Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Mesélek furcsát: Ugye már említettem, hogy egy 4GB-os pendrájvra felrakta az ubit és több gépen is tökéletesen működött. Nos ezt a pendrájvot elajándékoztam egy barátomnak, aki ott és akkor amikor nála jártam, éppen küszködött az XP-s gépével. Nem tudott kimenni vele az internetre. Az ubis pendrájvommal pedig egyből. Szóval nekiadtam.
Gondoltam, lesz nekem jobb! Van egy 120GB-os 2,5"-os USB tárolóm, abból lehasítok 10GB-ot és felrakom rá az ubit. Meg is csináltam. Csakhogy ez már nem működik minden gépen. Csak azon, amin megcsináltam. Nah, gondoltam, hát kínlódjunk még egy kicsit. Partíció töröl és egy másik gépen újra fel rá az ubi. Talán már ki is találjátok, most meg azon megy, a többi gépemen meg nem indul el. Hát erre varrjatok gombot! Most ilyenkor mi van? Mi a különbség a 4GB-os pendrájv és a 120GB winyó között? Lehetséges, hogy az egyiket a BIOS floppynak, míg a másikat winyónak kezeli és ez adja a különbséget? Hogyan tudnám mégis leküzdeni ezt a gyakorlati akadályt?
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest