Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_pitju_
csendes tag
válasz
h_143570 #4067 üzenetére
Szóval a gond ott kezdődött, hogy kellett egy reset a routernek, csak ez későn esett le
Elkezdtem szépen beállítgatni a routert. PPPoE kapcs.típus, felhasználónév plusz jelszó+statik IP. A hálózati kapcsolatoknál meg is jelent az INternetátjáró, de valamiért a fogadott adatok nem jutnak el a gépék az Állapotnál.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol annyit mondtak, hogy az IP, u.name+pass és a DHCP legyen beállítva a routerbe. Ez mind meg is történ, de még most sem akar valamiért működni. Bár az már kis öröm, hogy legalább ráébredtem lúzerjúzerként, hogy a reset az milyen sokat segíthet
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest