- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Bocs, lehet hogy túltömörítettem a sztorit
Utalni akartam kínába egy áruért, ehhez létrehoztam a wiseon az utalást, és megkaptam az összeget amit küldjek el
K&H-n elkészítttem az utalást, és elfelejtettem aláírni
3 nap múlva észrevettem, hogy a Wise "still waiting your money" státuszban van, ezért beléptem a k&H-hoz és aláírtam, teljesült is 18-án. Wise elküldte a pénztErre ma reggel jön egy üzenet a K&H-tól hogy sikeres pénzküldés a wisera, én meg felegyenesedtem az ágyban, hogy mivaaaaan? És ugye mit lát az ember, wise, jogtalan lehívás, pumpa fel.
Na jelenleg a K&H szerint én állítottam be (a.k.a fogyatékos vagyok) hogy 08-14-én, 30 nap múlva teljesüljön az utalás, és teljesen új utalást vettem fel 18-án, amiről szintén nem tudok, csak beléptem és aláírtam az utalást.
De mivel heti 1-3 ilyen utalás megy tőlem ki, el van mentve minden netbankba, soha nem kell hozzányúljak az időhöz, mert azonnalival van elmentve.Nekem gyanúm, egy lehetetlen verzió, valahogy beakadt az utalásom szellemképe teljesítetlen aláírtként és pontosan 30nap múlva lejárt valami időlimit és elküldték mégegyszer. De akárhogy is nézem, értelmesen és apró hibaként nem tudom felfogni, hogy egy utalás újra teljesül 30 nap múlva. Szerencse hogy saját számlák közt mozgott, így megoldhattam, nem kellett senkinek pitizzek, add vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest