- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
#35434496 #41456 üzenetére
Max igen, de a baj az, hogy nem a rohadt PVE farmolás lenne az endgame hanem a pvp, de az meg mint már egy jó ideje, játszhatatlan! Annyit meg nem ér egy játék, hogy esetlegesen megsérüljön valami hardver (keresztülfejelem a monitort)! De mindig csak ezt a rohadt PVE tartalmat foltozgatják, mert az inkompetens Massive tudja, hogy a pvp már menthetetlen!
A Classit még össze kéne farmolni...
-
pottyoske197
tag
válasz
#35434496 #41456 üzenetére
ha nem egyeb amig lesz jobb Survivalt kinozhaotd. amikor mar PVE es PVP nem tetszik megyek Surviovalba
az minim masfel ora es 2 szer vegigviszem az eleg 1 napora sokszor csak 1 re van idomdelutan este kiprobalom, addig nem leheteseges, tegnap is keso estig uton voltam
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #41359 üzenetére
Global events keretében gyűjtesz tokeneket amiket ládákra tudsz majd elkölteni és abból eshet classified szett.
Helyszínek:Main Missions
Dark Zone
Incursions
High Value Targets
Underground
Survival
Last Stand
Global Event CachesVendor
With the Tokens, that you earn while you are doing Global Event activities, you can buy different caches that give you a chance to get Classified items.
Superior GE Cache
Normal GE Cache
When you buy a Superior GE Cache, you have these drop-chances - they cost 1500 Tokens, so you should be able to buy one every hour when you just do challenging missions. :2 Guaranteed Drops in each cache plus one possible bonus item
45% chance that it is a Classified item
43.5% chance that it is a normal Gear Set item
11.5% chance that it is an Exotic itemThere is also a 12.5% chance that you get a bonus drop and when you get one, you have a 90% chance to get a classified and a 10% that you get an Exotic piece
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #41196 üzenetére
De miért tök baba az elite sebzés.
R.I.P. D3-FNC, jó volt és szórakoztató- tegnap volt egy ellen AGENT 4-szer feküdt egymás után pedig csak az ölésekért szorzót akartam elfogllani.
Kedden azért még meglesek egy Ninjabike -3 D3- 2 Predator kombót.
A Ferro még egy ideig marad kedvenc a Barrettel, most összeraktam 4 Reclaimerrel tegnap teszteltem egy Játékostárssal 3 fázis 5 nehezítéses UG-n elment. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #41135 üzenetére
Inneihez volt már többször szerencsém, de az a Chewwbacca- is produkált szembenállóként érdekes dolgokat. Azt biztosan állítom amint az utolsó alttal is elérem a 40. szintet többet biztos nem megyek LS-re ( ami 2 hét max.).
Ami megzavarja ezeket tényleg a horda letámadás, ha egyedül van, de ha 4-en akkor lehet menni sunyiba foglalni a bázisukat.Egy dolgot nem bírnak felfogni a random LS csapattársak nemcsak elfoglalom a bázist, hanem a turreteket pulseokat is és megyek győzelmire meg ölésire is, mert az hogy leölök 20X 2 szerencsétlent a másik csapatból nem jelenti azt, hogy meg is nyerheti a csapat a meccset.
Ezért maximálisan egyetértek amikor azt mondjátok, hogy DZ 4--es összeszokott csapat cheater nélkül supergut.
Még egy a végére sajnos azt veszem észre LS-n is nagyon kevés az a játékos aki nem használ valami okosságot.
-
persil
nagyúr
válasz
#35434496 #41122 üzenetére
Nyilván valószínűtlen, viszont az eredeti rácsodálkozás az volt, hogy hát én nem ezért fizettem, teljes képtelenség, hogy lekapcsolják a szervereket...
Erre írtuk ketten, hogy de, baromira lehetséges.Mondjuk azon tényleg nem lepődnék meg, ha 5 év múlva már sehol sem lenne a division.
De hülyeséget félretéve, tényleg ekkora csoda számotokra, ha leállítják egy játék szervereit? Most kezdjük el sorolni azokat a címeket, amik szarul mentek és egyik napról a másikra leállították őket? Jó esetben jött egy levél, hogy sajnáljuk, így alakult, örülünk, hogy velünk játszottál, csá. Rosszabb esetben csak nem lehetett többet belépni.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz
#35434496 #41054 üzenetére
De mégis játszol ezzel a hulladékkal mindennap, én azóta már töröltem is a picsába és tolom a klasszikusokat ezerrel.
Folytatása meg nem hiszem, hogy lesz, meg ha elkúrták a világ legjobb városát már az első részben akkor mit akarnának a 2-ben, teljesen halott ügy ez.
-
Jocikablack
tag
válasz
#35434496 #41037 üzenetére
Pvp közelharcban van jelentősége a fegyver pontosságnak, esetleg mely értékek vagy talentek a hasznosak. Általában alfát, ragadozót, arany exo szettet használok 7-8000 körüli tűzfegyverrel. Mp5-ör, és aug-ot használok. Krit esély 40% körüli, a krit sebzés 100% körüli. Ls-ben olyan mint a bolhafing 😂😂😂
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest