Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
hallari
üzenetére
Na igen. Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy az emberek többsége egyszerűen lusta a saját problémái gyökerének utánanézni és megoldani azokat (kb. 95%-ban a neten a válasz), egyszerűbb valakit ugrasztani, hogy oldja meg.
Rosszul gondolod! Rengeteg probléma van a linuxal. Sokkal több, mint a fizetős rendszerekkel. Pont azért nézhető el a csetlés-botlás, mert ingyenes. De ha nekem annyi egyforintom lenne most a zsebeimben, ahányat már megoldottam a linuxos problémákból, hát bizony fel sem tudnék állni, olyan súlyos lenne a ruhám. (Pedig anno a zegyforint alumíniumból volt.) Naszóval, nem így van.
Ezen a fórumon csendben és szerényen adja tanácsait például Kendek fórumtárs is. Meg mások is. Ezrével. Mert ezrével vannak problémák. Csak nem mindenki olyan kedves-aranyos-segítőkész mint ők (ezúton is tisztelet nekik!). Én például az ezer problémáról szeretem leírni, hogy ezer probléma van. Ez nem fikázás, ez tényanyag.
Ezzel együtt szerethető volt az Ubi a 10.10-ig számomra. Számomra. Számomra. Leírjam még párszor, hogy eljusson egyesek tudatáig a dolog? Ugyanis nem tukmálom másra a véleményem. De amiket ide leírtam, azok létező és jelenleg is megoldatlan problémák. Tetszik érteni? Létező és megoldatlan! Vagy hogy kellene ezt másképpen mondani? "Minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve!"? Vagy mit vártok? A szart csak leszarozni lehet. Ezzel bizony együtt kell élni. A kép azt mutatja, hogy nem tudtok együtt élni vele. Amint szóba kerül, már hepciztek. A megoldást persze nem tudjátok, de hepciztek. Szánalmas, de tényleg!
Aktív témák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest