuxban például az ingyenesség, vagy a nagyobb internetes biztonság, de az ilyen fejletlen dolgok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az ember bátran leszarozzhassa a linux mai állapotát. Nem itt kellene tartania. Amíg a belbecs ilyen kezdetleges, addig nem kellene a külcsínnel annyit foglalkozni. Például még évekig megfelelt volna a GNOME2 is, nemhogy Unity kelljen. Először a valódi használhatóságot kellene a disztribúcióknak megoldaniuk. Szerintem. De-hát ki figyel arra amit én mondok. Még te sem...
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robot fűnyírók
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Gray Zone Warfare
- Asztalos klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest