Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Nah, sikerült találnom egy frankó lejátszót, meg sikerült beállítanom is frankón, hogy menjen a hardveres gyorsítás. Mivel most drasztikusan csökkentettem a gépem fogyasztását, így 1,6 GHz-re lett beállítva a proci. Viszont így már igencsak akadozott az 1080p AVC, bár nem nézek ilyet gyakran, de azért idegesített, hogy nem megy.
MPlayerrel szórakoztam, de nem jutottam dűlőre igazán, mindig volt valami baja, hibával elszállt. De aztán felraktam az SMPlayert, ami egy frontendje, na ebben aztán mindent lehet frankón állítani, kiválóan működik a gyorsítás gl (gyors - ATI kártyák) kimeneti meghajtóval. Bár annyi igaz, hogy csak teljes képernyőn teljesen jó, de hát úgyis úgy nézi az ember ugyebár.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- IT Megoldások és szolgáltatások
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest