- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz iPhone 19
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Mesélek furcsát: Ugye már említettem, hogy egy 4GB-os pendrájvra felrakta az ubit és több gépen is tökéletesen működött. Nos ezt a pendrájvot elajándékoztam egy barátomnak, aki ott és akkor amikor nála jártam, éppen küszködött az XP-s gépével. Nem tudott kimenni vele az internetre. Az ubis pendrájvommal pedig egyből. Szóval nekiadtam.
Gondoltam, lesz nekem jobb! Van egy 120GB-os 2,5"-os USB tárolóm, abból lehasítok 10GB-ot és felrakom rá az ubit. Meg is csináltam. Csakhogy ez már nem működik minden gépen. Csak azon, amin megcsináltam. Nah, gondoltam, hát kínlódjunk még egy kicsit. Partíció töröl és egy másik gépen újra fel rá az ubi. Talán már ki is találjátok, most meg azon megy, a többi gépemen meg nem indul el. Hát erre varrjatok gombot! Most ilyenkor mi van? Mi a különbség a 4GB-os pendrájv és a 120GB winyó között? Lehetséges, hogy az egyiket a BIOS floppynak, míg a másikat winyónak kezeli és ez adja a különbséget? Hogyan tudnám mégis leküzdeni ezt a gyakorlati akadályt?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mazda topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő