Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
nos
akkor hol is kezdjem?
talán a konfiggal ismételtenalaplap mercury p3-as
cpu cel 633
mem 512 mb
vga jelenleg gef 2 mx később ati rage fury pro tv-outelég sokmindent kipróbáltam már ezidáig
ubuntu mini iso 8.04 szerver funkciók mennek de a saját ablakkezelő felrakása már necces
u-lite gyors rendszer nemis kicsit viszont nem frissül, és nehéz hozzá összekukázni a programokat
xubuntu elég gyors mindig van frissités, csak olyanokat is felrak amiket én nemis akarok használni
xbmc óriási nagy gépigénye van
mindenféleképpen maradnék a debian alapú rendszereknél mert azokhoz van rendes support is
freevo problémáim is voltak fentebb leis írtam, a többiek szerint disto keveredés lehetett
hiányolta a phytont meg nem volt beállítva a csoport
geebox nem jó mert nincs hozzá szerver funkció
most a mythbuntuval szenvedek egész jó néz ki, és vannak hozzá szerver funkciók is xfce ablakkezelőt használ (semmi panaszom sem lehetne)
9.10 legfrissebbel olyan bajom van h felrakom rendesen majd restart és villogva jön be a kép, ez még nemis zavarna csak 10 perc alatt sem áll fel a rendszer
olyan mintha 2 op. rendszert akarna egyszerre betölteni
8.04 minden szerver funkció rendesen megy, a telepítés után
majd kisebb konfigolás után a telepítéskor megadott root jelszót elfelejti
már 3x raktam fel mindig ugyanez a jelenség fogadott
egyszerűen nemtudok rájönni h miért lehet ez
de mégha mellőzzük ezt a nem kis problémát még akkor is ott van az a gond h a htpc beállításoknál azt írja nem tud csatlakozni az adatbázishoz
ezt megint nem értem h miért? mivel telepítéskor ő maga állította be, bekérte az adatokat majd konfigolta
tudom kicsit sok a baj velem
sajnos nem vagyok linux power juzer, de win xp alatt annyira lassú volt a rendszer h nem lehetett vele mit csinálni
linux alatt meg megy egy csomó szolgáltatás és 3-6 % a kihasználtság
mplayerrel, vlc-vel avi,dvd film 70-80%
mkv és avc kodolású filmek már szaggatnak, de nem baj nem akarok hd-t nézni, nem is ez volt a célom
sajnos nem tudom napirendre térni
nekem vannak nagy elvárásaim softver téren vagy csak ennyire nem akar összejöni és én rontok el mindent
kicsit hosszú post lett de sebaj a lényeg a lényeg a 2 funkcióból már 1 megvan csak a htpc-vel vannak gondjaim
a vége az lesz h veszek használtan egy wd tv-t
Aktív témák
- OLED TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest