Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Sose használtam, és a magánszemélyes- EV-s wise számlámra egyszer jött egy utalás, ahol a jóember a saját nevét írta a közleménybe a számlaszám helyett. A mail jött, hogy ellenőrizniük kell, megmagyaráztam, hogy semmi baj, csináják, de ez egy vállalkozás számlája, és az ügyfél hülyeséget csinált, itt a nevére kiállított számla, nézegessék nyugodtan, viszont csütörtök délben el kell költenem az ügyfél pénzét, szóval vizsgálódjanak nyugodtan, de csütörtökig szabadítsák fel a pénzt, mert különben nem tudom a megrendelést teljesíteni.
Kb 2 óra múlva jött a második mail, hogy minden oké, számlán a pénz. Cégesen most is 3M fölött van az egyenleg, mennek kifelé, jönnek befelé az utalások, június 10-ig kérik ismét az ügyvezető okmányairól a fotót, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Béta iOS-t használók topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest