- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arnikusz #40287 üzenetére
Nem próbáltam sokat,mert nem volt rá időm,mennem kellett melózni.
De talán ma jobban át fogom látni a dolgokat,ha lesz erőm hozzá (véget ért a hét).
Én egy nagyon b@szó PVE karaktert fogok építeni,amitől olvadnak a mobok,amivel nem lelövöm,hanem szinte át teleportálom őket az örök mob mezőkre.
Jöhet majd bármilyen küldetés.
A lényeg a GE credit lesz.
Ott rohadjon meg a DZ a csalókkal együtt.Egyébként PTS-en amikor mentem 2 vagy 3 kör amherst-et mindig dobta GEC-t.
Ezért kerestem volna gyorsba egy csapatot,hogy kiderüljön Legendáson is újra beadja-e a GEC-t,sárkányfészek volt-van,könnyű lefutni két kört rajta és kiderül.
De egyébként az összes legendásra ott volt a listában a GEC 495-550,hiába nem volt benne a GE-ben.
------------
Amúgy ha lenne topikgazdánk,hol vagy Razor ....
Akkor ezek az infók szép lassan bekerülhetnének....
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #40158 üzenetére
Köszi! :-)
"...a sok idióta akik szarozták a Győzike showt közben meg minden nap azt leste és arról beszélt...
"
Ez bizony így volt(?). :-)
Valószínű,hogy Tommy-nak nagyon kell a cheat.Vmi kis amatőr aki folyamatosan kel és fekszik... Sok játékosra ráhúzná a lepedőt. (Ugyanígy Sniper/Razor csak hogy a magból szemezgessek.)
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
arnikusz #40020 üzenetére
Szárnyak azok huh fejből nem megy talán 80-70-50. Valahogy így állok, az rémlik kettő (eü és a bizt.) közel kész, a harmadik a villámos az igencsak kullog. Drónt egyet találtam eddig. Echot, telefonokat és mappákat meg ha belebotlok szedem, az eltűnt ügynököket is végig viszem ha épp találok nyomot. Köszi a felajánlást de először megpróbálok túllendülni randomokkal és visszaállni solora. Szeretem teljesen végig hallgatni a párbeszédeket és minden kis részletet végig bogarászni menet közben.
Megpróbálom akkor csapatban. Kár... eddig könnyen ment egyedül.
Köszi a tippeket!
-
Lifer092
senior tag
válasz
arnikusz #39955 üzenetére
M700 és egy MP7 ~ 1003RPM.
Tetszetős, pedig csak "poénból" raktam össze a szettet, aztán tegnap eléggé meglepődtem mikor fejre one-shot volt egy rogue a supply dropnál.
Utána messzire elkerült minket, sőt még segített is mobokat lőni utána inkább.
Amit dobott a nevesített boss még azt is megvárta még mi megnézzük, és csak utána ment oda.
Vicces volt.
Surplus-t lenne jó még szerezni....
-
Lifer092
senior tag
válasz
arnikusz #39950 üzenetére
Igen, tegnap volt kétféle Delta is egyszer egy C-0-1276 aztán egy C-1-200. Meg volt pár apróbb lag, de nálunk megszűnt az a borzasztó durva lag amiről már írtam itt korábban kétszer. Hálistennek....
Tegnap sikerült életem első 1v4 közelharcát abszolválni DZ6 kimentés előtt. Úgy bepörögtem utána hogy lett az asszonnyal másik 10 rugó killünk.
Egy arany sniper/rambó builddel, 270k szívóssággal. Pedig még a sárga ultit is elnyomták, ráadásul az egyikőjük még pajzsos is volt, magam sem tudom hogy sikerült, nagyon képben voltam akkor és ott ezek szerint.
Nagyon büszke voltam magamra....
-
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #39950 üzenetére
nem volt érkezésem
Tegnap valami nagyon szarul működött, kettő szerveren jártunk, az egyiken kb. mindenki csaló volt, a másikon meg olyan lag volt, hogy a sírás kerülgetett. Szatyor fegyvere végig a feje felett lebeget két méterrel, de más játékosnál is láttam ilyet. Csúszkáltak a játékosok, a mobok eltűntek, megjelentek..
-
Lefty
addikt
válasz
arnikusz #39903 üzenetére
Nincs meg sajnos, nem tudom miert nem vettem meg. Mondjuk a kesztyu tervrajzbol kiiundulva nagyjabol hasonlo az esely arra, hogy mondjuk egy jo savage-et porgessek, mintha csak arra varnek, hogy essen egy jo.
Strikert en csak PvE-re hasznalnek, arra se nagyon, mert nehez feltolni vele a dps-t, mindig melle lovok parat, kivetel amikor allohaboru van 2 meterrol. PvP-ben en ehhez meg vegkepp nem vagyok eleg jo.
Kozben itt az en Basheem:
Az M4 ebben a formaban nem teljesen ide valo. Ezen meg dolgozom.
Azon gondolkodom, hogy inkabb barrett melleny kellene a sebzesbonusz miatt, mint savage.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #39892 üzenetére
Sunyi seeker szerelésben.
Kéne még egy erősebb Barrett, de amúgy nagyjából jó. Exo/goldot próbálgatom most, illetve predatort. Gyakorlatilag csak LS-re. Meg nagy gond, hogy karabély vagy géppisztoly. És ha utóbbi, akkor mp5, mp7 vagy aug? Kb. 700 órám van benne, de csak úgy az utóbbi 100-150 órája kezdem
sejteni, hogy mit és hogyan kell csinálni. Mondjuk prohardver fórum olvasása óta.PVE-t se régen játszom, nincs is igazán jó szettem. Nomadot próbáltam, de nem vált be. Most final measure 3-as szett, magas szívósággal, elektronikával, MDR és M700 carbon. Ez már jobb egy fokkal. Lehet ide is kéne egy csupa gyógyítós hibrid.
-
törölt tag
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #39814 üzenetére
Hogyan sikerült 9419 fireamrs-szal ilyen kevés DPS-t összehozni?
Hozzá kell szokni persze. Teljesen más, mint a DPS. Nekem magamra kellett erőltetnem, mert az elején csa felhúztam magam rajta. Kellett pár hét, mire rájöttem, hogyan érdemes vele játszani.
(#39816) xyvalaki Nekem is volt pár olyan szitum last standben, hogy 1v1-eznem kellett közelről, és csípőből lőttem le valakit az SVD-vel, de azért ez elég ritka, és a másik játékos mindig elég amatőr volt. Egy rutinos DPS játékost az életben nem lősz le közelről deadeye-ban szvsz.
-
HKorn
veterán
válasz
arnikusz #39756 üzenetére
Tehát ha jól értem a buffolt NinjaBike igazából gear mixeknél jön jól, mivel jokerként elérhető vele egy 4-es illetve egy 3-as bónusz.
Arnikusz, nálad nem értem mi a hozzáadott értéke a 3 taktikus mellett, ennyi erővel tehetnél 4 taktikust is, nem?
Nekem egy jó 3 striker 2 predator+NB jutott először eszembe.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #39648 üzenetére
Épp délelőtt kifelé tartva a gépjárműben gondolkodtam azon, hogy a 2 heti szabadság alatt 1 nap rászánom magam és csak úgy újranézelődés céljából végigbarangolom a PVE területet csak úgy.
Tegnap "kínomban" ezt csináltam, unalmas nagyon, abba is hagytam, akkor döntöttem el, hogy Orosz nagykövetség egyedül kihíváson, de az is sima liba a jelenlegi gearrekkel.
Őszintén szólva én (ha lenne még karakter hely) akkor belekezdenék újra egy nullásba, csak nem átrohanva, hanem szépen lassan, körbenézve a dolgokat csinálnám meg. De ezért nem fogom kitörölni az egyiket -
5150head
senior tag
válasz
arnikusz #39641 üzenetére
Tegnap két meccset mentünk, az elsőből 3 perc után kiléptünk mert cheater hegyek voltak.
A második jól indult de a harmadánál/felénél hirtelen páran nagyon erősek és lelőhetetlenek lettek vagy megtanultak hirtelen játszani nem tudom, de így azt is buktuk. Azt már csak azért toltuk végig h kapjunk ládát.
De csapattárs pl előttem teleportált el... Ennyit az LS-ről. -
FaTHI
őstag
válasz
arnikusz #39637 üzenetére
Bezzeg az LS-be ha nem cheater cuccal jönnek olyan gyengék mint a lepkefing. A napokban nyomtam pár kört CCCP-sek, és IST_-sek ellen is, de elég gatyák voltak. Egy kérdés Deadeye-vel tolom, van rajta pontos talent, és az a 15% esélyes vérzés talent. Ezeknek van érdemi hasznuk? A harmadikra halálost pörgettem egyébként.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #39637 üzenetére
Jól éreztem én, hogy nem kell tegnap este DZ-be mennem
Helyette inkább letoltam egyedül kihíváson az orosz nagykövetséget, meg körbenéztem PvE boss részen, kaptam egy fullos gyors mellényt 2002 páncél, 16500 élet, 7% skill haste, 55% lőszer, fő értéket kell pörgetni rajta. És legalább nem húztam fel magam a sok retardált baromságán. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #39613 üzenetére
De ha beregisztráltad, akkor hogyan adod el? Accounthoz kötött, azt meg "elvileg tilos" értékesíteni...
Ha már megvetted, akkor annyit megér, nem volt rossz, de szerintem azoknak jön be, akik szeretnek lopózkodni, óvatosan kitakarítani 1-1 landmarkot, viszonylag kevés volt benne az igazán érdekes és valóban izgalmas küldetés. A Division után számomra kifejezetten zavaró volt a fedezékrendszere. -
Mizol25
csendes tag
válasz
arnikusz #39527 üzenetére
Meg gondolj bele egy hasonló statokkal rendelkező full sárga szett sokkal erősebb ennél a ragadozónál. Ha ragadozót csinálsz akkor csináld meg dps-re. Nem lesz akkora képzettséged, de ha ügyesen játszol akkor nem is kell. Lényeg a lényeg én ebben a formában egyiket sem ajánlom, de majd jönnek az okosok és kijavítanak. Minden esetre én így látom a dolgot.
-
Mizol25
csendes tag
válasz
arnikusz #39527 üzenetére
Szerintem már az emberek kicsit túlzásba viszik ezt a hibrid dolgot. Az egész hibrid a sárga szettnél kezdődőtt. Ok, de ott ott van a skull kesztyű ami +16% sebzést ad így megengedi azt, hogy pakolj elektronikára is. Egy ragadozót biztos nem használnék így. +8% sebzést ad csak és 200K elektronika mellett nem hinném, hogy elegendő sebzésed lenne. Nem tudom lehet én gondolom rosszul, de nem kell mindenből hibridet csinálni.
-
Rossonero89
tag
válasz
arnikusz #39489 üzenetére
A tököm tele van már azzal a sok rinyálós buzival, akik hisztiznek állandóan, hogy jaaaj.. túl erős a seeker, jaaaj túl erős a deadeye! Mindíg az ilyen kis nyomorult birkák miatt basszák el a játékot, és csinálnak használhatatlan szutykokat! Igaza van Tominak! Most legalább változatos, és lehet több használható buildet összerakni.
Tegnap is LS-be jön egy kisköcsög, én DE-ben voltam, lelő és tapsol meg noobozik, váltottam ragadozóra, mondom azért is megölöm más szettbe, erre mikor rámegyek, elkezdem lőni, majdnem meghal, mit csinál?? Alám vágja a seekert! Na mondom koma te nem vagy noob azzal a szar golyóddal mi?? Eszméletlen., Sok buzi rinyagép. A dz-t is az ilyen kis barbi babák miatt baszták el. Mert jaaj....nem tudok bemenni farmolni a pvp területre, mert jött a csúnya bácsi és lelőtt! Vicc komolyan... -
VTom
veterán
válasz
arnikusz #39493 üzenetére
Ez már a vicc kategória. Nekiállok én is rinyálni minden szett miatt, és magányos csillag buffért hisztizek majd.
Engem is idegesített, hogy erős a deadeye, úgyhogy építettem egyet. Ez gondolom nem jutott még eszébe senkinek.
Azzal persze nem kell foglalkozni, hogy a tegnapi last stand körben Mr.Presidente mindenhonnan eltalált mindenkit, és 3-4 golyóval ölt. A kör végén 11500 volt a legmagasabb pontszám, kivéve neki, neki 32000. Biztos a skill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Spórolós topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest