Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
Akkor itt a teljes hsz. : " vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog
Szia!
Ha eddig jó volt, akkor egészen biztosan változtatott valamit a szolgáltató, amire a router érzékeny.
Próbáld meg a következőt:
LuCI-ban Network->Interfaces->WAN->Advanced settings fül (Hálózat->Interfészek->WAN->Haladó beállítások fül):
LCP echo failure threshold (LCP echo hibaküszöb): 80
LCP echo interval (LCP Echo időtartam): 20 "
Amugy miután senki nem tudta a "megoldást" a problémára, tegnap visszaraktam a gyárit. Azóta nem volt szakadás. Igaz valamivel gyengébb a jel, de stabil, nem hullámzik. Érdekes hogy direkt ugyanazt a csatornát állítottam be neki, és szintén 40hz-t. Ezek szerint valami beállítás dolog lehetett mert a router jó.
Azokat állítottam csak amiket ide le is írtam, tehát aki rutinos az openwrt-ben rögtön látja hogy hol van elcseszve, ill hol hiányos a beállítás. Annyiból állt volna hogy ideba** két sort és a hülyegyereknek rögtön boldog karácsonya van mert két perc alatt megoldódott minden. Órák-napok kinlódását lehetne megspórolni
egy kis segítőkészséggel, cinizmus helyett. Mit lehet tenni, ilyen az élet....no meg az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- League of Legends
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest