- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #48432 üzenetére
Egyébként meg Dead Eye vs Predator!
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #48428 üzenetére
Az akkor az akkor volt
Volt nekem is olyan, hogy egy ültő helyemben 6 rugó lett meg DE-al, de az régen volt, az meg már elmúltRégen minden jobb volt.
Mint egy régi itteni mondás szerint: "Mindenkit is..."
Ami mára már egy kicsit kibővült: "...beleértve minket is"De minden szerver és a rajta lévő ellen függő. Van, hogy leadtunk egymás után x manhuntot, máskor meg megmozdulni sincs időnk. De jól van ez így, legalább érdekes...
Lehetne menni bohóckodni, de ti mindig olyan nem fehér ember időben játszotok, hogy esélytelen.
Tegnap átnéztem a Striker szetteket, és rájöttem, hogy minimális átpakolással és átkonfigurálással meglesz a PvP-s szett is, és még így is marad 4 full PvE és 1 PvP-s Striker szett, +1 fél szett Shotihoz... -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #48421 üzenetére
Felmentünk benzinkút tetejére, halomba feküdtek a játékosok és mi voltunk a rugók (ketten) (nem veled).
Erre írtam, hogy te majd megoldod. Semmi komolyabb felhang nem volt benne, pusztán az önbizalmadat erősítettemA mostanában: az 1.8 és 3. GE után, azaz amikor már emelt Stamina és Ragadozó is volt. A DE szempontjából a legrosszabb az emelt stamina, mert csak a glass cannonokat lehet 1 hitelni (Sentry/Vadász/DE). De az alacsony HP ugyanúgy necces, mert egy stackelt striker vagy 9000-es Ragadozó ellen már nem olyan egyszerű a téma.
Akár DZ, akár LS: Viszonylag ritkán fordul elő 1v1, de ott is az ellen gyakorlottságán múlik, régebben (1.8 előtt) lehetett nagyon ügyes játékosokat is "simán" leszedni DE-al, de ha négyen jöttek rád, akkor azért az akkor is necces volt.Skirmish: Én is játszottam olyan csapattársal, aki vagy DE-ban vagy Őrszemben volt, és aratott, de ehhez nagyon kellett az ellen is, mert jó játékosokkal szemben közel sincs annyi esélyed. Pl azt a kört 20-2-re hoztuk.
Nem utolsó sorban DE-nál nagyon sokat számít a lag, mert nem arról van szó, hogy 20 lövésből 2-3-4-5 nem talál be a lag miatt, hanem az az 1-2 talál-e egyáltalán, és közben te meg kapod 900 RPM-el az áldást.
Erre értettem, hogy ki lett herélve. Talán ha visszaraknák neki, hogy ne kelljen fedezékbe menni, akkor még látnék benne több fantáziát.
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #48421 üzenetére
Ha a csapattársak nem Raboznak és összedolgoztok és még az egyik odadob egy shock turretet akkor tiszta sor.
Egyébként az esetek 99%-ában a random csapattársak mennek mint a marhák előre és fekszenek szépen.
Írtam is a múlt héten a Macro féle Virgonc 5 Deadeye CF-ről, hát jobban elterjedt mint a Vadász.Anonymus hidegen hagy a GE, Sniper achi vasárnapig meglesz, csak 900-as ládákat veszek a majd a PVE bossozás miatt a meglévő 10000 creditet szinten tartva.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #48415 üzenetére
Elég ha ketten-hárman mennek rád, és nem teljesen birkák (zárótűz, fedezék stb.), esélytelen vagy...
Ott is próbáltam, meglőtted az egyiket, elbújt healelte magát, közben a másik kettő támadt, mindegyikbe 1-2 lövést lehetett csak, te meg közben szépen fogytál, mert azért beszed az ember a fedezékben kibújva jó pár lövést....
Max akkor van esélyed, ha közben a társak segítenek harcolni, de sokszor volt, hogy ha lelőttem pár játékost, akkor azt a részt elkerülték utána.De te majd megoldod biztosan
Minden szetthez kell az ellenfél is meg a saját csapatod, mert ami működik valahol, az nem fog a másiknál. Szvsz...
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #48411 üzenetére
Én sem mennék bele, de ezeken a szar laggos szervereken, amikor már nem tudod 1 hitelni, vagy amikor messziről, beproccol téged a vérzés, akkor azért megnézném, hogy mit kezdesz a DE-al...
De valamikor kipróbálhatjukJa és felelőtlen mellény legyen ám rajtad
Egyébként manhuntok ellen próbáltam, igaz 1v4-ben, és hát mindig volt aki kihealelte a másikat, és ha lelőttem is, felszedték, mert közben zárótűz alatt voltam, és amiatt, hogy csak fedezékből van 100% CHC, mindig kilátszik belőled egy halom, kivéve pár bugos helyet. Mondjuk lehet nem késő este hullafáradtan kellene csinálni, amikor már majd bealszik az ember a monitor előtt...
-
LÁZ
addikt
válasz
akoska07 #48412 üzenetére
van az a srác is, aki full militaryba nyomja
-
válasz
akoska07 #48411 üzenetére
Simán lehet,hogy majd 5pm átváltják a visszaszámlálót 23:59 left.
----------
Nem tudom láttatok-e már tőle videót,de szerintem a legviccesebb figura a Division ytber nemzedékben.
Kb így is kell kezelni ezt a játékot.THE MOST IDIOTIC PLAYERS IN THE GAME - The Division Funny Moments
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #48409 üzenetére
Hát a DE-t rendesen kiherélték azzal, hogy visszajött a Stamina, sokkal inkább Dead mint Eye.
Nem utolsó sorban a magas Staminás dolgok miatt, és hogy minden TF-re van pörgetve, így szinte semmi esélyed, mert messziről is egy M4-el olyat pirítanak rád, hogy képtelen leszel életben maradni, és amiatt, hogy fedezékből működik csak, még bújni sem lehet normálisan...
A Felelőtlen mellény meg kifejezetten rossz most, főleg a ultra minimum HP miatt.
Én próbálgattam mostanság, de kb. ingyen frag voltam mindenkinek vele. Elmúltak azok az idők, amikor pár nap alatt 100 rugó kill jött össze vele. -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #48246 üzenetére
Egy óra alatt azért sok mindent össze lehet szedni DZ-ben.
Már ha hagynak.
Ma redukálni fogom az altokat/szetteket.Marad:
1.Alt D3-Striker,
2. Alt Magányos Csillag-Sentry,
3.Alt Reclaimer 2 féle,
4. Alt Nomád-Predator,
Stashba meg Barrett, Virgonc, Ferro, Kitartó maszk, Shortbow, Ninjazsák, Specialized zsák, 2 Skull, 1 Kegyetlen kesztyű, Nimble tok, Bliss tok.Mind egyebet betörök.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
akoska07 #48240 üzenetére
Ja. Tényleg. Ez amúgy mikortól érvényes?
És ez mit jelent?
"These changes are currently WIP and will be added later" Bizonyos emberek részére már elérhető? Mert ha igen, akkor azt támasztja alá amit eddig is mondtam: vannak védett játékosok.És ez azt jelenti hogy várható megint a GE?
-
alibiman
aktív tag
válasz
akoska07 #47642 üzenetére
Hát igen. Ez ritka, mint a fehér holló.
Ellenben az tipikus, ami tegnap velem történt. Napiban, vagy hetiben, már nem tudom 3 divtek volt kiírva. Éppen az egyik Taktikus altomat reszelgettem, mentem bossokra, próbálgattam, és mellesleg beugrottam a DZbe azt a 3 divteket begyűjteni. Taktikus, mint tudjuk rögtön fekszik, ha ránéz egy player. Jövök ki, 50 méterre a kijárattól játékos szemben, jön befelé. Elmegyünk egymás mellett, érzem, valaki lő. Megfordulok, hát berugózott. Fedezék mögé ugrom, eldobom a seekert, persze lelő, seekerek is eltűnnek.
Amit nem tudok felfogni, ebben mi volt a sportteljesítmény? Ha pusztán kell neki valami bravúr, hogy hány játékost lőtt le, akkor egyszerűbb, ha megkéri valamelyik haverját, akivel lőhetik egymást naphosszat. Sokkal hatékonyabb, meg lehet rendesen gyakorolni is. De így, csak hátba lőni, lesből. Még meg is szívhatja, ahogy járt már rosszul velem másik, aki hasonlót tett, de éppen normális cuccban voltam, így lelőttem. Nem értem én ezt, ez a fajta viselkedés annyira távol áll az én felfogásomtól, meg annyira logikátlan.
A sötét középkorban, meg a lovagkorban, később a párbajozások idején, ha valaki szabályos lovagi tornán, csatában, párbajban megölte a másikat, rendben volt. De ha valaki lesből, hátulról, sunyin ölt, az még abban a korban is keményen elítélendő volt. Ezzel a mindenkori etikai attitűdre akartam utalni.
Egyébként gyanítom, valami kis kezdő lehetett, mert relatíve sokat kellett a lőnie, hogy leszedje a leheletnyi életerőmet. Csodálkoztam is nagyon.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #47108 üzenetére
De D3-hoz minek AR?
Én most csak az achit akarom vele megcsinálni, leütni 100 mobot. Előtte lelőni amennyire csak lehet, majd pofán vágni a kazánajtóval.
Azon gondolkoztam, hogy lehet (a sárkányon kívül) ezzel csinálom meg a gadgetes csapatos küldiket is, ezzel a kombóval Hard ellenfelek ellen simán visszahealel a pajzs folyamatosan.Mondjuk a korábbi CF szettekben (Nomád, Striker) gyakorlatilag bármelyikben meg lehet csinálni a gadgetes küldiket...
(#47114) akoska07
Kiemeltem miért -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #47035 üzenetére
Sentry-t én már a kezdetektől fogva használom, mindig is nagy kedvencem volt, anno a sárkány farmolását is abban csináltam mindig, de a CF szettben viszonylag hamar meglett a 10000 sniper kill is
(mármint nem Snip3rt lőttem le 10000x)
Most farmolásra csak a Striker megy, nagyon bejött ez a szett, szinte mindenhol jól használható.
Tegnap 25 ládát nyitottam ki végül is, de volt Warrangate, elkezdtem kipróbálni a GE küldetéseket.Egyedül a gadgetes Dragon az érdekes, de végül is golyó+sticky+turret + lőni is lehet, simán lehozható lent az alagútban egy normális csapattal. Max nem ekkor lesz flawless
Pl 5 Taktikus + a táska, ami képzettség sebzésre visszahealel..., ahol lehet Heal on Kill (mellény/kesztyű)
Ha mindenkinek hasonló van, a 4 lovas az kb 1-1 sticky + a golyó hozzá, mindenki bekempel mielőtt kijönnek (full dmg bar), és esélyük se lesz még felocsúdni sem szerintem, a sima mobokat meg le lehet lőni fegyverrel, akkora sebzés pluszt tol most az event.Pl tegnap Warrengate-n betámadtak a shotisok (keresztül szaladtak a sticky robbanásán) de le tudtam lőni őket, többször is előfordult, laggolt rendesen, kicsit mintha sokan játszanák most a játékot
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #47033 üzenetére
Nekem a Taktikus jön be nagyon, sajnos még messze vagyok a teljes hatos, hát még a fullos szettől
Tegnap 2x is letoltam egyedül a Warrengate legendást, így a GE módosítóval fedezékben nagyon durván osztja 1-1 wave az egy golyó + 1 sticky, ha jól sikerül belőni, és be is adja a robbanást.
A végén a 4 boss az konkrétan tényleg egy sticky, pedig minden seeker sebzésre van rakva.
Azért egy fél mosoly megjelenik az ember arcán, amikor a dagin kívül a 3 ügynök egyszerre fekszik, a dagiba meg kell a full minimum TF-es AR-ből 3-4 lövés.Már sikerült kicserélni 2 cuccost a jelenlegi gearben CF-re (Barret/Ninja - 3 taktikus + Nomád a heal miatt), de a hatos szett lenne a cél.
-
pottyoske197
tag
válasz
akoska07 #46915 üzenetére
akkor a pulse val egyutt jelzi a 135 % ot ?
nem tudom de tobbszor allitgattam hetvegen es 135 re emlekszem a maxra amit kiirt a CHD ra azt lehoztam 117 re majd 104 re is a CHC novelese mellett
de nem tudom mit szamol bele mert volt ugy hogy 10 masodperces elteressel neztem ra es mast irt ki ugyanarra a fegyverrePassz - Ubifos kalkulatora
este mentek ki kepet rola mert most tenyleg idegesit mit teszek be foloslegesen ami emhetne egyebekre
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #46904 üzenetére
Igazad van (a fejtörőt olvastam, de utána már csak a jelzés maradt meg), de szerintem túlbonyolítod, a korábbi GE-kből akár robbanás volt, akár közelről nagyobb sebzés, mindenhol a dara ment, nem éri meg szerintem pisztollyal pötyögtetni, aztán fegyvert váltani és úgy lövöldözni, mert ennyi idő alatt már rég lelőtted a mobokat. Meg ahhoz olyan tálentes cuccos kell, hát nem tudom, hogy ezért összeraknék még egy felesleges szettet, ami csak ide lesz jó, amikor van másik minimum 2-3 működő.
Egyedül az első GE-n volt az, hogy 2 ember kellett, hogy aktiválódjon a fejlövés, a többinél már egyedül is simán el lehetett boldogulni.
De kíváncsi vagyok a tapasztalatodra, ha összeraksz egyet az általad felvázoltból, én nem hinném, hogy jobb lenne mint a Striker.Remélem minél előbb kiesik a taktikus fullos szett, és lehet vele sticky/turret + seeker kombóban szólózni a legendásokat. (warrengate rlz)
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #46899 üzenetére
Szerintem a jelenlegi módosítással nem lesz idő feltenni a hatos jelölést a mobra, most is csak akkor lehet, ha pisztollyal jelölgeti a sentry
Ma még takarítok, hogy legyen hely (hogy mennyire bízok a sok lootban
) a sok cuccoshoz.
Taktikus/Alpha főleg, de Firecrest is érdekel, mondjuk DZ-ben szerintem sokan fogják használni csapatban.
Vadász hite, szerintem max 1 szetre való, nem látok benne sok esélyt...
A múltkorin is 12 db Nomád tok esett, nehezen akartak összejönni a hatos szettek, aztán a végére valahogy beindult.Én nagyon nem bánnám, ha ajándéknak emelnének a táska (150?) és a stash (250?) méretén is.
Kicsit szokatlan ez a 8 órás karbantartás, ennyit csak akkor toltak bele, amikor totál bugos lett egy patch után a játék (mondjuk mindig, de nem 8 óra volt a patch applikálása) -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #46893 üzenetére
Se a Lexin, se a Hudsonon nincs 2. vagy 3. módosító, így ott persze simán lehet ketten is menni.
A múltkor (már fullos Strikerben) kipróbáltuk, és egyedül gyorsabban lement mint ketten.
Persze rohadt unalmas meg minden, de aki bírja cérnával annak elmegy.
A lexin amúgy is lehet kempelni, kis távolságok és a hőzöngő Rikerek nem nagyon szoktak bújkálni.
Egyedül ha megy az ember 1 tárból 5-6 sárga enemy elhullik, vagy akár a végén a két dagi ugyancsak 1 tár. Ha már ketten vagyunk, akkor már ott vannak a sniperek is, azokért is érte kell menni, és azok bujkálnak.
De ketten simán belefér, és nem unatkozik az ember, de ehhez az sem árt, hogy a másiknak is legyen mikrofonjaTovábbra is a Strikert preferálom, az a 80% páncélsebzést + 58% elitesebzést megspékelve a jelenlegi alap módosítóval nagyon durva hentre számítok.
Most is volt olyan, hogy elnyomott pulse-al simán 400k felett lőttem M4-el mob fejébe pl Napalmon, az egyik karakteren meg van mellé egy MDR, M4-el felstackelem néhány mobon, MDR-el pár pötty kell a mobokba, hogy feküdjenek, beteges sebzést tol rájuk a +100% dmg. -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #46893 üzenetére
Az egyik alton Sentry és Deadeye CF páros ide rakom majd a Vadászt is jó lesz a maradék 7600 sniper ölésre. Az elektronikás altra megy a Reclaimer mellé a firecrest és taktikus. Az elsőn magányos csillag és striker, valamint egzotikus. Az utolsón nomád, d3, predator és alpha.
Mindegyikből csak egyet akarok, hogy a többi is szerephez jusson, majd az LS és Skirmish 99 szinteknél. Véggső és Banshee meg kikerült a képből. -
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #46638 üzenetére
Azzal minek fársztod magad.
Készülnek a következő GE eseményre.
Vagy a horda módra gyúrnak.Viccet félretéve, a múlt héten ment a rinya, milyen könnyű ezeket valamint a küldetéseket megcsinálni.
Valamint a Legendary küldetések körét bővítsék és nehezítsék őket.Sniper ismerős a 3-as csak egyedül lévő Agentekre mennek rá, hétvégén többször bóklásztak mellettünk, még egy supplyt is kiszedtünk, de így jártak.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #46494 üzenetére
Arra akart utalni, hogy a heti HVT-kel (értelemszerűen karakterenként hetente 1x) elég gyorsan össze lehet szedni 6-7e GE creditet gyakorlatilag 1 óra alatt, és ezért ha van exo ládád, akkor azt akkor nyisd ki, amikor már lefogyott a célpontinfó, mivel minden exo láda tartalmaz 51 célpontinfót (ne kelljen azt gyűjtögetni).
Kb ennyi.
Kicsivel gyorsabb mint a lexington. -
Lifer092
senior tag
válasz
akoska07 #46359 üzenetére
Egyrészben igaz, én is írtam egy sarkosított példát erre.
Viszont megérdemli a bant aki ezt a glitchet, szándékosan, más játékos játékélményének a "rombolására" használja fel. - Nagyon jogász megfogalmazás volt.
Az oké, hogy XY Pistike 1x megnézi mi ez, de aki nonstop, szándékosan tolja, mint pl. az RPM glitchet, azt nem tudom sajnálni.
Egyebekben bevallom, tegnap kipróbáltam DZ-ben, de nekem semmit nem csinált, szóval én le is tudtam ennyivel.
Valami más dolog is kell hozzá hogy előhozza az ember ezek szerint. Annyira viszont már nem érdekel, hogy kutakodjak utána.
-
-
-
Lifer092
senior tag
válasz
akoska07 #46142 üzenetére
Valamin nagyon félresiklottál, senkit nem szólítottam meg, miért szólítottalak volna meg?
Nem tudom milyen géped van, nem nézem a profilját senkinek sem, pláne nem másnak a gépe után kutakodva, legkevésbé érdekel ez, most néztem meg csak ezen hozzászólásod után. Az 1080 Ti csak egy példa volt.
Nem mondtam hogy 1050Ti egy Titan Z, de FHD-n akkor is mennie kell Medium felett is, mindenféle komolyabb fps drop nélkül. Természetesen kompromisszumos kártya, tény, én is írtam hogy XY beállítás Mediumon van, ami nem sokat dob a látványvilágon, ez is egy kompromisszum ami a játékot illeti. Tisztában vagyok vele.
De azon a tényen se változtat, hogy ott valami más gond van.
-
5150head
senior tag
válasz
akoska07 #46024 üzenetére
Nekem az utóbbi pár napban az ÖSSZES pvp túlélésben dobott deltát. Amikor sikerült visszalépni volt h semmit se tudtam csinálni, és a game úgy érzékelte h egy helyben állok.
Különösen kellemes érzés, amikor lenyomtál 3 playert, full aranyban vagy már a dz közepén... és bumm delta. -
Lifer092
senior tag
válasz
akoska07 #45984 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, mostanában az a divat hogy konkrétan üldözik az embert. Akár a kéket is elnyomják, csak utólérjenek. Velem ez az elmúlt 1 hétben 2* is előfordult, és szerintem undorító, elmebeteg dolog.
Nem tudtam őket lerázni, mentem mindenféle menekülőúton, fertőzöttségin is átrohantam de csak jöttek, és lőttek folyamatosan. Én egyedül, ők négyen. Ja, és nomádban voltam.
-
-
pzstm
titán
válasz
akoska07 #45881 üzenetére
lehet jött új fordító, és gondoltam jól megmutatja hogy ő is dolgozik és módosít amit tud és ami amúgyis rossz
( a baj az, hogy sokszor a fordítócégeknek ha kiadják az ilyen szakmai dolgokat, konkrétan csak szavakat fordítanak egy táblázatban.....jobb esetben akár kifejezéseket...)
mindenesetre ilyenekből ettől sokkal viccesebb dolgok is kisülnek
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #45344 üzenetére
Amúgy a 6. bónusz, ami mondjuk 6000 feletti staminánál jelent 0,1%-ot másodpercenként az mennyire észrevehető?
Nekem ez rohadt kevésnek tűnik, mondjuk egy reclaimer átal 35k gyógyításához képest.
Vagy csak akkor érződik ha stackelődik? Mert mondjuk egy 100-as stacknél az már 10% konstans heal, ha még megy is lefelé, akkor is elég szép... -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #45342 üzenetére
Nincs még semmi, csak 6x4 Striker cuccos (jó pár hét kimaradt, amikor csak az Originst toltam), most akarom összerakni a szettet.
Pl ilyen kérdéseim lennének:
Mellény:
Életerő - Páncélrombolás - Képzettséggyorsítás kombóból melyik kettő?
Vagy inkább Életerő vs Képzettséggyorsítás, viszont ha Kompetens, akkor kell, hogy minél gyorsabban tudjam a képzettségeket ellőni pl.Maszk:
Nincs kérdésemTérdvédő:
4% páncélrombolás vagy Életerő (életerőre hajaznék)Táska:
Kell-e visszarúgás, vagy inkább életerő?Kesztyű:
Itt kettő van ami szóba jöhet, sajnos mindkettőnél pörgetni kell AR és főértéket:
Páncélsérülés+képzettséggyorsítás
Páncélsérülés+CHD (én erre szavazok, persze, hogy ennek a legkisebb a páncélja)
Tok:
Itt életerős is van és skill gyorsítás is (akár védelem elitektől) van maxos.Szerinted? Nem nagyon használtam Strikert, nem tudom mennyire kell az a pár százalék plusz EAD vagy inkább életerő.
Én inkább a 6000-6000-maradékra szavaznék a 3000-9000 (8000?)-3000 helyett, nem tudom mennyire hiányzana az a DPS amit a +3000 TF ad, és nem tudom, hogy kompenzálná-e healt amit a plusz stamina ad.
(#45341) players111
Már megint a két kőbunkó, csodálkoztam is, hogy Ákos miért írt kétszer
Én is erre gondoltam, max ha sokszor lemegy a heal a 6000 stamina miatt, akkor van értelme a Kérlelhetetlennek, talán...
Mivel utoljára talán 1.1+1.2-ben volt Striker cuccom, nem nagyon játszottam ezzel mostanság.Egyébként ezek a vérengzős fegyvereim vannak (ahol a vérengző a 3. helyen van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #45338 üzenetére
Ti melyiket használnátok PvE Strikerhez?
LVOAC - 21% EAD
Pusztító - Kérlelhetetlen -VérengzőM4 - 21% EAD
Pusztító - Kompetens - VérengzőA vastaggal/aláhúzott tálent van pörgetve rá.
Nincs még maxolva egyik fegyver sem, de 281-es szintűek mindkettő, szóval 1-2 emelés kell rájuk csak. -
törölt tag
válasz
akoska07 #45328 üzenetére
Nekem tegnap a banshee maszk volt így. Az hiányzott a teljes szetthez. Nyitottam egyet, következő ládában jött a másik is.
Eddigi ge-k közül ebben nyitok a legjobban.Ami viszont érdekelne, hogy striker és Predator cf esetében hogyan kellene elosztani a statokat? Minden menjen hp-ra?
-
válasz
akoska07 #45316 üzenetére
Sok hátizsákot kapok a GE ládákból,de egyik sem CF.
Akkor legalább bármilyen exotic cuccot adna,azt sokkal szívesebben törném be,ha sz@r.
Farmoljuk az új CF cuccokat nem gyengén és kapjuk a rengeteg nem CF cuccot a GE ládákból.
Mások akikkel játszom,nekik meg összevissza dobálja a szett részeit,és abból sem lesz komplett szett.
-
válasz
akoska07 #45292 üzenetére
Most kipróbáltam.
Nehezítést be kell rakni,úgy egy kicsivel hamarabb halsz a végén.#45296 Anonymus23 :
Nagyon egszerű.
Mehettek ketten,mi úgy csináltuk.
Kellő távolság kell köztetek,hogy ne kapd be a sebzést amit a másiktól kapnál.
Amikor az a piros csík összeköt titeket akkor már jut neked is a csapattárs sebzéséből.
Ezt kell elkerülni tavolság tartással.Én DE-al mentem,azzal is fogok menni.
De sztem Sebződéssel minden együtt is DE-al kell menni.
Mellé egy 6-os sentry aki jelölget.
Jó nagy sebzést ad majd a DE-nak.Ketten kell farmolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest