- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
floatr
üzenetére
az unstable ág gyakorlatilag azokat a szoftvereket tartalmazza, amiket sikerült lefordítani, és első blikkre működnek. Folyamatos fejlesztésen esnek át. Ebből készülnek az időközi bubi kiadások. A testing-ben a véglegesítésre váró csomagok ülnek, ezekhez már csak kisebb javítások esnek be, integrációs teszteket zavarnak végig rajtuk, stb. Ebből készülnek az LTS-ek (6.06, 8.04, 10.04, 12.04 ...). Ettől függetlenül én azt tapasztaltam, hogy a legkiforrottabbak az LTS-t követő időközi kiadások (6.10, 8.10, 10.10 ...)
Köszönöm a válaszod, de nem lettem tőle sokkal okosabb. Főleg az utolsó mondatod zavar. Azzal ugyanis az egészben alig lévő pici logikusnak mondható összefüggést is sikeresen képes voltál felborítani. Most aztán nagy a zűrzavar a fejemben. Sőt, mondhatom, hogy kezd a dolog nekem már egyáltalán nem tetszeni. Ekkora lekvárt ritkán lát az ember. Inkább lehetne éves egyszeri kiadás, de ne legyen benne hiba. Tudom, hogy ezt nem lehet elérni, de a leírásokból, a tiédből is, úgy tűnik nekem, mintha még a törekvés sem lenne meg rá. Hajszolni a határidőt, hajszolni az újdonságokat, hajszolni a konkurencia előttiséget. Ezt látom. A felhasználó rendes kiszolgálását, megbízható asztali desktop kialakításával? Na ezt a legkevésbé sem látom. Talán én vagyok a hülye a témához, de ez nekem kezd undormányossá válni. Lassan érik bennem a gondolat, hogy felhagyok a linuxozással teljesen...
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest