- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
diobioesz1
tag
válasz
RocknRoller #12791 üzenetére
Kiváló! Én azért vettem 1 hónapja. Naponta 2-3 órát skypézek és még senki sem panaszkodott...Kérdezz nyugodtan...
-
csizo13
tag
válasz
RocknRoller #12788 üzenetére
Külső adottságok? A legfontosabb tulajdonság egy laptopnál, ahogyan a webkamera is.
-
törölt tag
válasz
RocknRoller #12783 üzenetére
itt van valamilyen összehasonlítás:[link]
-
válasz
RocknRoller #12783 üzenetére
Hát a grafikus kártya elvileg gyengébb mint a GT 740M
-
törölt tag
válasz
RocknRoller #12781 üzenetére
a második is 200 felett van
Lenovo-ról annyira nem tudok véleményt mondani. Amikor kerestem gépet én sony-t samsungot-t toshiba-t és dell-t néztem. 2 éve még nem terjed el ennyire a processzoroknál az U típus, de most tele van vele minden. Még i7-ből is van U-s ami csak 2 magos.
-
törölt tag
válasz
RocknRoller #12779 üzenetére
inkább az egész gépre gondoltam nem csak a házra. Sok hozzászólást olvastam különböző oldalakon mikor a laptopokat néztem. Ki is próbáltam őket, de valahogy az L sorozat jobban bejött. A C és az L sorozatú gépek házairól is olvastam. Itt is azt írták hogy L-től felfele kellene választani.
A gépemmel eddig semmi gond nem volt. Nem recsegett az illesztések jók voltak 2 éve van meg kereken, de szervizben még nem volt. A műanyag jól bírja a hőt is, mivel ha játszok a processzor 85-90°C között mozog. Ilyenkor lábra nem célszerű rakni a gépet, mert eléggé forró és nekem már bepirosodott tőle a lábam
. SSD-vel használom a HDD meg egy tokba került így az i7-tel nagyon gyors lett.
Amit linkeltél nem olvastam végig, de a törés alapján erős volt a zsanér benne. Ezeket le szoktam ellenőrizni, ha gépet veszek. Átnézek rajta mindent nincs-e valami repedés törés vagy szorul-e a gép és semmit nem volt vele. Ugyan úgy működik már 2 éve egyedül a touchpad körül lévő keret kopott meg a króm alatta meg fekete műanyag volt ez nem nagyon tetszett mikor megláttam
. Ezt majd megoldom leszedem a krómot és lefújom fehér műanyag festékkel aztán kész is.
Ha valamit nem írtam le a gépről írj aztán írom
-
törölt tag
válasz
RocknRoller #12775 üzenetére
Pontosan ilyen gépem van
-
válasz
RocknRoller #12775 üzenetére
NEmhogy olvastam, de kommenteltem is hozzá:
"Exa owner: A kedves posterben meg elveszett egy kissebb Anderseni véna. Ezt a mesét max a gyerekeinek adja be. A kijelző foltosodásra még azt mondom, hogy jogos és egy laza kijelző cserével lehet orvosolni. Azt viszont ugyan már hadd lehessen megkérdeznem, hogy milyen állat módon kell kinyitni vagy becsukni azt a kijelzőt, hogy úgy megcsavarodjon a ház, ami miatt eltörik a szellőzés mellett a burkolat. Ezek után azon már meg sem lepődtem, hogy a billentyűzet lába "valamiért" eltört.
A Toshiba ügyfélszolgálatáról szóló mese, meg hazugság. Én többször beszéltem velük (garanciális ügyintézés miatt is), de mindig kedvesek és segítő készek voltak."Ezt az állításomat jelenleg is fenntartom.
-
válasz
RocknRoller #12770 üzenetére
Nos a világítós bill annyira világítós, hogy a magyar piacra nem olyat küldenek. Utólag sem tudsz belerakni, mert az alaplapon nincs meg a csatlakozó hozzá.
Szerviz szempontjából én az Aviatronic-ot javvaslom. Nagyon rendes és rugalmas a szervizezető. -
válasz
RocknRoller #12768 üzenetére
Szia. Én egyedül csak LoL-ozni szoktam rajta fix 60 fps-el (korlát nélkül 80-120 fps között ingadozik High beállításon). Most a nagy melegben (tetőtér 30 fok, nincs klíma
) felmegy olyan 68 fokra és a venti 90%-on (3200 RPM pörög). Emellett van alatt egy ilyen laptop hűtő is.
Bírja több órán keresztül is és baromi hamar visszahül, mert a ház elvezeti a hőt.
Átlagos használat esetén, ha megy alatta a hűtő pad, akkor be se kapcsol a gyári venti és olyan 44 fokos a proci.Egyetlen hátránya a gépnek, hogy az alja egyben van, ezért egy esetleges memória bővítés is szervizelést igényel. Memóriából pedig csak ezek mennek bele.
Nekem összeségében a gép (218.000 Ft), a 4GB RAM (11.000 Ft) és a hűtő (9800 Ft) 240.000 Ft-ba került. Ezért vehettem volna talán jobbat, de nekem fonotos volt a márka, a vékonyság és a fém ház.
Nem bántam meg.
-
válasz
RocknRoller #12764 üzenetére
Ezzel szerintem jobban jársz. Én is ilyet vettem, egyedüli "hiányosság", hogy nincs benne ODD, de hardveresen erősebb. Emellett vékonyabb, fémből van nem pedig ilyen fröccsöntött bazári műanyagból.
-
skiny83
aktív tag
válasz
RocknRoller #12764 üzenetére
A gép rendben van, az i3 bőven elég átlagos felhasználásra, és toshibához mérten most nagyon jó ára van ennek a modellnek.
Üzleti gépek témához: Régen valóban más értéket képviselt egy üzleti gép, valóban megbízhatóbb és minőségibb termékek voltak, mostanában sok gyártónál kezd csökkenni a szinvonal. Lenovonál is kritikán aluli az új üzleti széria sajnos..
-
skiny83
aktív tag
válasz
RocknRoller #12762 üzenetére
Sima consumer gép, c50től abban különbözik, hogy nem matt, hanem fényes burkolata van. Alapvetően megbízható gép a toshiba alacsony meghibásodási rátával. Van konkrét modell amit kinéztél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest