Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hát befizettem a "tanulópénzt" időm , türelmem volt ,de az el is fogyott rendesen

Már az elején gyanakodtam ,hogy valami nem lesz jó és yes tényleg nem amikor telepített akkor sorjában hiba üzenetek szinte a végéig aztán újraindítás ahogy bootolt hiba üzenetek.
Bejött a desktop ott aztán váratlan hiba sorozatok, alkalmazásprobléma stb vagyis használhatatlan.
Rendszermentből vissza állítottam ahogyan írtad jó lett , bár vannak furcsaságok pár oldal mint pl PH,Ubuntu teljesen szét voltak esve ,de vissza kaptam a rendszerem.Na mondom megpróbálom felrakom a 11.04et és egyből frissítem na itt nem voltak hibák az elején szépen elment a végéig mikor azt kaptam ,hogy ubuntu desktop nem telepíthető

restart és ugyanúgy error a bootkor és megint alkalmazásprobléma, leáll,rengeteg hiba üzenet.Úgy döntöttem leszedem majd ha megjelenik és tiszta telepítést csinálok.
Hát nem jött össze a zökkenőmentesség nagyon nem.
Csak az bosszant ilyenkor ,hogy minden újabb megjelenésnél ami fél évente van rakjam újra teljesen a rendszert.
Aktív témák
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest