- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
látom, hogy holnapig pihi, és addig nem válaszolsz, de azért gondolom elolvasod a topikot
tegnap csináltam egy teszt lucid installt. az ubuntu restricted extras-on kívül nem tettem fel semmit, (nincs fent se vlc, se mplayer) és így is játssza a videót chromium és ff alatt is.
szóval kell codec pack, úgy hívják, hogy ubuntu-restricted-extras, tárolóból telepíthető. (:
persze mindezek ellenére én nem vonom kétségbe, hogy nálad nem működik, szóval agyaltam a dolgon. azt mondod, hogy ott a beépült totem ablak az oldalon, és azt írja, hogy leállítva.
nálam úgy néz ki a betöltődés, hogy először megjelenik a weblapon a szöveg alatt lejátszó, ekkor azt írja, hogy leállítva, aztán átvált lejátszásra, de még pufferel egy-másfél percig fekete képernyővel, míg valóban elindul a lejátszás.
először a netedre gondoltam, hogy instabil lehet, és képtelen rendesen bepufferelni a lejátszó (ezt a sejtésemet erősítette, hogy a mimms letöltésed is megszakadt)
aztán belémvágott a felismerés, hogy mi lehet az alapvető különbség a gépeink között. te használsz tűzfalat, szerintem mi egyikünk sem, akiknek ment.
tehát jó eséllyel a tűzfalad blokkolja szerencsétlen totemet a tartalom elérésében.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Viccrovat
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest