- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Hát igen, az tényleg nem lenne rossz, ha minden Windows-os progi működne Wine segítségével Ubin (vagy más Linux disztribúción) is.
De hogy megy el 22-25 órád a Windows fullos telepítgetésével? Én is igen intenzíven telepítgetek rá rengeteg programot, drivert, egyebeket, és tényleg sok idő megy el vele, de soha nem töltöttem többet az egésszel olyan 2, max 3 óránál többet. Mondjuk valszeg az is az oka, hogy most már fénysebességgel kattintgatok, mert már csukott szemmel is tudnám csinálni
, egyszerre több programot telepítgetek, és aztán mehet a Norton Ghost. [Nálam is felkerülnek ilyenkor olyanok is, mint az Apache, PHP, MySQL (mondjuk ezt most már elintézem az AppServ-vel, ami ugyanazt csinálja, mintha kézzel telepítgetném egyesével ezeket), képszerkesztő, blablabla programok, szóval elég tökölős, tényleg rengeteg programot használok.]"Ott meg van más, amivel szenvedni kell."
Igen, ez igaz.
Úgy értettem, hogy az új Linux-júzer (persze az egységsugarú fajtából
) már a "vindózos" hibákat megszokta, vagy már nagyjából tudja őket kezelni, de találkozik Linux alatt egy teljesen újjal, és legyint egyet, hogy mekkora fos az egész. Persze nyilván ez rossz mentalitás. 
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Sweet.tv - internetes TV
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, egyszerre több programot telepítgetek, és aztán mehet a Norton Ghost. [Nálam is felkerülnek ilyenkor olyanok is, mint az Apache, PHP, MySQL (mondjuk ezt most már elintézem az
Úgy értettem, hogy az új Linux-júzer (persze az egységsugarú fajtából