- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Bill Haley #34234 üzenetére
Ha csatolási pontnál megjelenik helyesen a router és a swap méretet is látod a csatolási pont menüben,akkor a tc-ben a hálòzati meghajtò csatolása menüben tudod csatolni,simán betallózod és ennyi.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Bill Haley #33999 üzenetére
Hi!
Netezési idő korlátozása most sem gond, találsz rá példát a tűzfal config-ban (az én build-emben). Sőt bizonyos URL-ek látogatásának idő szerinti korlátozására is az egyéni szabályok között.
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Bill Haley #33999 üzenetére
szia!
Ezt az 1.1.5-ben is meg lehet oldani... -
vargalex
Topikgazda
válasz
Bill Haley #33989 üzenetére
Hi!
Nem használok PPPoE netet, de a forrást átnézve szerintem pont ezt lehet állítani LuCI-ban a Hálózat->Interfészek->WAN oldalon a Haladó beállítások fülön LCP echo hibaküszöb és LCP Echo időtartam néven. Ezek a beállítások egyébként felülbírálják a /etc/ppp/options file-ban beállított értékeket. Legalábbis a PPPD manual szerint:
"Options can be taken from files as well as the command line. Pppd reads options from the files /etc/ppp/options, ~/.ppprc and /etc/ppp/options.ttyname (in that order) before processing the options on the command line."
Ugyanis a LuCI-ban beállított értékeket paraméterként adja hozzá indításkor.
-
Zolás
addikt
válasz
Bill Haley #33989 üzenetére
Puttyon állítod át. Nem tudom mit állít, csak azt hogy működik
-
Zolás
addikt
válasz
Bill Haley #33984 üzenetére
[link] Ezt a tippet kaptam ugyanerre a hibára, azóta csak uptime van, nincs szakadás.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Bill Haley #33895 üzenetére
Hi!
Milyen szintű access control-ra gondoltál. Éppen most build-eltem egy Mom's Internet Access Helper-t. Ebben webes felületen MAC címre azt tudod megadni, hogy a hét mely napján milyen időintervallumban legyen net elérése.
Egyébként valóban jó lenne már egyszer átnézni a Gargoyle megoldását (forrásban), csak idő kellene hozzá. -
SteveBeard
senior tag
válasz
Szia!
A hálózat/tűzfal/egyéni és forgalmi szabályoknál tudsz különböző korlátozásokat beállítani. Segítségként mind a két helyen van mintapélda...
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Nekem nem volt rá szükségem ahol meg igen ott a többi extrára nem volt szükség így ment másik fw rá.
vargalexesbe nem csináltam még ilyet. -
hudyfiu
senior tag
válasz
Bill Haley #33892 üzenetére
Nem kell.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Bill Haley #33890 üzenetére
A második routeren kell rákeresni az elsőre.
Ha megadod a pontos típusát utána tudok nézni hol kell. -
hudyfiu
senior tag
válasz
Bill Haley #33887 üzenetére
WDS hozzáférési akkor kell ha ez a fő router, vagyis ez kell neked ha jól értem.
A WDS ügyfél akkor kellene ha ezzel csatlakozol másik routerre. -
Tamy
őstag
válasz
Bill Haley #33765 üzenetére
Én Gargoyle-t használok, de Sambát, és Transmissiont nem. Mivel ez is OpenWrt, így ugyanúgy fel tudod rá telepíteni,
akár webes felületről is.Most jut eszembe, hogy Gargoyle-ban webes felületen nem lehet csomagokat telepíteni, hacsak a legújabban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- VKB Gunfighter MK IV - 'Modern Combat Edition' Pro - Botkormány - Nem twistes
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest