Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Pontosan ilyen gépem van

-
válasz
RocknRoller
üzenetére
NEmhogy olvastam, de kommenteltem is hozzá:
"Exa owner: A kedves posterben meg elveszett egy kissebb Anderseni véna. Ezt a mesét max a gyerekeinek adja be. A kijelző foltosodásra még azt mondom, hogy jogos és egy laza kijelző cserével lehet orvosolni. Azt viszont ugyan már hadd lehessen megkérdeznem, hogy milyen állat módon kell kinyitni vagy becsukni azt a kijelzőt, hogy úgy megcsavarodjon a ház, ami miatt eltörik a szellőzés mellett a burkolat. Ezek után azon már meg sem lepődtem, hogy a billentyűzet lába "valamiért" eltört.
A Toshiba ügyfélszolgálatáról szóló mese, meg hazugság. Én többször beszéltem velük (garanciális ügyintézés miatt is), de mindig kedvesek és segítő készek voltak."Ezt az állításomat jelenleg is fenntartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou