- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Egyébként mivel upszilon most nem ér rá, elmondom, hogy mi van.
Az mimms sajnos tényleg nem jó, nálam is többször megállt letöltés közben, azt írta ki, hogy kész, mikor még vissza volt a fele. Aztán mikor folytatja az ember, akkor a vége felé egyre sűrűbben áll le, a legvégén már pár másodpercenként. A netem meg teljesen jó, semmi nem ment közben. A végére letöltötte, de nem volt jó igazán, a végét nem lehetett megnézni.
Akkor VLC-vel megcsináltam én is úgy, hogy WMV konténerbe raktam és a videó és audió sávot nem konvertáltattam át, így teljesen tökéletes volt, mint utóbb kiderült upszilonnál is ez volt a helyzet, csak Ő hangoztatta, hogy nem képződött semmilyen fájl, holott létrehozott rengeteget közben, mert minden próbálkozásnál más nevet adott neki. Ezt mondjuk nem értem, hogyan írhatta, hogy nem képződik fájl, ha egyszer nem is nézte meg. Na mindegy, ez jó lett neki is, amúgy priviben tárgyaltuk ki, gondolom többünknek is szokott írni.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tenisz topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux haladóknak
- Fűnyíró topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest