Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
látom, hogy holnapig pihi, és addig nem válaszolsz, de azért gondolom elolvasod a topikot
tegnap csináltam egy teszt lucid installt. az ubuntu restricted extras-on kívül nem tettem fel semmit, (nincs fent se vlc, se mplayer) és így is játssza a videót chromium és ff alatt is.
szóval kell codec pack, úgy hívják, hogy ubuntu-restricted-extras, tárolóból telepíthető. (:
persze mindezek ellenére én nem vonom kétségbe, hogy nálad nem működik, szóval agyaltam a dolgon. azt mondod, hogy ott a beépült totem ablak az oldalon, és azt írja, hogy leállítva.
nálam úgy néz ki a betöltődés, hogy először megjelenik a weblapon a szöveg alatt lejátszó, ekkor azt írja, hogy leállítva, aztán átvált lejátszásra, de még pufferel egy-másfél percig fekete képernyővel, míg valóban elindul a lejátszás.
először a netedre gondoltam, hogy instabil lehet, és képtelen rendesen bepufferelni a lejátszó (ezt a sejtésemet erősítette, hogy a mimms letöltésed is megszakadt)
aztán belémvágott a felismerés, hogy mi lehet az alapvető különbség a gépeink között. te használsz tűzfalat, szerintem mi egyikünk sem, akiknek ment.
tehát jó eséllyel a tűzfalad blokkolja szerencsétlen totemet a tartalom elérésében.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Warships
- Háztartási gépek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs