Új hozzászólás Aktív témák

• ViragL

tag

válasz VladimirR #1401 üzenetére

1. Igazad van, van az volt a kérdés mögött, nem akartam kimondani, úgy voltam vele, mindenki gondolja át, maga döntse el. Nem szokásom kiröhögni/lenézni senkit, biztos vagyok benne, hogy tudod miaz, legfeljebb nem ezen a néven ismered, nem dobálózni akartam, csak azt hittem ezt mindenki ezen a néven ismeri. (A teljesség igénye nélkül: Az infix alaku kifejezéseket használó nyelvek, hivatkozási nyelv szinten rögzítik a műveletek elvégzési sorrendjét az egyértelműség miatt. Teszik ezt úgy, hogy az operátorokhoz precedenciát rendelnek, a nagyobb precedenciájú művelet az erősebb, tehát először elvégzendő.)

3. Nem téged akartalak megvilágosítani, hanem azt próbáltam megvilágítani, hogy mire is gondoltam. (Olvass vissza lényszives, hogy ne legyen belőle félreértés, thx.)

Valóban ragaszkodom az általam emlegetett módszerhez, nagyon bevált.

Tiszteletet parancsoló cselekedet, hogy az általad felsorolt dolgokat szinte tisztán kódbol, peldákon keresztül tanultad meg. Azért én mégis állítom, hogy ''szakirodalom aztán példa'' módszerrel hatékonyabb lett volna a tanulás.

Új hozzászólás Aktív témák