Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Android szakmai topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nekem tegnap sikerült feltelepítenem az Ubuntut (Kiwi 8.12), a programokkkal, beállításokkal pepecselek éppen.
Bár meglepően sok leírás és segédlet van ehhez az operációs rendszerhez, egyet mégsem találtam meg, lehet bennem van a hiba és csak elkerülte a figyelmem.
Szóval Thunderbird levelezőklienst szeretnék alapértelmezettként feltenni a rendszerre, de sehol sem találok hozzá segítséget, hogyan lehetne.
Szóval aki már használ ilyet, esetleg be tudná nekem linkelni a program linuxos verzióját illetve azt, hogyan kell telepíteni, beállítani?
Vagy ha nem Thunderbirdöt, akkor mi az alapértelmezett levelezőprogram ubuntun, és hogyan lehet előcsalni?

A segítséget előre is köszönöm!

Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest