- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Snip3r_HUN
addikt
-
válasz
arnikusz #45715 üzenetére
Bizony, bizony, ez a nomád +Warlord kombó piszok jóra sikerált. Töredelmesen bevallom, hogy az összeállításánál puskáztam, az itt a fórumon ajánlott videó alapján.[link]
Mivel már nagyon hasonló volt alapból is a szettem, sokat nem kellett variálni rajta, egyedül a Warlordot kellett előbányásznom a láda mélyéről, amit még az ősidőkben kaptam, de egyetlen másodpercig nem használtam.
A Warlord kimaxolva, 27,5 K sebzéssel, jelenleg Gonosz, és Halálos adottságokkal, ez utóbbit lehet átpörgetem majd Fogékonyra, mivel úgyis közelharcban van használva. A tegnap esti kavalkádban, rövid 20 perc alatt sikerült is 4 rúgót kifektetni. A Warlordnál tüzelés közben a kapott sebzésem nulla, míg a tárazás közben kapott sebzés kivédésére, meg beraktam ezt a "Kritikus mentés" képességet, ez így összességében nagyon pöpec cucc, szóval senkinek nem ajánlom, hogy a DZ-ben megpróbálja elszedni tőlem, a karácsonyra küldött 10 e Ft-os, nyugdíjas Erzsébet utalványomat. -
bozont
veterán
válasz
arnikusz #45709 üzenetére
Nomad mellé nem érzem szükségét, ezelőtt sem volt több, sőt inkább kevesebb. Most is csak egy fegyver talent miatt van ~4000 stamina, ha lehetne áttennék ezret firearms-ra.
PVE-re használom inkább, DZ-be csak a napi, weekly miatt megyek max. Ha nagyon akarnék akkor egy-két cuccon tudok extra életet pörgetni, meg a gear modokat is extra életesre cserélni, de inkább skill haste-et toltam fel.(#45712) arnikusz Na igen, valamennyi jön még az optimalizálással is. De elektronikából is kell 3800 szintén talent miatt, ez egy kicsit megköti a kezem.
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #45630 üzenetére
Login után közölte - nagyon rövid ideig volt látható - hogy kaptam valami jutalmat a 2. fokozatért, kb. ennyit tudtam elolvasni. A jutalom beváltónál semmi újat nem találtam. Sehol nem találok infót, hogy végül is hogy végeztem el a GE-t. Egyébként 138 db. 1500-ös ládát vettem.
Más,talán ez valami bug lehet? A jut. beváltónál van Defler, mikor szétszedem, közli, hogy fertőzött cuccokért nem ad semmit. Milyen fertőzött??? + Akárhányszor belépek ide, mindig ott van a Defler.
-
baphomet
senior tag
válasz
arnikusz #45615 üzenetére
Divtech farmra van egy harmadik jó módszer: közvetve pénzért venni. Kb. 230ezer/divtech az árfolyam.
Tier 1, üres láda és egy 0-ás gearscore-ú level 30-as alt kell hozzá. A játék a gearscore és láda tartalma alapján határozza meg a kereskedők kínálatát. Ezzel a felállással 160-170-es gs-ű cuccokat árulnak, ami tizedébe kerül csak mintha 260+os volna.Arany fegyvert kell venni és betörni, mert az a divtech mellett weapon parts-ot ad, ami ugye meg mehet a Damascusba
. Nem tudom pontosan mi a minimum, én 177-es gs-ű arany pisztollyal csináltam, 45-ösével vásárolva és betörve, minden egyes alkalommal kaptam 15 divtech-et, a 45 weapon parts mellé.
Ezzel a módszerrel jobban megéri nem betörni, hanem eladni 100-110 ezerért tier5-ben az arany/zöld páncélt, és fegyvert venni belőle tier1-ben 70-80 ezerért.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #45615 üzenetére
én olyan 105 láda körül zártam az eventet. anno 65 darabnál már csak 2 nomád hiányzott, de úgy voltam vele nem érdekel csak játszogatok, ami jön token azt elverem. na ezekből kiesett a maradék 2 nomád kb 6 ládán belül.
ezután, a javaslatodra elkezdtem 900as dobozt nyitni. az elmúlt három napban esett belőle jó pár exo, pl. csak tegnap vagy 3 alejandro (volt még ninja, mdr stbstb).
aztán este elhatároztam, hogy összerakom nomádot Marco verzióban, de a táska és a térdvédő egyaránt szarok voltak (ugye ezekből 1-1 esett korábban). volt 9,8k tokenem a következő eventre. elvertem őket és beadta azt a két nomád cuccot, úgy ahogy kellett a buildhez. én komolyan nem értem, hogy honnan tudta mire van szükségem, de nem is érdekel.összefoglalva, sok mindenben szerencsém volt, rengeteg exo és cf esett, de house egy se.
egyébként, ma megcsinálhatnánk a titkos küldetést, remélem unod már a lz boss farmot és jössz.
-
-
foxymaxy
senior tag
válasz
arnikusz #45589 üzenetére
Sikerült összerakni egy predator és egy banshee cf szetett a predatort még csiszolgatom de alakul, viszont a banshee -hez lövésem sincs hogy mit rakjak dps,heal,elektronika elosztás képességek, módosítók elosztása,fegyverzet. Soha nemhasználtam bansheet néztem 1-2videót de csak a tanácstalanságom lett nagyobb. Tik milyen összeállítást ajánlotok egy szóló vagy random cf banshee szethez?
-
törölt tag
válasz
arnikusz #45580 üzenetére
ahhoz négy ember kell és ha jól tudom négyszer is kell megcsinálni, mert mindig csak egy ember kapja meg a ládákat, de részemről mehet. majd meg kell kérdezni Anonymus kartácsot is, remélhetőleg megunja addigra a menekülttáborban való futkosást.
elvileg 7 - fél8 után leszek. -
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #45550 üzenetére
Heti HVT (asszem 2,5 még hiányzik), Legendary + Hősi (az exo cuccok és divtech miatt) időben hosszú, de ezeket fogom most csinálni.
Kedd délig vagyok melóhelyen, onnantól már szabi, nekem jól jött ez a plusz 1 vagy 2 nap hosszabbítás, attól függ, hogy honnan nézzük az eredeti GE időtartam felállást.Illetve Lexington minden mennyiségben
(úgysem fogom csinálni utána hónapokig, avagy a következő GE-ig)
Aki gyorsan akar farmolni, akkor maximum ketten, minél nagyon armor és elitsebzés, ennyi. Ehhez most szerintem a legjobb a Striker. Most be van rakva hozzá Alehandro is, de azzal az a gond, hogy fedezékben kellene vele lövöldözni, az meg a Lexin nincs értelme, sokkal gyorsabb a küldetés, semmint, hogy legyen idő fedezékeskedni.
Lehet megnézem majd a Hudson speedrun-t, mert azt is dícsérik... -
törölt tag
válasz
arnikusz #45461 üzenetére
Jó az a nomád? Tegnap olvastam hogy srácot pillanatok alatt kivéreztette predator. Mivel már csak abból hiányzik két elem így nem tudom kell e nekem további grind és inkább mennék div techet gyűjteni.
Egyébként a két rekorder nálam a banshee és a nomád maszk 6-6 darabbal.Ma megnéztem hudsont. Randomokkal a legjobb idő 7 perc körül volt. Alig harcoltunk, csak a kötelező hármat viszont rengeteget kell futni. Olyan téren mindenképp jobb hogy a loot lassabban jön, így tovább lehet kint maradni.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #45379 üzenetére
Mivel az emberek nyakra-főre nyitogatják a ládákat (és így is sírnak hogy kicsi a cf itemek drop rate-je azokból) ha meg lehetne osztani mindenki 1-2 nap ge után össze tudná szedni az összes szettet. Ami miatt értelmét vesztené az event.
Teljesen jól van ez így. Ez erről szól.Az egyszerre történő nyitogatás csak akkor számít, ha valamilyen módon beleviszi az aktuális időt a loot generátor (vagy rnjesus). Akkor viszont akár meg is szívhatod, hogy egyszerre sokat nyitsz, mivel lehet, hogy egy adott időpontra éppen egy adott loot lesz a jellemző.
Szeritnem ezzel teljesen felesleges várni.Aztán ki tudja, valszeg sose fog kiderülni és most feleslegesen koptattam a telefonkijelzőt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #45349 üzenetére
Az OK, de az Alejandróhoz meg akkor már illik egy másik kesztyű, amint LMG van.
4 Striker kesztyűm maradt meg, abból 3-on shoti sebzés van, az egyiken még pluszban pisztoly is emellé, egyiken sincs se AR, se SMG, se LMG sebzés még véletlenül sem, gyakorlatilag mindegyiken igazából 3-at kellene pörgetni.
Így marad az, hogy kettőt elpörgetek lesz TF vagy ST ahogy a 6-os szett kívánja, AR sebzés, így:
Az egyiken lesz 8% EAD + 9% skill haste
A másikon lesz 8% EAD + 17% CHD.Ez van, ebből kell főzni.
Ugyanez van a mellénynél is, az egyik lesz HP+ EAD a másik meg skill haste + EAD, és meglátjuk mit sikerül kihozni belőle. Itt még a főérték is kavar, mert az egyikne feltétlenül pörgetni kell (de ezen van lőszer is) a másiknál 1369 Stamina, ami so-so, de ezen pl kill XP van, az meg jó is meg nem isMinden maszk szinte kuka PvE, mivel egyiken sincs se EAD, se Elite sebzés, és a fő értékek is kuka mind szinte, egyetlen 1 van, amin 1366 TF van, ami megint csak hatáseset. PvP-re jó de oda szerintem nem feltétlenül Strikert használnék, vagy ki tudja, lehet megszeretem.
Térdvédőből van jó PvE és PvP is. (minimum 1630-as páncéllal alapból)
Hátizsákból van kettő ami pörgethető (1300 és feletti páncéllal alapból)
Kesztyűt leírtam, az katasztrófa, emellé alacsony páncéllal is.
Tokból meg van 1 életerős, aminél 2 főértéket kell pörgetni, meg egy másik, aminél 1 főértéket kell pörgetni, és akkor a tulajdonsággal lehet játszani. Ezeknél viszonylag magas a páncél is.
-
válasz
arnikusz #45329 üzenetére
D3 meg Predator kellene,de rémélem meg lesz a GE alatt.Jóvanaz így.
Majd hozok képeket a kész szettekről
-----------
Division szolgáltatás nem elérhető !
----------
#45330 vzarmo :
Grat!----------
#45331 arnikusz :
Én 6500 tűzfegyver és 6300 életerővel tolom a strikert.
Mivel egyetlen egy csapásmérő maszkom van így hiányzik a szettből 4% páncél sérülés és 12% elitsebzés.
Most 46% elitsebzés és 72% páncél sérülés van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #45294 üzenetére
A robbanás sebződés 2 féle képpen jöhet, vagy közel vagy hozzá, vagy bekapsz annyi sebződést, amitől saját robbanás lesz.
A kérdésem inkább az, hogy mennyire kell az egész csapatnak sebződés nélkül (már ha csapatban kell megcsinálni, bizonyos szempontból jobb) végigvinni, vagy elég ha te viszed így végig.
Ha elég, hogy én nem sebződök, akkor gyakorlatilag a küldetések végigjátszása során kell valaki aki csak messziről sniperkedik és kész, vagy fut a többi után, szerintem erre az egyik legjobb a Lincolna vagy Lexington, a többinél a rusholó shotisok kellemetlenek lehetnek.Tomi, ha olvasod, ti hogyan csináltátok meg?
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #45281 üzenetére
En meg megtoldanam a Heti celpontinfokkal ha van mibol (Piros ladakat nem hagytam sajna legalabb10 et )
Tegnap masfel ora alatt 4 lada kijott beloluk
A celpontinfo is 725 GE creditet ad a legangyobb es meg le 225 ig a napi legnagyobb plusz a bossok is adnak 75 ot azt hiszem darabja
siman megy es meg Classi is eshet toluk
ket legnagyobb hamar megvolt es kis valtozatos a sok lexi utan
13 lada sajna nem a legjobb stat D3fnc 4 kulonbozo predator 2 nomad 2 es a tobbi regibol 1 csapasmero es egy Vegso megoldas melleny amit eltettem mert jobbnak tunik a tobbit betortem reclaimer es deadey 3-4 db ot kb
Ja meg van 1 szem banshem is de az harci ladabolMeglepetes ert Harci szakertelem adott 2 sargasagot 1 db exot es 1 db classit !!!!!!!!!
Ilyen sem volt meg soha, tegnap delutan 2 dik bontas ahogy beleptem a Ge credit elso 2 ladajakor
Elso kuldire startbol 3 Bravur meglett a nem robbanok meg mit tudom kb az masik 2 maszk egybol
a motoros meg egy masikEste 23 utan meg 5 ladabol 1 darab valamire valo exo de classi semsem esett 1 cassidy es egy hildr betornivalok csak
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #45259 üzenetére
Strikernél én maradtam annál, hogy 6000 stamina legyen, minden más firearmsra + showstopper, nagyon jó 1.8 óta.
Ennél a predatornál meg kell a 9000 stamina mert csak onnantól adja a +120% vérzés sebzést, emellé kell minél több natív CHC mert critelhet is a vérzés, tehát tár, távcső, hangtompító, maszk, kesztyű, fegyvertok mindenhova CHC-t kell pörgetni + módosítóknak is a stamina + CHC javasolt. Sima NPC-n most olyan 200k körül tikkel a vérzés, PVPben nem prróbáltam még, de arról van rengeteg videó, h mennyire beteg
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #45153 üzenetére
A malachoz képest tényleg visszafogott
Nekem tetszik az a maszk, amit tegnap kaptam az achiból, jól mutat a reclaimer szettel együtt.
Amit neked is beadott.Nekem egy hoki kapus maszk lenne amit el tudnék képzelni még, vagy amerikai focis sisak...
Bááár, úgyis mindig csak a hátsóját látja az ember. -
válasz
arnikusz #45141 üzenetére
Sajnos GE-t is egyedül vagy ketten érdemes farmolni,mert sokkal több mob jön,ha többen vagyunk és nehezebb is lelőni őket.
Ha jól tudom most nem lesz plusz sebzés,ha közel vagy hozzájuk.
Nem úgy,mint az előző GE-nél.Vszinű ismét még mindig lexi lesz a legjobb farmolós.
Csak pl egyel több kört kell majd futni 6 ládáért.Reméljük nem csökkentik a GE credit jutalmakat.
-
válasz
arnikusz #45138 üzenetére
20-as szintet hamar lepörgettem egyedül.
Új smg-vel pusztító vérengző talantekkel,nagyon lehet aprítani.
Kaptam tőlük egy sasg-t is,ugyanilyen tálentekkel,plusz halálos.
De a Liberator is adja feltekert számlálóval.
Lehet bedobok egy mp5 navy-t még mellé,abból is van mob b@szó.
Lőszer úgy sem kell más,meg a láda is közel van,és ha bármikor tudok venni lőszert és medkit-et is.
Sok lóvé van,hamar felmegy 15-20K-ra.Egyedül az a necces amikor rá kell ülni a laptopra.
Ott kell láda,medkit,meg overheal.A pulse állomást szoktam magasra húzni,az nagy segítség amikor a laptopon állsz és gyorsan kell ölni a mobokat. Oda jól jön egy AR (akár LMB talent-el),még közel sem tud jönni,mert hamar fekszik.
4100 elektronikával szépen életben tart a ládám magasabb fertőzöttségnél is.
17. vagy 18. körnél becsatlakoztak hozzám,és érezhetően nehezebb volt megölni a mobokat.
És többen is jönnek,mintha egyedül lennél.Most a 20-as szintek elérése volt a cél a titkos küldetés miatt.
Egyedül ügyesen le lehet tolni.#45139 baker_ :
Legutóbb azt mondták,hogy lejjebb veszik a GE pontszámokat,asszem lexi és amherst.
Meg még vmelyiknél.Mintha fizetniük kellene a GE credit-ért.
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #45117 üzenetére
Sejtettem
Az nekem 508000 as van es 1 loves es kerestem az aprot
Amugy mindegyik ccp kgb nem csalo mert volt ugy hogy szedtem rendesen az oroszokat, szoval tuning nelkul ok sem aszokJa es ha mentek Tier 1 be ladagyujteni Hivjatok szivesen besegitek. ismerosok kozul paran nem szeretik a hosszas farmolast , egyedul meg nem jovedelmezo uzlet
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #45110 üzenetére
Az
En 2 szer futottama horda mod 1 es vilagszint farmolasnak neki elso probanal 54 szint 2*2*2*2 1 -4 ig lada 3 db 5 os lada
bontas utan 2 exo es 6 db classi item
Es erdekes nem az 5 os adta hanem ha jol emlekszem 4 es lada es 3 db classit adott 1 db lada
ez csucs !! ilyen meg nem volt 5 so ladabol2 db semmit nem adott exot
exok is 2-3 asbol estek
Azutan meg 5 os vilagszinten csinaltam 4 szer is es osszeredmeny max 2 classi item sorozatonkent
Szoval eleg nehez kiszamitani, de egy biztos1 vialgszint farmolas amig lehet foleg 5 os ladakert es 2-3-4 ora alatt tobb itemet szedsz mint legendas farmola eseten
Max div tech lesz kicsit kevesebb
Awest Side ladak azok nem adnak semmit ha tier1 ben gyul
Arra figyelni hogy Tier 5 ben bontani csakEddigi eredmenyem nem rossz 28 szint elso hordamod, 93 as dok 29 szint es gephaz 32 vagy 34 ha jol emlekszem Tier 5 ben persze
fugg attol is hogy dobja a boss koroket mert a fertozott boss korok a legnehezebbekTegnap 4 nekifutasra is 19 ig jutottunk valamiert lohetetlenek voltak a Hunterek 20 as korben, ami azelott siman ment 30 as szint felettig, azaz nem tok egyszeru de megoldhato
Erdekes a PVP is latszik az eredmenyeken hogy kikkel tesz ossze
volt hogy sok 40-45 os szintu sot abbol 2 egy csapattag lehetett siman ment 20-4-6 ra nyertunk a marmint ugy hogy En mezei jatekos voltam csoportelso a 12 es szintemmel 14-15 killel a 40 esek ellen es volt hogy gyengebb szintu jatekosok elen alig csinaltam 2 killet, pedig ugyanaz a szett es meg volt jo is a csapatban
de valahogy 1 loves voltam ellenfelnek
10 korbol 4 et hoztam 19-20 ezerrel de volt hogy 1000 sem gyult ossze a CCCP sekkel szemben -
Krissz1983
aktív tag
válasz
arnikusz #45084 üzenetére
Pvp-re próbáltad? Tegnap 1v1-ztem kicsit egy haverral. Nagyon b@szó high end szettje van. 5-ből 3x elraktam mire kérdezte, idézem:"honnan a f@szomból van ekkora b@szó sebzésed 6500 körüli tűzfegyverrel" sírva röhögtem. (100-ra stackelve 41.8k az M4 sebzése+kompetens+fogékony) 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest