- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Az a baj velem, hogy mindenkirol azt feltetelezem, hogy tisztesseges, igy ha lezuznak, akkor egybol jon az "ah tuti csak elbanaztam" meg "sokkal jobb a csavo" meg ezek, de amikor ennyire fura a helyzet, akkor szuksegem van valami visszacsatolasra, hogy ne erezzem magam szarul, ha lecsalozom
-
-
Elims
veterán
Írtam már erről. ;-) Nem én sírnék anyámnak,hanem az ő anyja sírna alattam. ;-)
Rám jön a mihaszna sorozatban??Visz mindent??
Egyértelmű,hogy nem tetszik és olyankor simán kapcsolnám a cheat-et (tartom is ezt) csak azért,hogy megb...am a száját.
Tudom,hogy pvp meg stb.,tényleg benne van a "dz"-be,de nagyon gusztustalanok ne legyünk..
A camp-elős rugókkal abszolúte semmi bajom,komolyan,vhol korrektnek tartom őket,de akik mennek ész nélkül körbe-körbe a dz 1-3-ban csak játékos vadászatra,sőt! kifejezetten Egy-Két játékos vadászatára az már kevésbé fekszik.
Sírás,meg pve vagy pvp??Keménynek érzi magát a rugó?Ott a ls.Ott villanthat.
Mutattok már nem egy fotót ami komoly eredmény!Aki oda bemegy az azért megy be,hogy rugózzon.
Ott meglehet mutatni mit tud az ember...de nem egy akármi "casual" ellen. Viszont aki abban csal szó nélkül tiltanám örökre.Ip-t is.Ahányszor visszajönne annyiszor.
Oda tényleg kellene az a battleeye(?) amit írtok.Lifer: "...Én soha nem megyek rá játékosra amíg ki nem menti a cuccát, megvárom..."
SimonL: "Bár nekem már az is ez a kategória..."
Szerintem közel sem.100%,hogy neked is volt/van vmi kedveltebb hobbid/gyűjtögetésed amiért tettél már meg olyat amit más nem biztos.
Mkinek van ilyenje,lehet,hogy azonnal nem jut az eszébe,de mkinek volt vagy van ilyenje. (Talán egy birkapásztornak nem ;-) ).GtaAti: "...halomra lőnek minket..."
Igazi faszagyerekek voltak. :-) Most olyat írnék ami moderálva lenne ezért inkább kihagyom.
VTom: "Nekem azzal nincs bajom, ha magyar lő le..."
Így van,szerintem sem probléma ez,de akkor Ne csacsogjon előtte a sunyi gy..erek.
Miért nem lehet kiírni a nevüket?"Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?"
Mi értelme egy normál rpg játéknak?Rengeteg játékban nincs pvp mégis nagyon sokáig játszanak vele.
Én ugyanezt kérdezem,mi értelme a pvp-nek?Miért jó látni a másikat feküdni?
Sok játékban van ez,de,hogy miért tetszik ez??Lehet,hogy így van levezetve a "fölös" energia amit más meg ledolgoz a bnőjén. ;-)Vzarmo: "Amikor belép az ajtón a gép megkérdezné hogy pvp v pve módban akarja tolni."
Ez de nagy ötlet!!! :-)
Persil: "...ha nem kell pvp, ne menj be, egyszeru."
Ez O.K. viszont a Vzarmo-s kapcsoló jó lenne. ;-)
Hando: "Szerintem én be is fejezem, ennek semmi értelme."
Szerintem ne!Ne fejezd be.Keress társakat.
Sajnos a múltkor ugyanígy vették el a kedvét egy division-ben kezdő játékostársamnak.Azóta sem láttam division-t játszani. :-/
Keress társakat,rakj össze egy fasza szettet és menj vissza a dz-be pár nap/hét után. -
-
törölt tag
Annyira nehéz lenne megoldani vagy mi a baj vele?
Amikor belép az ajtón a gép megkérdezné hogy pvp v pve módban akarja tolni. A játékos választ és mehet is. Szerintem sokan csak a korábban említett emberek miatt ne mennek dz-be.
Miért kell "büntetni" azt a játékost akinek nincs kedve a kötekedőket elviselni? -
arnikusz
veterán
VX volt PVE területre, most viseltes mini reflexkereső a crit miatt és hangos csőszájfék van rajta.
Ez az a régi VX amit lehetett venni anno.
A te AR-eden a múlt heti képen pro keresőt láttam gondolom a critsebzés miatt?
Még volt, hogy raktam rá C79-et a pl. 18 critsebzés és 6% fejlövés sebzés miatt, de azon csak 2.5 crit volt így maradt az MDR/M700 Carbonra. -
arnikusz
veterán
Teljesen egyszerű a válasz: ez a 2. karakterem ami csak a DZ 99 nincs még meg és szeretném Bansheeben megcsinálni most a 2 végsőt raktam hozzá, a napi 2 órából most 1 óra lesz ezzel.
Az 1. alt kimaxolva a küldetések és szintek terén és hagytam rajta egy full arany szettet így nyugdíjba vonult. A 3. -on van most akkor a Frontline.
A 4.-en készülve a loadoutra Predator, Exoctic/arany, Firecrest/taktikus, Taktikus, Nomád, Alpha és egy kezdetleges Deadeye.Lifer jó a Predator különösen LS-n a fórumtársakra hallgatva raktam össze 2 hete és szépen hozta 25-40-ig a szinteket, de használtam DZ-ben és napi kihívás küldetéseken is.
-
arnikusz
veterán
Az eheti 4 ládát nem bontom, megyek is a következő altra megcsinálni.
A 4. társ nem egy bejáratban volt és onnan rakott össze.
A sima PVE területről már találkoztam, hogy párosításnál visszarakott, de ilyennel nem.
Viszont ha hegesztik a patchet lehet hétvégén lesznek szép lagok. -
GAbre
veterán
Az okés,legyen úgy,bár nem értem az üzletpolitikát benne:
Játék:20 dolcsi mondjuk olcsón.(De még ha 10,akkor se éri meg)
Kb 5x bannolás után,talán megunják,hogy újra 1es szintről mennek fel 30ra.Majd 1-2 nap vagy hét alatt bannolják őket.
Azaz minimum 100dolcsit kéne kérni,és akkor még nincs benne a cheat díjja,azaz nem kerestek rajta semmit.
És mindez alsó hangon.
Mert gondolom vannak fanatikusok akik 20x vagy többször is újra mennek neki a dolognak,nem zavarja őket a bann.Mondanám,hogy esetleg bannolni kéne ip alapján.
De az is kijátszható.players111:
Már a béta óta fenn vagyok kihagyással,de mindig voltak rések,nem is kevés az elején.
És ha több,mint 1 év után még mindig vannak,akkor mindig is lesznek,csak max türelem kell megtalálni és kijátszani a játék "szabályait" -
Elims
veterán
Köszi!!
Banshee szett.
Kellene esetlég vmit máshogyan?Vagy már vmit rosszul kalibráltam? :-/ (54millió ment el rá..)
Az elektronikát már így adta,de jó is lenne ez,mert gondoltam mellé egy sokk turret-et (ninja bike táskára még löveg életerőt).
A löveg életerő az a turret életereje,ugye? :-)A ninja bike táskát meg azért ha véletlenül találnék egzotik-ot csak azt venném fel és gondolom ha egyetlen cucc van a táskában azt nem tudom elveszíteni.
Vagy a szettet gondoltam még lángszórós turret-tel és akkor mellé egy mdr.
Szerintetek?
-
arnikusz
veterán
Ez gut mentem is.😎.
Egy körben PVE boss Caduceus és Tenebrae, az utóbbi ment is a perzselőhőz. Mennyi lüketóni van DZ 9 kimentés ott van a csóka felrakja a cuccát felrakom én is majd ki a turret és elkezdi vágni a kötelet. Majd elfut következő kimentés felrakom ki a turret erre rámlő Rugó lett és a turret leperzselte. -
Anonymus23
veterán
Idéznélek: Mert olyan kiszámítható vagyDe azért mindig jólesik ha segíthetek!
Egyébként ha ez nekedesés, akkor vékony lett az a kabátDe adok egy jó ötletet, fogjátok rám az egészet, hogy miattam nincs megosztva semmilyen gear (az nem számít már, hogy nem igaz, úgyis nagyon rövid az emberek emlékezete úgy általában, és sok minden elhomályosul egy idő után) de legalább lesz aki elviszi a balhét. Ezzel el lesz vágva a gordiuszi csomó, aztán hátha engem is bannolnak innen a fórumból, és visszaállhat a régi "rend".
Just viccing, ahogy az egyik itt élő amerikai ismerősöm mondaná. Nem kell komolyan venni (teljesen) meg is lehetett volna beszélni, de te töröltél a barátlistáról, az igaz, hogy csak megelőztél
-
micafighter
nagyúr
Nyilván mindenkinek szive joga mit oszt meg, én csak azt nem értem, hogy mi értelme van, mert a kezdők nem hiszem hogy bármit vétettek volna a titkolózók ellen, aki meg nem kezdő az ugyis tudja annyiból hogy "arany szett" hogy miről van szó
(#37613) RazoR: lehet csak én nem értem, de nem látom mivel esett neked
De én már kezdem elveszteni a fonalat
-
persil
nagyúr
Erről lemaradtam, köszönöm az infót!
Kéthetente délutános vagyok, ilyenkor van időm reggel játszani, ezért nem találkoztam eddig ilyesmivelBár továbbra sem értem, hogy miért nem lehet delta helyett azt írni, hogy weekly maintenance
Minden csütörtökön van? Mikortól meddig? Az ubi oldalát nem szoktam olvasgatni, a uplay-en meg nem láttam ilyesmit. -
GAbre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest