- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt nem nagyon értem. Mi az a mínusz lehetőség a zárójelben? Már miért csökkenne adott esetben azonos gépen a 64 bites változat esetén a feladat-végrehajtás sebessége?

Ezenkívül ha van normálisan 64 bitre megírt változata adott programnak, akkor a sebességváltozás nem 5%, hanem annál sokkal több is lehet. Legalábbis kiindulva abból, hogy én próbáltam Windows 7 alatt a Photoshop 32 ill. 64 bites változatát, valamint a 7-Zip 32 ill. 64 bites változatát, és igen jelentős a különbség a 64 bites változat javára.
Ez az 5% nem is nagyon értem, hogy jött ki, hogy lehet így általánosítani? Eleve minden program más adottságokkal rendelkezik, a programozók az egyes változatokat nyilván másképp írják meg, és a sort lehetne folytatni.Szerk.: lehet, hogy azt akartad kifejezni, hogy ÖNMAGÁBAN attól, hogy 32 vagy 64 bites egy oprendszer, nem feltétlenül lesz egyes programok végrehajtási sebessége gyorsabb (ELVILEG, bár én érzésre mást gondolok, de ez mellékes), de akkor igencsak félreérthető volt, amit írtál.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest