Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nekem ugyan nincs ilyen készülékem, de múltkor frissítettem egynek a szoftverét és kipróbáltam Mandriván. Iwiwet nem néztem, de nem volt gondom a prohardver megjelenítésével. Böngésző Opera, nem emlékszem, Firefoxszal néztem-e valamit.
APN-nek internet.vodafone.net volt beállítva.
Nem tudom, mit használsz, de esetleg próbáld ki más böngészővel és/vagy törölj cache-t és efféléket, hátha.
-
kutga
félisten
Még az előzőhöz...
Én tavaly nyár óta használom a Voda 3G-s mobilinternetét (5GB-os csomag), és van egy probléma, ami az elejétől fogva szemet szúrt, mégpedig, hogy vannak olyan weboldalak, amit a rendszer helytelenül, vagy egyáltalán nem tölt be (pl. iwiw, vagy a PH!
). Ha hazaérek képeket is tudok küldeni.
Korábban windows rendszert használtam, azon az APN beállítás megoldotta a problémát, standardnet.vodafone.netről átállítottam internet.vodafone.netre. Most egy Ubuntu Linux rendszeren internet.vodafone.net APN mellett a probléma továbbra is fennál.
Ha vki találkozott a prblémával kérem segítsen!
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged