- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
villamos #36000 üzenetére
Hát ezt majd a többiek leírják pontosan, menüpont szerint, mert nekem nem ilyen routerem van, és OpenWrt-t sem használok! De az biztos, hogy át kell írnod a 192.168.1.1 LAN IP címet mondjuk 192.168.2.1-re, ezután a DHCP tartományt is módosítani kell, hogy a router ezentúl a 192.168.2.x tartományban osszon címeket, illetőleg ha van olyan tűzfalszabályod ahol van megadva IP cím, akkor azt is módosítani kell! A statikus DHCP listára esetlegesen felvett gépeket szintén, ha van ilyen!
-
válasz
villamos #35996 üzenetére
A szolgáltatói eszköz ip címe 192.168.1.254
Az eszköz a routernek adott ip címe: 192.168.1.10
A luci -t a 192.168.1.110 címen keresztül érem el.Vagyis a router és a modem is a 192.168.1.x tartományt használja, ami szerintem már nem jó! Vagy az egyiket, vagy a másikat át kellene tenni mondjuk 192.168.2.1-re!
Egyébként ez milyen net? VDSL?
-
doberman
senior tag
válasz
villamos #21443 üzenetére
szervusz!
Nekem úgytűnik megoldotta a Vargalex (isten növessze hosszúra szakállát...
) a wifi
eldobálásokat... 2 hete fut a routeren még egy kiakadás sem volt.
a gyári firm-mel , utána dd-wrt-vel is 1-2 naponta lehalt a wifi. a fenti úriember csomagja
még egyszer sem hasalt el....egy próbát szerintem megérne.
z
-
-
st6rbuck
csendes tag
válasz
villamos #21443 üzenetére
Miért nem tolod fel a vargalex buildet, ha a gyárival instabil a cucc, mi baj lehet? Nem kell hozzá rakétamérnök tudás, hogy ne rontsd el a routert (csak először olvasd végig vargalex bejegyzését és ne wifin frissíts) és itt kapsz supportot is szemben a gyári fw-vel. Ha csak routerként használod, akkor minimális beállítást kell eszközölni grafikus felületen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest