- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Ps Vita #2368 üzenetére
Sajnálni lehet, de ez ilyen: "I quit", "fuck hbo", "megkínálnám szívlapáttal Martint", stb. kicsit fura számomra.
Carelyn olyan furcsán nézett ki az utolsó 2 percben, vagy csak a sminkje sikerült rosszul?
A történtek a könyvben is ilyen "derült égből" jöttek, vagy ott jobban fel lett vezetve? (A rész alatt végig lehetett sejteni itt a filmben is, hogy valami lesz.)
-
ggeleven
őstag
válasz
Ps Vita #2363 üzenetére
Na igen, ezután már csak olyan gyilkosságok lesznek, aminek én személy szerint tudtam örülni...
Megnéztem a részt és bizony nagyon tetszett a filmre vitele a történetnek, még ha maga a történés nem is!
(Most megvolt a drámai csend a stáblista alatt szerencsére!)Királyvárból pedig minden bizonnyal jó sokat kapunk az utolsó(!) részben!
Mit is kellene lezárni amúgy egy részben? Királyvár (több szál), Stannis-ék, a Fal, a Falon túl ragadtak emberek, Dany, Arya, Jamie, Bran és még ki tudja mi... O.o
Kemény lesz... -
-
oxox
addikt
válasz
Ps Vita #2227 üzenetére
SPOILER VESZELY!!!!!!
amugy ilyen szempontbol nem banom, hogy a sorozatot (1. evad) hamarabb lattam minthogy a konyvet olvastam volna. Szerintem a sorozat legnagyobb erossege a kivalo (vagy kivalo a kobon) casting.
Anno a gyürükurat hamarabb olvastam, es Aragorn iszonyatosan nagy csalodas volt a filmben, ill. az orkok is szanalmasan neztek ki (lattam azota parszor, de ez meg mindig szilank a szememben minden alkalommal) Aragorn-ert kaptam is a cimbiktol, mikor mondtam nekik, hogy egy ilyen hontalan rosszarcu fickot a koki -n is talaltak volna (vagy a mellette levo erdoben). Az en kepzeletemben egy mint a konyvben is leirt osi nemesek leszarmazotja jelent meg, akirol meg az is erzi az erot, aki elsonek latja....erre egy ilyet raknak be....persze a vegere kicsit kikupaltak, de keso volt nekem.
Egyebken azon sem csodalkoznek ha a legvegen Kisujj foglalna el a vastront /nekem tetszene is/
Jamie jellemfejlodese szerintem kicsit erossre sikeredett (a sorozatban, es a konyvben is), persze jott ezzel a ki mit tenne ha mindenkit megakarna olni a kiraly szoveggel, de elvezte a gyilkolast, es nemesi cselekedete nulla volt az elejen....mindenesetre a csonkolas helyrerakta, es nekem is szimpi karakterre vallt....amugy az apja erdekeit is meglehet erteni, es szinten nagy manipulator SPOILER SPOILER SPOILERvolt -
ggeleven
őstag
válasz
Ps Vita #2218 üzenetére
Mint mindig...
De a sorozatkészítők már csak ilyen dögök!Mondjuk az 5. könyv vége után is volt egy jó nagy káromkodás a részemről, h f*sz*, most akkor várhatok évekig...
A rész jó volt, tetszett! Haladunk szépen a történetben és még csak most jön a java! Nagyon sűrű két részre számítok! ...és a vége után"ez mi a ***** volt?!" kérdésekre!
Ne felejtsük el, hogy jövő héten hétfőn Memorial Day lesz az USA-ban, ezért a következő rész csak június 3.-án jön!
-
ggeleven
őstag
válasz
Ps Vita #2108 üzenetére
M3oH csak arra gondolt, hogy ha Jon is Targaryen az sem baj, mert náluk nincs házi nyúlra nem lövünk szabály!
Amúgy sztem ezzel a végkimenetellel (Jon-Dany) sztem az olvasók zöme elégedett lenne, köztük én is!
Viszont valóban kétértelmű a sorozat címe, hogy Tűz és jég dala! Nagyon ügyes a Martin bácsi!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #2105 üzenetére
SPOILER
Valóban csak egy elmélet, de nekem van egy olyan érzésem, hogy végül ez lesz a történet végkimenetele. A sorozat eredeti címe a Tűz és jég dala, szóval itt össze fog jönni valahogy észak és dél, amit jelen esetben Jon és Daenerys szimbolizál. Jon északon fogja össze az embereket, míg Dany délen.
M3oH [#2106]: Ps Vita sem hozta ezt fel problémaként.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #2100 üzenetére
SPOILER
Valóban, lehet, hogy Bolton cselhez folyamodik. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy éppen Stannis az, aki valamilyen trükkel felmorzsolta Bolton seregét. Kicsi rá az esély, de még ez is előfordulhat.
Igen, a fellegvár mestere elindul Daeneryshez, de ő még ugye nem tud Aegonról, sem pedig arról, hogy Melisandre valószínűleg Havas Jont látta a tűzben, mint Azor Ahai.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy Jon valószínűleg szintén félig Targaryen, ám de nem örökölte a tűz immunitását, akkor tényleg teljesen meg vannak keveredve a dolgok.
-
-
válasz
Ps Vita #2066 üzenetére
számítottam valami több szavas magyarázatra valakitől. de ez így volt tökéletes. jót virultam rajta!
mindenki:
akkor ez a a grendy dolog. ha valóban megsütik lehet hogy spoiler még nekünk is?
mert vagy megkérdezték martint-t hogy '
-te, azzala köjökkel akarsz még a könyvben valamit kezdeni? mert megsütnénk'
-ó csak nyugodtan, jó ropogósra.VAGY. itt megint lesz egy nem is gyenge eltérés a könyv és sorozat között ha a könyvben életben fog maradni. -
oxox
addikt
válasz
Ps Vita #2088 üzenetére
csakhat ez amugy marhasag....mertmegha a sarkany vere lenne a kiralyi ver...de mance vere is kiralyi ver, pedig sajat magat sem tekinti kiralynak....tehat mitol hasznosabb a "spellre", ha valaki azt mondja, hogy a falontuli kiraly, vagy eppen sarmellek kiralya (jo az mas kerdes, hogy zorgovert sz.pta be?
-
oxox
addikt
válasz
Ps Vita #2086 üzenetére
a tronigenye szerintem ez esetben sem torvenyes ill ezt a nezetet mar akkor jeleznie kellett volna, mikor Robert meg elt es virult (meghat mint tudjuk a konyv a kiraolyokrol nem bizonyitek) Robert elismerte sajatjanak a harom gyereket (es minden ketseget kizaroan nem lehet bizonyitani, hogy nem az ove lenne).
ha mas nem legalabb a testverenek jeleznie kellett volna a dolgot...meghat az szinten csak elmelet, hogy a Lannisterek csaladon belul csinaljak a dolgokat....ennyi erovel mondhatna azt is, hogy Cerseit egy szoke vasszigeteki disznopasztor csinalta fel....nem buktak le korabban. -
válasz
Ps Vita #2047 üzenetére
én vary-s nem csípem. bealish-t viszont igen. pedig a monológja után ő tűnik veszélyesebb elborultabb elmének. de sansa-t támogatja. bár biztos lesz valami haszna belőle de akkor is.
én még brienne-t is bírom. nem akkora karakter de kellemes volt olvasni 3 kötetben a kalandozásait.és jó lett volna 5. kötetben olvasni hova ment jamie-vel -
ggeleven
őstag
válasz
Ps Vita #2024 üzenetére
Nekem is az ő párbeszédük tetszett a legjobban!
Sztem azzal a jelenettel kellett volna zárni, nem ezzel a mézes-mázas Hollywood-i csókjelenettel...
Bár a látvány nagyon ott volt, azt el kell ismerni!A rész összességében erős közepes volt, nekem kevés volt benne az izgalom és a feszültség.
Könyvesek:
Mit szóltok a Gendry-Melisandre változáshoz mit szóltok?
Mit akarnak ebből kihozni? -
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #1980 üzenetére
Szerintem is spoiler. Mondom úgy, hogy már (véletlenül ugyan) de én is spoilereztem ebben a topicban.
Én csak azt nem értem, hogy a sorozatban miért kap olyan hangsúlyos szerepet Podrick Payne. Ő csak egy mellékszereplő, ennek ellenére úgy érzem, mintha elég sokszor jelenne meg...
-
ggeleven
őstag
válasz
Ps Vita #1973 üzenetére
Ez igaz, mint a többiek is írták, de valahogy döntéskényszerbe kellett hozni Robb-ot a sorozatban is. Ezzel pedig könnyen megmagyarázhatók a következő lépései! Csak pont emiatt tűnik nekem elsietettnek kicsit a szál...egyszer vitáznak, h meg kell ölni a gyereket, aztán bemennek lecsapják őket, aztán gyorsan egy kis szóváltás a királlyal, gyorsan megvan a kivégzés is, majd a döntéskényszer, h nincs más lehetőség, mint menni a Frey-ekhez kuncsorogni...
Amúgy bejött a jóslatom!
5,35 millióan nézték ezt a részt!
Most lépett a sorozat először 5M fölé, nagyon büszkék lehetnek rá! -
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #1973 üzenetére
A könyvben ugyanúgy nagy létszámúnak írják le a Karstarkok seregét. Robb pont az ő távozásuk miatt kényszerült megtorpanásra. Az viszont igaz, hogy nem a sereg felét tették ki. Én úgy emlékszek, hogy nem lefejezték Lord Karstarkot, hanem felakasztották. Vagy rosszul emlékszek?
(Catelyn még agonizált is rajta, hogy lényegében rokongyilkosságot követ el Robb, hiszen a Karstarkok is Starkok, csak miután megkapták Karholdot, a nevükbe vették a város nevének egy részét.)
-
ggeleven
őstag
válasz
Ps Vita #1790 üzenetére
Tudod, hogy Martin bácsi nem kiszámítható!
Nekem eszembe sem jutott olvasás közben, hogy annak a szálnak ez lesz a folytatása!(#1792) aAron_
Az Inside-ban is megemlékeznek róla, hogy a tanácstermes jelenetről, nem véletlenül Szavak nélkül is milyen jól meg lehetett mutatni a jellemeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest