- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#35434496 #25118 üzenetére
Deadeye szettem volt igy.
Reckless melleny, ez a maszk es 4 deadeye. 50k skill, 2000 firearms. Pulse es okos. Gyogyitas nem kellett. 50k-t lottem igy playerre. Bekapcsoltam a fedezekbol fedezekbe rohangalos adottsagot. Kineztem a legmesszebbi meg odafuthato fedezeket, ralottem az okost, odaszaladtam, elnyomtam kozben a pulse-t, es 1 lovessel szedegettem a jatekosokat ... Gusztustalan.... -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #25118 üzenetére
Tenacious talent ( állhatatos).
Növeli a dameget 10%-al 10 sec, ha használod a medikitet.
4%CHC és 16% desorient resistance van még a videon lévőn +Prototype firearms mod-205 firearms és 247 armor.
1206 tűzfegyver, 148 életerő,148elektronika a felső sor.Egyébként csak ennél a csókánál láttam ilyet a többieknél ha sárga volt a mellény és kesztyű, de lehet voltak többen is.
-
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
#35434496 #24994 üzenetére
Hát meg úgy az egész build egy cancer de ez egyéni vélemény. Én augusztusban otthagytam az 1.3-at, többet nem szándékozok visszamenni, PTS-en jól elvagyok, ez már szórakoztató játék, az 1.3 egy játszhatatlan bugfest amit játéknak se nagyon neveznék
Nem kell bemutatni a dolgot, nem keveset toltam vele. Az 1.4 viszont már az a Division amilyennek eleve lennie kellett volna
Na de nem akarok vitát, csak elmondtam, hogy én hogy látom a dolgokat. -
Rixilend
tag
válasz
#35434496 #24941 üzenetére
Bar igy lenne de sajnos nem. Statisztika alapu anti cheat van a Divisionbe. Firefighthez hasonlo. Aki okosan csal es a statisztikajat kontrolalja azt sosem tudjak bannolni. Csomo mindent at kellene pakoljanak a szerverre es akkor megoldodna a problema csah hat az nagyobb kapacitast igenyel es ugy latszik meg mindig sporolnak. Pedig mennyire buszkek a bevetelekre.
-
pottyoske197
tag
válasz
#35434496 #24901 üzenetére
Itt egy 4 orasja feltett comment
na meg tegnapi hozzaszolas
hetfoig mukodik ezek alajan a PTS szerver, talan lesz egy 4 dik het is amikor mar nem valtoztatnak rajta, de nem biztos"
Though Ubisoft announced that The Division’s Public Test Server on PC (used to test the upcoming update 1.4) would be ending after the third week, that’s not necessarily the case. It was later revealed that there would be a fourth week for the PTS though it will last until Monday, October 17th.
Read more at http://gamingbolt.com/the-division-pc-pts-heading-to-week-4-patch-notes- ....."
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #24816 üzenetére
Találtam még egy jó rugózós zenét.
A videó elején Hasselhoff ililillii stílusban tolja.
-
pottyoske197
tag
válasz
#35434496 #24801 üzenetére
De jo neked
en tegnap ejjel 2 ig fenn voltam 1.3 asba, uj karakterrel, de dz1-2 ig 3-4 es csapatok (egyik orosz) mindenkit leszedtek 19 es szintu karakterrel
felmentem 3-4 esbe 18 as karakterem van oda mar nem mertek feljonni. igazkinlodtam is egyedul 2 oramba telt mig 3 kimentest tudtam csinalni. marha erossek a mobok es ahogy kinyirtam tette ujra oket, lementem alagutba ahogy feljovok megint tele van, leegyek megint tele...
ezzel volt szerencsem, nem zaklattak a csalok fent
regi karakterrel nem jatszom nem eri meg, mergelodes 38 szintrol 35 re estel 20 prc alatt. hiaba mentem be mashova egyfoltaba ott voltak alig leptem be szedtek le. igy nem erdemes jatszaniaz 1.4 est kiprobaltam en is de nagy a felfordulas osszevissza szettek folyamat, helyem sincs ahova tegyem
kiszallatam vegleges verzioig onnanSOK SIKERT NEKTEK vadaszashoz DZ ben
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #24750 üzenetére
Ma Szatyorral PTS-eztünk... manhunt brigád tüzes turret, tüzes bb, predator mark
Vérzés és égés miatt mozogni nem tudtunk. Nemhogy lőni... ettől még a fos deadeye smart is elviselhetőbb volt!Én 1.4-nek adok majd két hetet. Ha nem lesz jó akkor leteszem a lantot. Pöcsömnek sincs kedve újra kiszenvedni egy normális buildet. A csalók meg csak hab a tortán...
Szomorú vagyok mert szeretem ezt a fost! Sok jó embert ismerhettem meg általa. De van egy határ ahol ha nem szórakoztat akkor keresni kell mást :/
Amúgy ma ment az ubi stream a balfék Hamish játszott! Az előbb leírtak után jó kedvemben beírtam neki, hogy "brake your game more guys" jött is rá a válasz: pont az ellenkezőjét csináljuk!!! Kinevettem és jöttem dolgozni
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #24639 üzenetére
Jó volt a mai is
Sentry Run
-
TommyS_27
senior tag
-
válasz
#35434496 #24496 üzenetére
Nos, ha már szóba került az AUG. Tegnap este a normál DZ6-ban az egyik kimentésre várva megnéztem, hogy mik is vannak a tatyómban. Mindjárt a második, vagy a harmadik cucc, egy feljavított 229-es AUG volt, és ami azonnal a szemebe tűnt, 16,1K-s alapsebzést írt. Na, gondoltam akkor most vagy előrehozott karácsony, vagy nem tudom, hogy mi a rák van, de minden esetre ezt be kell üzemelni sürgősen.
A kimentés után nyargalás az ellenőrző pontra, lerakat kinyit, erre mit látok, az AUG alapsebzése már csak 11,2K. Kissé morcos lettem, és azon melegében el is adtam a francba. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #24496 üzenetére
Csak csendben jegyzem meg, hogy a PTS-en nálam esett AUG 17K felett volt alapsebzéssel, míg az ugyanott esett MP5 15.8K volt csak.
A Scar H-t pedig DPS-vonatkozásában 633 ezerig tudtam feltolni a rendelkezésre álló fegyverkiegekkel.
Sima területen esett egy SRS, 50 K alapsebzéssel azt csak kíváncsiságból megtartom 1.4-re.
Emellett még a szombati SP supplyból van egy lefűrészelt csövű 71K-val és azzal a talenttel ami újratölti a tárat jó móka PVE-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest