Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Te aztán különösen szégyellheted magad, hogy amikor rádpirítottam, mert hülyeségeket beszéltél a linux biztonságával kapcsolatban, akkor egyből elrohantál az ovónénihez...
Aki szeretne olvasni a valódi helyzetről, az például itt is talál anyagot, meg máshol is a neten. A lényeg, hogy a linux sem biztonságos! Kettő perc alatt törik föl a versenyeken és semmi sem szent. Nemrég törtek be az Intelhez, betörtek a Google szervereire, stb. Utána közzéteszik a kódot, és a szomszép kilecévespistikéje is nézegetheti a leveleidet, meg a bankszámládat, stb....
Én nem értem miért bűn az, ha valaki megírja a valóságot? Tessék utánaolvasni és befejezni a linux-fankodást a biztonság területén!!!
Aktív témák
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH! Darts
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest