Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Takhanto
üzenetére
Elolvastam. Mi jut eszembe?: "Aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul." Mert a munka a meghatározó és jelenleg XP-s munka-program kényeszer van. És ennyi. Nálam is ezért győz az XP. Megvettem a szoftvereket, használom őket naponta és nem futnak máson, csak az XP-n. Azon viszont jól és gyorsan. Ennyi. Nincs is verseny. Ha tudnának arabusul, ezt kellett volna leírniuk, nem összezagyválni mindenféle odanemtartozó butaságot. Pont.
Egyébként én is raktam már fel asztali PC-mre hackintost. Én is tájékozódom. Levonom a tanulságot. Utána törlés. Az ubit viszont nem töröltem. Mert jogtisztán lehet a gépemen. És mert nagyon is tetszik. Ez pedig nagy különbség. Szerintem.
Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest