- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
rollins #24244 üzenetére
igazából usb-s, de ez egy wireless egér (meg a hozzá a billentyűzet is az)
Megmondom öszintén, ezzel a firefoxos kérdéssel megfogtál, mert firefoxon kívül nem rémlik, hogy máshol használnék görgőt. Nem tudom, hogy csak ott gyors-e
az egér protokolloknak megpróbáltam utánanézni, de nem nagyon találtam wireless egérhez, és a többit meg nem tudtam mennyire jó. Amit fentebb írtál, az bemásoltam, de ugyanúgy viselkedik.
A VGA-t nem kell állandóan frissíteni, csak a linux frissítéek után, de akkor sem mindig. De múltkor (szerintem akkor cseréltem ki az xorg.conf-ba az egér beállításokat) megint fel kellett tenni. Ilyenkor abszolút nincsen 3D gyorsítás, a monitort beteszi 1280x1024-es felbontásba, de az asztal az 1920x1200-as marad, de szerintem ez nem ilyen virtuális asztal, mert scrollozni nem tudok rajta. De ha felteszem újra a drivert, olyan, mintha lenne 3d-s gyorsítás, de nem az igazi, mert akad a 3D-s játék is, meg a 3D-s képernyővédő is. Mikor először tettem fel ezt a drivert, akkor ment minden szépen simán, azért furcsálom.
A listához én biztos nem adtam hozzá ezt a forrást, de amúgy is le van nekem töltve a driver és onnan telepítem mindig. ha ez számít valamit.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest