- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
1: igaz, valoban kerdes volt - mindemellett mondd, hogy nem az volt mogotte, hogy ''hat nana hogy persze hogy dehogynem'' - mellesleg ki fogsz rohogni/le fogsz nezni, de igy, nev alapjan halvany sejtesem sincs, hogy az operatoroknak mije az a precedencia es mire jo - azon kivul, hogy jolhangzo kifejezes, amivel lehet dobalozni
2: igen - kozvetlen utana irtam azt is, hogy dehogy tanulok, csak kinezem, ami eppen kell
3: nc utani reszt nem is igazan olvastam el, onnan kezdve nem igazan lattam ertelmet a vitanak
ami a megvilagosodasomat illeti, koszonom megvagyok segitseg nelkul is - pl azt is tisztan latom, hogy neked van egy (nem feltetlen teljesen helytelen) elkepzelesed a programozas oktatasarol/tanulasarol es ehhez minden aron ragaszkodni akarsz
lehet meg fogsdz lepodni, ha most azt mondom neked, hogy az operator overloading-ot (szinten jol hangzo kifejezes, amivel lehet dobalozni), az oo-t, az adatbaziskezelest szinte tisztan kodbol, peldakon keresztul tanultam meg (legalabbis hasznalni - aztan ahhoz, hogy a hianyzo lukakat betomjem, mar kellett olvasgatnom is)
az igazi problemam leginkabb az, hogy lehuztad szinte az egesz forumot - egy reszet azert, mert kerdez (es nem egy teljesen kezdo kerdezget itt), masreszt valahol azokat is, akik segitik oket
en pl orulok, ha segiteni tudok valakin, akinek az ismeretei hianyosabbak meg az enyeimnel is - nem azert, mert varok erte valamit, nem azert, mert ettol erzem magam okosabbank, egyszeruen jol esik, hogy segithettem
jonehany topic-ot mar otthagytam, ezt nem szeretnem, ez valamiert kedves nekem - ha nem tetszik, hogy itt teljesen kezdok is kerdezgetnek, azt javaslom menj valami pascal experts forumra, ott egesz biztos nem fogsz ilyen esetbe belefutni (hozzateszem, van, hogy nekem sincs kedvem valaszolgatni, ilyenkor egyszeruen elsiklok a kerdesek felett - vagy be sem nezek a topic-ba)
szek.: off
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest