- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gretel
tag
A könyv vele kapcsolatos részei nem győztek meg.
Szerintem ő az a hamis sárkány, akiről az a vörös pap is szövegelt Tyrionnak. A kinézete önmagában még nem bizonyíték, lehet akár egy Blackfyre fattyú is. Viserysről már gyerekkorában lehetett tudni, hogy nem százas, Danyvel pedig szerintem maximum x vagy y lehetséges feleségeként számoltak akkor még. Keríthettek valahonnan egy megfelelő kinézetű gyerkőcöt, akit aztán úgy neveltek fel, mintha tényleg az a bizonyos herceg lenne. -
whitezo88
nagyúr
ha megéljük hogy kijön a WoW akkor lesz még sok kavarás, a sorihoz képest...
Aegon ráadásul már az 5. kötet végén partraszállt a Griff-fészekben az Arany Kompániával, amikor Dany még Meerenben van mert Yunkai ostromli... Victarion is lassan odaér, szóval tök máshogy van már az egész. És itt még Boltonék is megvannak, Stannis is északon Theonékkal... két külön story az egész már. -
oxox
addikt
láttam, és nem volt kimondva semmi,
...de igen arra halad a történet amit irsz (aztán remélem kiderül, hogy Tyrion volt, csak csereberéltekcsak egy függetlenités, és egy egybekelés )
DE szerintem nem jogszerinti, hiszen ha a királyt megölték s új királyt választottak, onnan új dinasztia indul el az örökösödésben. Lehet trónigénye, de, hogy ez mennyire legitim.....?!
Hunyadi Mátyás sem volt joszerinti örökös, mégis mindenkinek Ő jut eszébe a királyaink közül (vagy legalábbis a nagytöbbségnek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest