Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzol
tag
Üdv!
Segítségre van szükségem mert az őrület határára kerültem. Nagyon lassan töltődnek be a weboldalak, pedig speedtest.net jó értékeket hoz. A webes admin felületen (Status/Overview) láttam, hogy nem az általam réges rég beállított Google DNS-t használja. Megpróbáltam hát ezt átállítani, de nem jártam sikerrel. Érdekesség, hogy a Network/DHVP and DNS/General settings alatt a DNS forwardings-nak a helyes érték van megadva (8.8.8.8 és 8.8.4.4). A Network/Interfaces/WAN/Advanced Settings alatt van egy "Use DNS servers advertised by peer" pipálható mező. No, innen nem engedi eltüntetni a rendszer a pipát. Ugyanis ha én ezt meg is teszem, és utána "Use custom DNS servers" mező(k)be beírom a kívánt DNS elérhetőséget, majd Save and Apply-ra kattintok a jobb alsó sarokban, akkor némi várakozás után, de még a homokórázás alatt, visszaáll a korábbi állapot....
Ezután megpróbáltam átírni a /etc/config/dhcp fájlt, de nem tudom felülírni. Hiába van hozzá jogsosultságom:
root@OpenWrt:~# ls -l /etc/config/dhcp
-rw-r--r-- 1 root root 688 Sep 26 22:05 /etc/config/dhcpMit kellene tennem? Hogy tudom kibogarászni (debuggolni), hogy mi a baj?
A "legújabb" Vargalex fut a routeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest