Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bedohazi

aktív tag

válasz Gyuri16 #2398 üzenetére

Elolvastam amit linkeltel, es erdekesnek is tartom... mert amiota bekottek az uj netet es a munaksemberek el is inditottak a gepen, miutan ezt azt 'klikkelgettek"(habar tudom mit mert mar raktam ujra a netet de nem errol van szo...), azota a Cntrol Panelben van egy ilyen nevezetu ikon :"CSNW" aza client service for netware. HA raklikkelek kettot akkor azt dobja ki, hogy The service has not been started. Ez meg nem is baj de amiota ez megjelent, azota gepindulaskor elojon az az ablak, ahol a gep nevet kell megadni es a jelszavat, de nalam a jelszo mezo ures es nemis kell semmit beirjak, csak okezzak. Ez abban rossz hogy a gep "magatol" nem indul bem, s ha ki akarom kapcsolni , start menunel shut downro megyek, akkor ott is elojon az az ablak ahol egy lenyilo fullel ujbol ki kelll kivalasztani a a shud downt, mig eddig a starbol a shutdownra menve elszurkult a kepernyo es csak a kozespso shud down ikonra kellet klikkelni. Ugy gondolom hogy ez a ket ablak indulaskor es kikapcsolaskor a CSNW muve, s at megoldottam valahogy, hogy indulaskor ne kelljen okezni(de amugy is elojon az ablak, csak el is tinik oke nelkul), de a kikapcsolaskor mar nem tudtam eltuntetni, ezt a CSNW-t sehol se tudtam torulni, s nem is tudom mit jelent s ezert a pascal miatt meg egyenlore nem torulom le a linkben leirtak szerint, nehogy valami legyen a nettel vagy valamivel.
    Akkor megmondanad, hogy a csnw mi is az es lehet-e torulni?

Új hozzászólás Aktív témák