- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #35877 üzenetére
Én pont ezt nem értem, hogy miért nem álltak meg az alpha nerfnél, miért kellett belenyúlni mindenbe megint? Minden patchnél ez van..
Ráadásul most sok játékosnak aktiválták az extra célzási tehetséget, mert last standben svd-vel két golyóval lelőnek csípőből
De legalább van ökölemelős ünneplő emoji meg pénzért kő papír olló...
-
válasz
#35434496 #35812 üzenetére
Ha használható és eredményes,akkor rendben van.
De biztosan nem az én "szaktudásomra" van szükséged.
Ha jól emléxem eléggé használható.Nálam
1991
981
1661
1237 vs 1320
973-993
1001#35814 Madridista83 :
Én behúztam az SVD tervrajzot természetesen.
Elsőre kiforgatta a legmagasabb sebzést "elfogadható" tálentekkel.
Kipróbáltam,és vhogy nekem nem az jött le amit eddig annyira nyomtak yt és más helyeken,hogy annyira rohadt stabil az SVD.Addig amíg 1100000 (pvp más) körül tudok sebezni az M44-el nem feltétlenül akarok SVD-t.
De mindenképp ki fogom próbálni pvp az SVD-t. -
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #35589 üzenetére
Pedig márkó megmondta a fegyveres "best in slot" videjójában hogy assault rifle-t azt HS-re kell húzni, mert az amúgy is van rajta, és hülye aki CHC-re meg CHD-re huzza mert az alapbol nincs rajta
Valoszinüleg mi vagyunk a szarok hogy csipőböl nem megy a 90% feletti HS találat
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #35210 üzenetére
Elég undorító heal buildet lehet csinálni, márkó is kitett nemrég róla videót. De azért focus fireben esnie kellett volna bár ha medkitet is 4en tolják bele akkor jól bírja, gondolom vagy Strifeolt vagy csalt és minden pontot staminára pakolt mert úgyis 100% HSt lő.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
#35434496 #35198 üzenetére
Köszi
Sajna most délelőtt vettem észre hogy elcsúszott a hang, most próbálom a nyers videót konvertálni mert úgy tűnik Adobe nem szereti az mp4-et.
micafighter:
Akkor full sárgában mész? vagy exotic? Skull kesztyű nekem is esett elég jó lenne használni de még nincsenek jó cuccaim hozzá.
Optimal range-re én is gondoltam, és milyet amin az az elsődleges? Csak mert úgy ad többet, viszont akkor bukom a CHD-t, vagy próbáljak mindegyik kiegből olyat használni ami + optimal range? -
-
törölt tag
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #35056 üzenetére
Hagyd, free weekend játékosokat nem ölünk!
Az ilyenek tudják igazán milyen a torkos csütörtök...
A friss reg elárulja, hogy kötekedni jött! Majd megy ő is mint a többi pihenni!Remélem a topiklakók ezt sem nézik tétlenül és aki jártas a moderátornál jelentésben az most is megteszi!
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #34902 üzenetére
okay, elképzelést is pontozzuk, ezért kapsz 2 pontot
HKorn
Hasonló cipőben járok én is, illetve most még nagyon sokan szerintem
Lehet vicces fórumtársunknak van igaza, csak nem mondta végig: "egy kicsit ebből, egy kicsit abból" kell elvenni, és a képzettségre tenni, mert ennyivel nem lehet heal - elni magát az embernek, és az nem jó
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #34542 üzenetére
Kérlek, 30 óra DZ tapasztalattal, ebbe próbáld már magad beleélni.
Ki tudja milyen gearrel, amikor rád megy 2-3 dagi lángszórós a baltásokkal megspékelve, akkor biztos nem az fog eszedbe jutni, hogy ez eddig a legkönnyebb
Ha olyan gearje lenne akkor nem panaszkodna a nehézségén, hanem örülne, hogy legalább megfelelően nehéz a játék.Nem magamról beszélek, szinte bármelyik jelenlegi gearremmel (AB, Pred, Sentry, Reclaimer elektro, FC) végig tudnám én is egyedül farmolni a DZ-t, 1500 óra után nem is ez a kérdés.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #34486 üzenetére
Tudjuk, meg is ígérted, már korábban
A múltkor pont láttunk is a szerveren, és mondtuk is Ghionak, hogy véged van mint a botnak, de aztán mások lelőttek téged és szervert váltottatok
Majd legközelebb(#34485) Snip3r_HUN
Nekem 1.5-ben nemcsak, hogy olyan M4 nem esett, amin a 3. lenne a komptetens, hanem olyan sem, amin egyáltalán lett volna ilyen tálent. LVOA-C szintén. Sajnos nem csak elméleti dolgon múlik, hogy mit használ az ember.. Olyan sem esett, amin az első 2 tálent jó lett volna, és a sebzés is megfelelő. De az biztos, hogy belenyúlnak a lootba, mert pl egy hete annyi páncélos módosító esett, ami a teljes 1.5 alatt sem. -
Elims
veterán
válasz
#35434496 #34430 üzenetére
De az ebbe a topikba írokat nem nyomod,nem?
Gondolom azért egymást csak nem lövitek le..Egyébként feltünt kicsit,hogy téged annyira nem bisszantanak a csalók mint a többieket.Te sem örülsz neki tudom,de te vhogy nyugodtabban veszed.Én felrobbanék ha tudnék annyira játszani mint ti és odajönne egy cheater senki és lenyomna.
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #34350 üzenetére
Egyébként én kivenném az ultit a játékból, vagy csapatonként egyet engednék, mondjuk legyen az, ami a csapatvezetőnél van.
Bárki elnyomhatja bármikor, de akkor mindenkinek elkezd töltődni, és a cspattagok közötti legrövidebb visszatöltési idő alatt vissza is tölt.Nagyon sok meccset az ultik döntenek el most.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
#35434496 #34346 üzenetére
Randomokkal voltam semmi kommunikáció nem volt, és nem tudom miért nyomták el az összes ultit, gondolom csak azért mert látták hogy nagyon a halálomon vagyok és elnyomtak mindent ami aktív volt, ezért is írtam hogy hogy "gyönyörű mentés" hisz a csapat két felé ment és ráadásul le is maradtam.
-
myckey
veterán
válasz
#35434496 #34199 üzenetére
Azt gondoltam ,ezt már egyszer kitárgyaltuk, de mégse.
Lehet megint offolni a topicot.Pont leszarom, melyik videósnak mi a neve, nem is ismerem őket.
De mivel informatív, a játékkal kapcsolatos, ezért megosztom.
Talán más tanul belőle valamit, esetleg érdekesnek találja.Én nem akarok ilyen-olyan Geart építeni, mint ez vagy az, olyat csinálok, amihez éppen kedvem van.
Továbbá az sem érdekel, melyik a "kotsog csaló".
Na meg gőzöm sincs, mennyi játékost tankol ki.......Na mindegy.
Peace.
(#34198) arnikusz
Nem is rossz.
-
Rossonero89
tag
válasz
#35434496 #34199 üzenetére
Szerintem is az ilyen "nagy youtuberek" nagy része kokszos. (Nem tiszta).
Sose felejtem el, mikor a widdz majom az egyik videojába, egy kispisztojjal elintézett egyedül egy egész szervert, meg a gyorstüzelő mp5-el úgy lőtt, mint a simával! Mellesleg a videokban lehet, hogy normálisnak, meg milyen segítőkésznek mutatják magukat, de amúgy meg egy senkiházi nagypofájú a nagyrésze! -
salytmasztor
aktív tag
válasz
#35434496 #34060 üzenetére
Pont emiatt kérdeztem rá, mivel az még 2 hét (vagy lehet több is) és közben azért szeretnék játszani.
Viszont ahhoz szelektálnom kellene erősen a cuccokat, mert mostanra be van telve fullra az összes inventory + stash is, és tanácstalan vagyok miket lenne érdemes fixen kidobálni. -
sith7
félisten
válasz
#35434496 #33948 üzenetére
ez így értelmetlen szélmalomharc
... bemész DZ - be, és azt nézed, na, vajon a játékos előttem meghal, vagy immortal ez is ... ez így egy vicc
pedig nagyon tetszik a Last Stand
... a régi jó ut, quake domination/ctf játékokat idézi fel nekem ... de anticheat nélkül egy kalap ürülék lesz az is
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #33772 üzenetére
Nem kell ezen felháborodni.
Tegnap megkaptam a választ, amikor kérdeztem pár köcsögöt, hogy mégis mi jó van abban, hogy spawnkilleznek, majd felfutnak egy tetőre és ott kempelnek, ahova 1, jó esetben 2 helyről lehet feljutni, de normális harc az nincs.
Jött a válasz:
"This is DZ"
Szerintem meg:
"No, this is you!"Ez az ahogy az Ubi elképzeli a világot, spawnkill, unbalanced gears, hátbalövés első 3 nap mega loot aztán kb nulla, stb. stb. stb. JA ÉS A csalók, mert ebből a játékból nem lehetett nem DIREKT kihagyni ezt a védelmet, és ez nem csak pénz és implementálási idő kérdése.... Vajon miért nem esik szó erről hivatalosan?
Ezt a játékot már nem fogják tudni visszahozni normális keretek közzé, az egész PvP kb az alázásról, az aljasságról, az e-penisz mutogatásról szól, néhány üdítő kivételtől eltekintve...
Mert ugye megvásárolható bemutogatás az lesz, anticheat az minek? Kacsatánc, nyusziruha, különleges hátizsákfestés az kell a népnek, hogy még egyedibb legyen a gyökérségi mutató, de normális keretek azok nem.Így ez a DZ nem más mint egy társadalom pszichológiai kutatás és felmérés, lássuk mit csinálnak az emberek egymással ha nincs szabály. Szerintem sikerült jó sok adatot összeszedni, bár az eredmény az borítékolható volt
-
válasz
#35434496 #33749 üzenetére
De az mennyire sz@r már amikor mindenki egy ilyen pvp-re várt.
Aztán jobb.ha be sem megyünk oda.Legutóbb amikor DZ-ben voltam tesztelni a csipát,a szerveren éppen rengeteg játékos volt.
Össze is gyűltünk jó sokan egy checkpoint-nál.
Aztán volt akivel beszélgettem is.
Olyan is volt aki 75K meg 105K pontokról beszélt last stand kör végén.
Jól gondolom,hogy ez nem a normál kategória ? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #33679 üzenetére
Csalók voltak/lesznek,annak az esélye hogy lesz itt battleeye nulla. Sajnos el kell fogadni hogy ez van... vagy ahogy munkatársam mondaná : “Ha nem tetszik fő’ lehet mondani.”
Amúgy meg az új névválasztásnál elb@sztad a dolgot,mivel tudhatnád hogy bele kell írni hogy twitch vagy a tv szavakat,mivel azok jelentősen megnövelik a fejlövés pontosságát a játékosoknak.
(#33671) sith7: A sz@r gear-jeim miatt kompenzál a játék a jó loot-tal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RAM topik
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest