- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
diobioesz1
tag
Szevasztok! Vettem egy Toshiba Satellite C55-A-1TF laptopot windows 8.1 corevel telepítve.Szeretnék rá 8.1 prot,majd 10-est telepíteni,de a 8.1-et sem tudom,sem pendrivéről,sem DVD-ről,mert észre sem veszi,viszont,ha 8.1 corét rakok bele már rakná is fel még kulcs sem kell hozzá. Aki csinált már ilyet azoktól kérnék tanácsot,mert sok rendszert telepítettem már,de ez kifogott rajtam.Tudom,hogy van rejtett partició meg ilyesmi,de ezen már nincs mert egy 120 gb-os SSD-re cseréltem.Válaszokat köszönöm!
-
diobioesz1
tag
válasz
konyi79 #12973 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod!
Igen a hirdetésben úgy volt,hogy ingyenes a szállítás,majd mikor tovább mentem a vásárlásra még 2.99 dollárt hozzáraktak standard szállításra,meg még valamit valamire...
Első próbálkozásom volt,valójában már nincs rá szükségem,csak nem tudtam,hogy érdemes-e velük foglalkozni,de az általad leírtak szerint fogom rendelni,mert,ha szükségem van valamire ezt a szállítási határidőt nem érdemes kivárni. -
diobioesz1
tag
Sziasztok!
Az eBay-on július végén rendeltem egy hűtő ventilátort.Link:http://www.ebay.com/itm/New-CPU-Cooling-Fan-for-Toshiba-C660-C665-C655-C650-Black-/141085317205
Az egész vásárlás folyamatából felvételeket csináltam,a bankom küldte a visszaigazoló SMS-t.
Augusztus 12-ig vállalták a szállítást.A környezetem nyugtatott,hogy 40 nap is lehet,de a mai napig semmi hír...
Szerintetek lehet valamit tenni? Igaz a linken az van,hogy már nincs nekik,de mikor én fizettem még 16 db volt.
Választ köszönöm! -
diobioesz1
tag
válasz
skiny83 #12951 üzenetére
Szia!
Néhány mondatba nem fér minden bele...Nekem idáig a win 7-től felfelé rendszerek automatikusan rárakták a wifit,nem kellett telepíteni drivert hozzá. Ezt vártam ezen a gépen is amit mint írtam,vettem,töröltem és ráraktam egy integráltat.Neked is köszönöm,hogy segíteni akartál,de megoldódott... -
diobioesz1
tag
válasz
konyi79 #12952 üzenetére
Köszönöm a választ! Ez a második gépem C660-ból.A Wifivel azon is küszködtem...Ezekből milló típúst kiadtak.Tudom a megnevezését is és meg is volt a driver,de hiába telepítettem.Konkrétan ilyen esetben úgy szoktam,hogy TP linket csatlakoztatok,majd megszerzem a szükséges anyagokat a netről. Itt pontosan ez volt a probléma! A 3.telepítés után nem linkeztem,hanem egyből dríver és beindult.El vagyok kényelmesedve,mert 8-8.1-eket használok,az viszont rátekeri az illesztőprogramokat az updatéről.
-
diobioesz1
tag
Sziasztok! Segítség!
Vettem egy C660-17X-et, 32 bites win 7 rendszerrel.Töröltem és másik win 7-et,frissen szerettem volna üzemeltetni.Gondom,sem a 32 sem a 64 bitesnek nem találok wifi drivertem tudna segíteni valaki...A keres az internetről"trükk" nem működik,mert nem talál a rendszer.
Választ köszönöm! -
diobioesz1
tag
válasz
myke009 #12821 üzenetére
Köszi! Látod már az akku elhasználódása csaknem 17 %-ék,de töltsd fel teljesen,ha nem lehet akkor a töltésvezérlővel van baj az akkuban. Ennyi vesztesség 3 éves notebookoknál van,nagyon valószínű,hogy egy nem megfelelő akkuval kaptad mint én.Nem tudom vásárolsz-e mostanában,de én azt csinálom,hogy megnézem az újat,egyeztetek a céggel és cseréltetem,mert utána már csak a hosszú szervizi utak vannak.Az akkura is 2 év a garancia!Nem fejtették ki külön a szerződésbe...
-
diobioesz1
tag
Sziasztok!
Vettem egy előretelepített Toshiba C55 gépet.Rendszer-8.1 Core- rejtett partíción,készíthető programmal telepítő lemez,vagy USB azonban más rendszert nem tudok rá telepíteni.A Microsoftnál is ezt mondták.Esetleg valami trükk nincs? Például raknék bele egy másik lemezt,kipróbáltam,de arra is csak a Corét hagyja telepíteni.
Aki tud,kérem segítsen!
Köszönöm! -
diobioesz1
tag
válasz
Jordan1122 #12789 üzenetére
Indítsd újra! Folyamatosan nyomd az F2-t,ha nem jó,F12-őt,valamelyikre be kell jönni.Nekem is C55-öm van és bejön.Előretelepített rendszer van rajta?
-
diobioesz1
tag
válasz
RocknRoller #12791 üzenetére
Kiváló! Én azért vettem 1 hónapja. Naponta 2-3 órát skypézek és még senki sem panaszkodott...Kérdezz nyugodtan...
-
diobioesz1
tag
Szia! Szétszedtem már a gépet,onnan tudom,hogy a ventilátorból,hiányzik egy kitört lamella a forgórészből,de a proci nem ott van,
egy réz cső viszi oda a hűtendőt.Néztem videót is,de azon nem látni ezt a témát.Mindegy mert megrendelek egy ilyen lapot-500ft-aztán ha nem kell kidobom az árokba,vagy jó lesz ajándéknak...
-
diobioesz1
tag
Köszönöm a válaszod! Azért írtam ki a gép pontos típusát és azt is,hogy ilyen gépet tisztított már valaki,mert ugye ha szétszedem utána már fogom tudni,de ha nem lesz megfelelő eszköz akkor matt...Konkrétan cserélnék ventilátort,mert gyárilag egy törött lamellával adták ki és ha már szét van borítva,miért ne csinálnám meg a pasztázást,ha azt kell,de eddig senki nem tudott erre választ adni,most se,mert valszeg ilyen típust mint mondod még nem csináltak...
-
diobioesz1
tag
Urak!
Nem pasztázott itt még procit senki?
Választ köszönöm!
-
diobioesz1
tag
Szia!
Én sokszor telepítek.más-más gépet.Ez a szöveg mindig kijön,jobb egérgomb kat rá,friss illesztőprogram keresése az interneten.Aztán el kezd keresni és nem talál.Javaslom kapcsold ki az üzenetet,mert semmi jelentősége nincs a gép üzeme szempontjából.Ha valamit mégis találnál,írd már meg nekem.Köszönöm!
Ödv:
János. -
diobioesz1
tag
Sziasztok!
Pasztázott már újra valaki közületek Toshiba C 660-2CF notebookot?
A konkrét kérdésem az lenne,hogy paszta kell-hozzá,vagy olvastam hűtő lapról is.Na az utóbbi nincs nekem...
Választ köszönöm!
Üdv,János. -
diobioesz1
tag
Szia!
Köszönöm a segítséget! Megrendeltem.
Várom a fejleményeket... -
diobioesz1
tag
Köszönöm a válaszotokat és osztom a véleményt is.Már nem az első gépben néztem meg ezeket a ventiket,hát egy primitív semmi és hatalmas árakat kérnek el érte.
A gondom az,hogy az USA-ból hoznák és azt olvastam,hogy még megvághatják az embert érte,ha nem az EU-ból vásárol.
Nem csináltam még ilyet,ha privátba is nem segítenétek a hogyanjáról?
Választ köszönöm! -
diobioesz1
tag
Sziasztok!
Vettem egy Toshiba C660-2CF notebookot! Úgy hírdették,hogy gyenge az akku.Na az igen gyenge 95%-a elhasznállódott a battery bar szerint. Azonban mikor bekapcsoltam elkezdett az asztal remegni.A Gép két és fél éves,nem is gondoltam volna,hogy a ventillátorával van a baj.Nem volt még szédszedve,látszott a csavarokon,El volt tömődve a levegő kijárata bolyhokkal.Ventillátort kivéve látom,hogy egy lamella le van törve,de a laptopba nem volt található,tehát lehet alapból így adták el.Takarítás után is van hangja,de elviselhető,ha bekapcsol.Szerintetek cseréljem? Ugyanis 13 ezer egy új bele és szállíttatni kell nekem,mert jelenlegi városomban ilyesmi nem megoldható.
Választ köszönöm!
Üdv,
János. -
diobioesz1
tag
Szia!
Nyugodtan rakj rá egy windows-7-et. A frissítéskor az update leküldi a drivereket a géphez ha valamelyiket nem,felteszed Te magad.Ha kérdésed van szívesen válaszolok. -
diobioesz1
tag
Szia!
Érdeklődnék,hogy egy laptopra,miért éppen a 64 bitest ajánlod?
Választ köszönöm! -
diobioesz1
tag
Sziasztok! Toshiba M100-221.Felújított fél éves aksi jó. A gép ha nyitva hagytam a fedelét magától időnként bekapcsolt.A található trükköket kipróbáltam,semmi eredmény,néha magától ki is kapcsolt. Fedelét lezárva eddig tökéletesen működött az említett hibák kivételével.Jelenleg,hiába nyomom a főkapcsolót nem kapcsol be,ha néhányszor rádugom a töltőt bekapcsol,de sajnos néha leáll.Találkoztatok már ilyesmivel? Köszönöm a válaszokat! Üdv,János.
-
diobioesz1
tag
Szia! KB. 100%,hogy a 40 gb-os merevlemezed Sata 2 csatlakozású,de nekem hiába vettem meg a amillo pro v2030 nem fogadta be,nem ismerte fel.Vidd el oda ahonnan venni akarod,ha beleteszed és felismeri akkor megveszed,ha nem mással próbálkozz a gyorsításal. A készüléked hátlapján egy csavart kell kicsavarni,hogy tudd milyen a csatlakozója...
-
diobioesz1
tag
Sziasztok! Toshiba M100-221-es laptopom,ha nyitva hagyom a fedelét magától újraindul. Minden operációs rendszert kipróbáltam,linuxot is. Akkor is. Újabban bekapcsolás után egy bizonyos idő után leáll,majd újra indul.Hűtőt használok,a gép nem melegszik. Mi lehet a probléma? Választ köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest