- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zollover
csendes tag
Nagyon korrekt a gyári 3 dB-s antenna. Szerintem csak akkor gondolkozz a cserén, ha valami nyűg van vele.
A 3xMIMO pedig csak akkor hatékony, ha egyformák az antennák. Általában azon segít, hogy a környezetében ne alakulhassanak ki reflexiókból adódó holt terek. Ilyen esetekben egy antennára jellemzó a probléma, de a másik kettő jobb helyzetben van, és jó jelet ad/vesz.
A legszebb megoldás úgy nézne ki, hogy az antennák távolságát növeled, vagyis pl a két szélsőt talpas antennára cseréled (TL-ANT2405C), a középsőt pedig közvetlenül teszed fel (TL-ANT2405CL), ezzel növelve a "2 jó a 3-ból" működés valószínűségét. -
-
nimfas
addikt
3 napja megy a torrent szolgáltatás.... nem indult újra a router. Én indítottam újra, mert a wincsit lehúztam és vmiért még nem klappol az automata visszacsatolás, remélem Alex segít a bajon :-D
A max asszem olyan 15-18 db torrent volt. 300 Mb-tól (sorozat rész) 4-8 GB-osig (MKV video)
Mondom csak a wifi baszakodik, a gép kábelen van rákötve azzal semmi baj, ha megy a letöltés maxxal akkor sem... (13-14 Mbit...) felfelé kemény 100 Kbyte-al megy, ennyit tud kb a szutyok ADSL-em :-)
-
nimfas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged