- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Mikeee89 #65822 üzenetére
Ha fontos a jó és stabil wifi akkor én nem ajánlanám a 1043-at, nálam az eddigi legrosszabb wifis eredményt produkáló router volt, gyári firmware alatt jobb a lefedettsége és a sebessége de bizonytalan az egész router, openwrt-vel meg valamiért gyenge a wifi adóteljesítmény hiába állítottam maxra meg parancsoros játékokkal se javult pedig mindent elkövettem sosem ért a régi jó Wrt54GL nyomába ami Tomatoval 100mW kimenővel mindent lefedett ahol netre igény keletkezhetett a lakáson belül, felső és középső szinten teljes lefedettség volt telefonokkal is, az alsón pedig csak a laptopok mentek de egész tűrhetően. Na most a 1043-al ez már a középső szinten is így volt. Vettem egy N18U Asust ami egészen meglepett mert ez végre megközelítette azt amit az 54GL tudott, Tomatoval+egy kis parancsoros ügyeskedéssel pedig még tovább húzható de nincs értelme legalábbis ha nem tudod az ellenoldalt is feljebb tolni
N18U-nak +1 hogy gyárilag is egész stabilan működik tomatoval pedig álom legalábbis nálam eddig, wifiben pedig megdöbbentően jól muzsikál. Nem tudom viszont milyen az új V4-es 1043 wifije, lehet azokkal már nincs annyi gond csak arra meg nincs a gyárin kívül semmilyen firmware, persze lehet később lesz rá majd valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest