- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Nos. Generic-et kiválasztva nem megy, de a másik rendszerről szépen lementettem a ppd-jét, és azt kitallózva viszont isteniül funkcionál. Köszönöm a segítséget.
Eddig 5 gépre volt egy lézernyomtató, most viszont gond van, hogy ezt is beüzemeltem, így kettő van megosztva. Mindegyik gépen a lézer az alapértelmezett, hálózaton keresztüli nyomtatással. Mégis, firefoxban nyom a user egy Ctrl+P-t, és mivel a Zebra TLP 2844 van elöl a listában, enterrel arra nyomtat. Vagyis inkább próbálna. Viszont mindenkinek a másik az alapértelmezett, de nagy ívben tojik rá a rendszer (10.4, standard telepítés).
Hogy lehet fixre fixálni az alapértelmezett nyomtatót? Kipróbáltam ugyanis, hogy próbaképp egy harmadik nyomtatót is beüzemeltem. Samsung, TLP2844, Xerox, így fest a lista. Mivel a Samsung van elöl a listában, most meg arra nyomtat mindenki gépe, holott a Xerox van alapértelmezettre beállítva. Persze, nyomtatáskor külön kiválogatva a megfelelő nyomtatót, már jó helyre nyomtat, de rengeteg felesleges pepecselés elmegy ezzel. Azért van az alapértelmezés, hogy arra nyomtasson, mindentől függetlenül, nemdebár?
Tréfálkozik velem ez a CUPS.

HGyu
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest