Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Ubuntu 10.04LTS-szeretnék feltelepíteni, de nem indul el sem live cdről sem pedig telepíteni nem tudom. A 11.10-est feltettem többször, nem volt gond a telepítéssel.
A 10.04 telepítés indításakor, a cdről való boot után "Az Ubuntu telepítése a számtógépre" menüpontra bökés után a garfikus felület el sem indul, rögtön kidob promtba.A cd jó, feltelepítettem a laptopra, oda felmegy.
Próbáltam úgy, hogy feltettem egy másik gépre, majd a vinyót visszatettem az eredetibe, így bootol, viszont nincs grafikus felület. Kicsit "morbid" megoldás, de gondoltam hátha benyeli.
Intel GMA X4500 integrált videókáryta van a gépben.
Akad ötlet?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest