Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Kezdem kapsigálni, azt'szem!

______Tehát ...:
...tehát úgy érted (alma mint kivételmappa), pl. ELSOMAPPA esetén
hibás megoldás:
rsync -a /home/ELSOMAPPA /media/idemegy --exclude=/home/ELSOMAPPA/almaJó megoldás:
rsync -a /home/ELSOMAPPA /media/idemegy --exclude=/ELSOMAPPA/alma?

... és most jön a pláne, ha most jól érterlmeztem, akkor érteni fogom, hol értettem félre az exclude paramétert .... MASODIKMAPPA esetén:
_hibás1.:
rsync -a /home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA /media/idemegy --exclude=/home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA/alma_hibás2.:
rsync -a /home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA /media/idemegy --exclude=/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA/almaDE A JÓ megoldas:
rsync -a /home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA /media/idemegy --exclude=/MASODIKMAPPA/alma?

Ha így van, akkor nem tul felhasználóbarát megoldás ez a linux részéről, és ezért értettem félre ....

Mzx
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest