Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
floatr
üzenetére
az unstable ág gyakorlatilag azokat a szoftvereket tartalmazza, amiket sikerült lefordítani, és első blikkre működnek. Folyamatos fejlesztésen esnek át. Ebből készülnek az időközi bubi kiadások. A testing-ben a véglegesítésre váró csomagok ülnek, ezekhez már csak kisebb javítások esnek be, integrációs teszteket zavarnak végig rajtuk, stb. Ebből készülnek az LTS-ek (6.06, 8.04, 10.04, 12.04 ...). Ettől függetlenül én azt tapasztaltam, hogy a legkiforrottabbak az LTS-t követő időközi kiadások (6.10, 8.10, 10.10 ...)
Köszönöm a válaszod, de nem lettem tőle sokkal okosabb. Főleg az utolsó mondatod zavar. Azzal ugyanis az egészben alig lévő pici logikusnak mondható összefüggést is sikeresen képes voltál felborítani. Most aztán nagy a zűrzavar a fejemben. Sőt, mondhatom, hogy kezd a dolog nekem már egyáltalán nem tetszeni. Ekkora lekvárt ritkán lát az ember. Inkább lehetne éves egyszeri kiadás, de ne legyen benne hiba. Tudom, hogy ezt nem lehet elérni, de a leírásokból, a tiédből is, úgy tűnik nekem, mintha még a törekvés sem lenne meg rá. Hajszolni a határidőt, hajszolni az újdonságokat, hajszolni a konkurencia előttiséget. Ezt látom. A felhasználó rendes kiszolgálását, megbízható asztali desktop kialakításával? Na ezt a legkevésbé sem látom. Talán én vagyok a hülye a témához, de ez nekem kezd undormányossá válni. Lassan érik bennem a gondolat, hogy felhagyok a linuxozással teljesen...
Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Tőzsde és gazdaság
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 32GB DDR4 3200
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest