Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
floatr
üzenetére
az unstable ág gyakorlatilag azokat a szoftvereket tartalmazza, amiket sikerült lefordítani, és első blikkre működnek. Folyamatos fejlesztésen esnek át. Ebből készülnek az időközi bubi kiadások. A testing-ben a véglegesítésre váró csomagok ülnek, ezekhez már csak kisebb javítások esnek be, integrációs teszteket zavarnak végig rajtuk, stb. Ebből készülnek az LTS-ek (6.06, 8.04, 10.04, 12.04 ...). Ettől függetlenül én azt tapasztaltam, hogy a legkiforrottabbak az LTS-t követő időközi kiadások (6.10, 8.10, 10.10 ...)
Köszönöm a válaszod, de nem lettem tőle sokkal okosabb. Főleg az utolsó mondatod zavar. Azzal ugyanis az egészben alig lévő pici logikusnak mondható összefüggést is sikeresen képes voltál felborítani. Most aztán nagy a zűrzavar a fejemben. Sőt, mondhatom, hogy kezd a dolog nekem már egyáltalán nem tetszeni. Ekkora lekvárt ritkán lát az ember. Inkább lehetne éves egyszeri kiadás, de ne legyen benne hiba. Tudom, hogy ezt nem lehet elérni, de a leírásokból, a tiédből is, úgy tűnik nekem, mintha még a törekvés sem lenne meg rá. Hajszolni a határidőt, hajszolni az újdonságokat, hajszolni a konkurencia előttiséget. Ezt látom. A felhasználó rendes kiszolgálását, megbízható asztali desktop kialakításával? Na ezt a legkevésbé sem látom. Talán én vagyok a hülye a témához, de ez nekem kezd undormányossá válni. Lassan érik bennem a gondolat, hogy felhagyok a linuxozással teljesen...
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sorozatok
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs