- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Hat nekem mondod...
Mar azon agyaltam hazarepulok, nyitok egy szamlat, rakok ra lovet es megcsinalom en, aztan ha cseszekednek bemegyek es raboritom az asztalt a fiokra.Bankkartyaval amugy nem probaltuk fizetni/feltolteni, eddig mindig utalas volt. (nem gyakran)
A limit meg lett emelve, 1.85m az utalasi limit, ezt az OTP appban megemeltuk elotte sikeresen es vartunk 24 orat.Mindegy, koszi a valaszokat, csak gondoltam megkerdezem mik a tapasztalatok.
-
ACE-
addikt
ERSTE-nél pl. nincs ilyen, értéknapos van nyilván, de az volt az AFR előtt is, ahhoz egy dátumot kell megjelölni, azt az illető csak észrevette volna. Az ütemezett az meg kb. ugyanaz gondolom, csak azt Erste-ben pl. "Állandó megbízás"-nak hívják. Ezek szerint a Raiffeisen ebben is "más".
-
Rick4
félisten
Sose használtam, és a magánszemélyes- EV-s wise számlámra egyszer jött egy utalás, ahol a jóember a saját nevét írta a közleménybe a számlaszám helyett. A mail jött, hogy ellenőrizniük kell, megmagyaráztam, hogy semmi baj, csináják, de ez egy vállalkozás számlája, és az ügyfél hülyeséget csinált, itt a nevére kiállított számla, nézegessék nyugodtan, viszont csütörtök délben el kell költenem az ügyfél pénzét, szóval vizsgálódjanak nyugodtan, de csütörtökig szabadítsák fel a pénzt, mert különben nem tudom a megrendelést teljesíteni.
Kb 2 óra múlva jött a második mail, hogy minden oké, számlán a pénz. Cégesen most is 3M fölött van az egyenleg, mennek kifelé, jönnek befelé az utalások, június 10-ig kérik ismét az ügyvezető okmányairól a fotót, és ennyi. -
biker
nagyúr
Bár nem kaptam választ, ha valaki hasonló cipőben járna, akkor így zárult a tranzakció:
kb 4 nap múlva kaptam egy emailt a wisetól, hogy az utalással gond van, nyilatkozzak a gombra kattintva, hogy mi legyen az utalással. Erre feljött egy form, amiben választhattam, hogy refundolom, vagy megadok új adatokat.
Megadtam, és másnap a címzettnél volt a pénz -
axioma
veterán
-
sisi22
aktív tag
Itt a reszletes tajekoztato.
-
HoTDoG
tag
Nem. Az OBA egészen pontosan 100.000 EUR -ig kárpótol. A forint átszámítást pedig március 2-ai értéknapon rögzítették, vagyis biztosan maximum 38 047 000 Ft-ot lehetett visszakapni. Akinek ennél több volt bent, az abban reménykedhet, hogy a végelszámolásból még csurran cseppen.
-
HoTDoG
tag
"A védőintézkedések abban a valószínűtlen helyzetben is óvnák a pénzed, ha a Wise fizetésképtelenné válna. Azonban ha ez bekövetkezik, előfordulhat, hogy a pénz egy részét a fizetésképtelenségi ügyintéző saját költségei fedezésére használja fel. Ez azt jelenti, hogy a számodra visszatérített pénzt összege alacsonyabb lehet, mint ami eredetileg a számládon volt."
Ez így elég megfoghatatlan. Ha volt 5000 EUR a számlámon, lehet csak 3000-et kapok meg? Vagy ha 120.000 EUR volt, akkor csak 100.000-at? Vagy a negyedét se? -
TestamentDNR
aktív tag
Angliában élő magyar. Wise számláról utal OTP-re.
Gondolom átváltja Ft-ra és Ft-ban érkezik.
Úgy egyeztünk meg, hogy a köztes személynek akkor adom át a csomagot, ha az OTP számlámon kattant a pénz. Azt mondja a srác, hogy azonnal át szokott érni, sosem volt ebből gond. Hwapro-s kontakt, nem hiszem, hogy gond lesz, de jobb félni, mint megijedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- VPN topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest