- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41390 üzenetére
Én a Dz-re (nem) vagyok kíváncsi miután majd ott is fognak esni a Classified cuccok. Egyrészt aki eddig csak gliccselt, az most már megveszi a csalást. mert másképp úgysem megy, és eljön a Legenda__17 meg a többi buzi ideje, és nem lesz olyan kimentés, ahova ne érnének oda, míg meg nem lesz a fullos szettjük, utána meg csak szórakozásból...
Tényleg, a gyorsfutás és az RPM javítása megtörtént vajon? Visszaigazolták már?
-
Gtaati
őstag
válasz
arnikusz #41389 üzenetére
Tudod vannak az egyenlők és az egyenlőbbek.... Lehet ott többet kapnak ezért a játékét mint mi holott mi is ugyanúgy kifizettük....
Jó nézem a pozitív oldalát a dolognak, biztos itt többen játszunk és jobban le terheljük a szervereket mint ott
Jó ez viccnek is rossz volt sajnos
-
HKorn
veterán
válasz
arnikusz #41377 üzenetére
Egy taktikus+Firecrest kombó nálam is összeáll, valamint egy predator+striker is, illetve szerintem bármelyik 4-es szetthez jó lesz most a 3-as taktikus a plusz skill haste és skill power miatt.
Kedvenc taktikus szettemet viszont szerintem kipróbálom 3-as predator erősítéssel is DPS miatt, mivel jelenleg az a gyenge pontja.
Az biztos, hogy most megint lehet legózni egy darabig
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41343 üzenetére
Oké, ma csak késő este leszek (9 után), meg először úgyis a ládákkal kezdek, mert nem lesz helyem.
Azért ez olyan jó, hogy megint lehet (szinte) elölről kezdeni a játékot, még jó, hogy a fegyverek megmaradnak, bár a tálentek miatt ez is kérdéses lehet.
Jut eszembe, az 1.7 legnagyobb hibája persze, hogy a nyusziruha megint kimaradt
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41331 üzenetére
41 exo + ~50 egyéb láda
+ 2,2 Mrd abból is lehet venni pár ládát
Csak esik pár használható cucc belőlük.
Nekem tetszik ez az új elképzelés, főleg mivel olyanokra is gyúr amikkel én szeretek játszani (Sentry, Reclaimer).Classified item ugyanúgy fog esni mint eddig, vagy lesz valami különleges lelőhelye?
A régi cuccok átalakulnak, vagy törhető mind? -
VTom
veterán
válasz
arnikusz #40759 üzenetére
Minket tegnap halomra lőtt a Gimli nevű gyerek egyedül, utána meg irogatta, hogy soo easy. Meg leírtota a szervert. Meg makrózva futott.
Bombinak be kellett vennie egy nyugtatót, plusz egy doboz cigi + egy Enya lemez, hogy ne törölje azonnal a játékot.
Tudom, hogy minden patch előtt ezt mondjuk, de az 1.7-en most nagyon sok múlik. Ha a makrót, rpm hacket ki tudják venni, meg még egy pár dolgot, akkor talán marad pár nem csaló játékos is. Egyébként nagyon sokan abbahagyják szerintem.
-
cyberkind
félisten
válasz
arnikusz #40566 üzenetére
Átcsavartam gépkarabélyra és most 25K-t tud az LVOA jó talentekkel, az M4 27-nél is többet ha nincs semmi visszatöltődés alatt de mivel erre forgatnom kellne egy ádázt és sokba kerül hagyom egy darabig mert nagyon király az LVOA, ezt a kesztyűt meg le nem cserélem csak ennél jobb Skull-ra mert minden mob sokkal gyorsabban esik össze.
-
válasz
arnikusz #40547 üzenetére
Én csak a 2. legnehezebb heti HVT-t buktam a játék miatt tegnap. Szépen lelőttem a bossokat, radar tiszta (még a pulse se mutatott a közelemben mobot), ott rohangáltam vagy fél percig mire felszedtem a lootot meg a dobott intelt majd teleport vissza a bázisra->HVT failed csak mert vélhetően ott lapult valahol egy nyomorult mob ami nem agrózott (máskor ugye meg a tömbön keresztül aggróznak ugye). Csak utólag visszanézve a chat logot tűnt fel, hogy nem dobta a jutalmat a feladatért.
-
cyberkind
félisten
válasz
arnikusz #40475 üzenetére
Mivel lesz jobb ha áldozok? Így is minél kevesebbet használom a képességeket mert több mint 2k sebzést kapok pluszban, az M4-nél csak azért a pontos az első talent mert az ezredeik pörgetés után nincs fegyverkészletem, hogy pörgessek az ádázra, a 3. pedig a halálos.
Jelen pillanatban 24k-nál is többet sebez az M4.
(#40479) RazoR
Egyedül főként csak a single-ben tolom. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #40420 üzenetére
Egy ilyen játékos talent nélkül is tud irtani,mindegy,hogy mi lenne a kezében...
Cyberkind: Egy barátom próbálgatott több szettet is hetekig.Neki is volt egy jó predátor szettje,de amikor együtt játszottunk az én csapásmérőm jobbnak bizonyult,úgyhogy én azt is nagyon ajánlom majd.Vmint a nomádot!Abban ritkábban halsz (igaz,egy picit lassabban szeded le az ellenséget).
-
lucfenieux
csendes tag
válasz
arnikusz #40401 üzenetére
Ma egész nap a DZ-ben őrjöngött, 20 méterre futottam utána, aztán cimbit hirtelen megölte 130 méterre, aztán meg ki tudja hol járt.
Azon mondjuk jót nevettem amikor összeakadt egy másik csíterrel, aki csöndesen ölt, mint a szén-dioxid: egyszercsak hasraestél és kiírta hogy megölt valaki akit nem is láttál... -
cyberkind
félisten
válasz
arnikusz #40392 üzenetére
+(#40393) RazoR
Ha sikerül valamit összeszednem akkor kipróbálom, de most csak az Alpha van, illetve találtam egy 1999-es virgoncot, azon még gondolkodom, de mivel eddig havert húztam meg a játékot se toltam nem tudom hova mozogjak, az biztos, hogy az Alapha nálam most még szarabb mint volt, kb használhatatlan lett.
Arany build-ből milyenek vannak, vagy ott mit kell nézni?
-
HKorn
veterán
válasz
arnikusz #40375 üzenetére
Egy idő után azonban felmerülhet a kérdés, hogy végtére is mire jó ha sikerül is összerakni egy jó szettet, amikor már csak a csalók, meg a kezdők maradnak?
Csalók ellen semmit nem ér, kezdők ellen, meg egy közepes szett is elég.
Persze ha csak nem magunk megnyugtatására
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest