- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #44965 üzenetére
Hogy állsz Divtechhel,
Csak mert este 1 óra farmot irányoztam elő magamnak DZ7-9 térségben.
Legalább 1200 kell egy jobb páncélos szett kimaxolásához, előtte pedig a rég kalibráló asztalon előkészíteni, mert az általad pörgetett tulajdonságok visszaállnak az esékori állapotra.
Valamint Kegyetlen kesztyűt kezdték emlegetni a fegyversebzések %-ra csökkenése miatt pl. Sull. -
Lifer092
senior tag
válasz
#75376384 #43920 üzenetére
Természetesen tudom a helyén kezelni, nem vagyok idegbeteg típus amúgy sem, és ezt sem ideggel teli állapotban írtam, csak azért "bosszantó" hogy a legutolsó GE óta nonstop ilyen professzorok vannak a DZ-ben. Ha éppen nincsenek mikor elkezdek/elkezdünk farmolni, akkor lesznek, és természetesen a 5 másik kimentésből PONT a miénket/enyémet találják meg. Külön öröm.
Krissz: Ismerős, nekem egyszer egy 2003-as sárga Virgonc mellényem vitték el, akkor ha hiszed ha nem, túlélő köteléket elnyomva futottak utánam HATAN és lőttek le. Természetesen elvitték, és szintén betörték a mellényt. Igaz, azóta lett már 2 helyette. De volt már ugyanúgy CF is ami ilyen sorsra jutott. Nekem egy végső CF maszk hiányzik már csak, azóta se kaptam.
Na mindegy, itt nem a helyén kezeléssel van baj, hanem azzal hogy ez nettó alpári köcsögség. Nem a PvP-vel van bajom, hanem azzal hogy EZ nem PvP. Hanem inkább MGvP MultiGroupvsPlayer. De csapatban is ez van, múltkor voltunk négyen, rugóztunk, lejárt rólunk az egész szerver ott volt, és ismét multiba 8-9en ránkjöttek. De 6 még így is meglett. Nagy divat lett ez a multigroupozás úgy látom.
2 napja volt, hogy egy nyomorék 4 fős csapat kimentést hívott (akik rugók voltak előtte), arra jártunk éppen. Nem akartunk kötözködni, erre feljött mind a 4, majd körbeálltak engem, aztán a fő értelem mutáló 16 éves hangon megkérdezte hogy MIT KERESEK ITT
és lelőttek, négyen kb. 1,5 percükbe tellett ez a mutatvány. Elsírtam magam, bementem safehousbe oszt' inkább kiléptem...
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #43467 üzenetére
Ezek közül azért szedtél szépen te is min. 2 -öt, meg nekem is lett belőlük 2 kill, így elértem a 100 killt, DZ farmolóként. Ezt a Sniper féle szettet kipróbálom, de az arany exo is hozza a feelinget.
És igen nagy taktikai érzékük nem volt, az egyik simán beleszaladt mikor megkerültük, meg utána a 3 ami a kocsinál feküdt.
De ezek még kezdö csalók lehettek.
És tényleg csak mi meg az ismert fórumtársak nem használnak már csalást.Azt nem értem beadta az achit a 100 ra, de 96 ot mutat.
-
dvd24
senior tag
válasz
#75376384 #43439 üzenetére
Az a baj, hogy igazából szerintem gearen nincs sok hely játszani a CHC - CHD párossal. Pontosabban nem éri meg.
Vegyük sorba: maszkon lehet CHC de PvE-re a legjobb oda az EAD (vagy néha skill power), PvP-re meg szerintem hasznosabb a 10k skill power mint a 4% CHC. Térdvédőn egyértelműen a 16k HP a nyerő (egy-két buildhez a 13k skill power). Hátizsákon kevés a CHD, oda igénytől függően skill power vagy HP kell (még a stability is jobb). Kesztyűn PvE-re, weapon DMG, EAD és skill haste a legjobb kombó, PvP-re meg ugyanez csak EAD helyett CHC. Fegyvertokon meg megint lehetne CHC, de ott is a skill haste a nyerő. A fegyver modok az egyetetlen ahol variálhatunk vele, de az meg fegyver típus függő (SMG-re jobb minél több CHD minden másra minél több CHC).
Ettől függetlenül szerintem az 1:3 (CHC : CHD) arány lenne jó, de szerintem csak skillekkel és weapon talentekkel lehet normálisan összehozni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #43439 üzenetére
Szerintem nagyon sokat számít, hogy csapatban vagy solo megy az ember.
CHC-ből viszonylag nehéz magas értéket összeszedni egy AR-nél, ami PvE preferált a páncélsebzés miatt, mígnem PvP sokat ér a CHC/CHD optimális.
A kettő viszont kevésbé üti egymást, talán a kesztyűn egyedül, a fegyvermódosítókon jól elvannak egymás mellett, ott inkább a headshot vs CHD a kérdés.Pl csapatban a fullos reclaimerem alapból tól 40/40%-ot (kereső pulse, 36/46 (sebzős pulse) CHC/CHD-t, egy kill után ez meg felmegy, 47/47%-ra (a kereső pulse-al), ha a módosítókhoz is ezt rakom be, akkor +2-től +8%-ig bármi CHD vagy CHC. Vagy akár +5 CHC a teljesítmény módosítókkal, de attól van jobb szerintem.
Egyedül inkább CHD, szerintem, de legalább egy (inkább 2 helyen legyen CHC maszk+kesztyű vagy ugye tok, ha úgy adja). +Pulse közepes, vagy nagyobb elektronikával.
Jut eszembe:
Van egy jó PvP SR7 a heti kínálatban, vegyetek belőle: -
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #43431 üzenetére
A végén a laggal kapcsolatban: Amikor a két rugót lelőttük, akkor olyan szinten laggolt, hogy elnyomtam a pulse-t, és kb 2-3 másodperc múlva adta be az effektet meg minden.
A lőszer felszedés is 2 másodperc késéssel volt az ellenörzőponton.
Kiléptem, mondom mi a franc lehet, elindítottam a speedtestet és 450 ms ping fogadott, 1 Mbit letöltés 2 Mbit feltöltésAzt ki se találnád, hogy mi volt az oka, a Uplay elkezdte letölteni (játék közben!!!!!!!!) a Wildlands frissítést....
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #43345 üzenetére
Meglett tegnap a maszk, láttam gyűrtétek.
Frici holnaptól akkor már 6 CF eshet a korábbi 3 helyett.
Gondolom ezért találták ki a maxoló rendszert 1.8-ra, így ha van alacsony páncélos CF-szettelemed azt felpörgeted.
Tehát goback DZ és összeszedni 4000 Divtechet.
Ne feledkezzünk el a Halloween eseményről sem akkor is lesz valami.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #43223 üzenetére
Mondtad tegnap, rémlett, de nem emlékeztem pontosan.
Akkor jó lesz a következő valamelyik szerintem a falcon no healre.
Egy kicsit nagyobb képzettséggel + nomád folyamatos healje + a 25% heal on kill:
Vagy:
Itt a képzettség által okozott sebzés healel + a 25% heal on kill:Összeállt a Sentry is tegnap, elég ütős 6 jelet csak a bossokra lehet tenni vele, jó lesz exo ládát farmolni:
Ha valaki shotis buildet épít (ebben a játékban én nem szerettem a shotit, de most itt a közeli sebzéssel nagyon adja), csak egy tipp, elég jól használható, 2 nap alatt ~1800 killt hozott:
Van 46 új CF itemem (18 Reclaimer, 13 Sentry, 15 Striker) amik használhatóak, meg jó pár el lett adva, ami kuka, de Striker maszk még egy sem esett...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#75376384 #41670 üzenetére
Reggel itt is ez volt,kijelentkeztem a karakterváltás miatt jött a delta/mike... A massive remekül időzíti mindig a free időszakot,vagy pts-sel egy időbe vagy mint most a global event-el egyszerre.
Classified-ből a végső megoldás full,a deadeye-ból 5 megvan már csak egy térdvédő kell,magányos csillagból talán 3 db item van.
-
Rossonero89
tag
válasz
#75376384 #41626 üzenetére
Ez jó volt...
Más:
Igen, én is fel vagyok háborodva, pl ezen a rohadt arcmaszkokon. Valaki leszarja biztos, de egy külső nézetes játékba, ha valami cicoma van, azt szeretném látni a karakteren. És nem arról volt szó, hogy csak az első 50 faszkalap kapja meg, akik szétcsalják a játékot, meg glitchelik. Csak meg kell nézni a GE toplistát.
Megint azoknak kedvezett ez a tetves massive, akik szétcsalják (lopják) a játékot! Elmennek a kúrva anyjukba! Ennyi! -
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #41418 üzenetére
Lehet jönni, ha nincs delta, akkor most rohadt egyszerű még a legnehezebb fokozaton is, sőt, sokkal könnyebb.
Most toltunk le pár kör Hudsont a legnehezebben, a dagik 2 fejlövéstől összeesnek, még a bossok is, szóval nincs gáz, szerintem még könnyű is. Gyorsabban lement a legnehezebben, nehezítéssel, mint korábban.
Ja mondjuk főcím előtt Delta itt isDe a jutalmat megkaptam...
Egy jó healer kell csak a csapatba és kész.
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #40756 üzenetére
Még a célom megvan az altok kimaxolása, addig a napi max. 2 óra este megy.
A laggolás a PTS és a csökkentett szerverek miatt van.
Last Standen most majd jövő héten a reclaimer- taktikussal próbàlkozok az utolsó karakteren bullfrog és mg5 párossal, ha megunta a learninget jöjjön
Hétvégén meg ládagyűjtés a legendarykon és incursionokon.Heisenberggel tegnap összefutottam DZ9 kazàn takarítása közben és rárobbant a seekerem, mutatom neki no para és nem löttük egymást, majd még a két felső landmarkon is szépen csendesen takrítottunk egymás mellett. Viszont később másik szerveren Atomicot nem lehetett lelőnni meg jöttek a stickyvel megint, jelentettem is.
-
-
VTom
veterán
válasz
#75376384 #39497 üzenetére
A deadeye-nak megvan az előnye és a hátránya is. Távolról jó, közelről nem. Fedezékben kell mozogni, nem rohangálni. Ez így jó, ahogy van. Egy DPS vs deadeye mindig két esélyes (ha jól vannak megépítve)
Ha most megnyesik, és tovább nerfelik a seekert is, megint marad egy meta build. Roppant változatos lesz.
Eddig legalább lehetett többféle buildet építeni, választani, változatosan játszani.Kíváncsi leszek rá, az 1.7-ben megint milyen forradalmi újítások lesznek.
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #39383 üzenetére
Biztos streamelte volna a poor child, de ez van.
Ugyanúgy mint az a másik iq aki a haverjával levágta a kötelet.
Mivel nincs vesztenivalónk azért is mentem utána és mikor lejárt róla a Rugó szegénykém beállt egy sarokba rögtön kidobtam fedezékbe a heal ládát és alávágtam a seekert, majd kapott egy tárat a Bullfrogból.
Egyre jobban bejön a 3 arany/3 taktikus, viszont az Eir hiába volt 871 rpm, az MP7, de még inkább a maxos sebzésű Navy MP5 jobb.
Még az exoticot és a predatort kellene 6000/3000/6000-re felgyúrni és egy ideig jó lesz csapatban mindegyik.
Este még kipróbálom a Thompsont, mert szép ez a mondat. -
Lifer092
senior tag
válasz
#75376384 #39272 üzenetére
Ugyan, nem kell messzire menni. Én 2-3 naponta összefutok ilyenekkel, múltkor (2 napja) egy player volt a kimentésnél, elkezdte vágni a kötelet. Én meg jó kis lesből' elkezdtem lőni a 9000+ tűzfegyveres, relatíve egész jó DeadEye szettemben, de érdekes volt a csóka, mert kb. alig sebződött, plusz utána elkezdtem mp7-el lőni, meg se érezte szinte, állandóan overhealbe tette magát, kb. 10 másodpercenként.... Ja de persze ő úgy sebzett engem mint ha lézerkard lenne nála. Szóval egész érdekes volt, tudtommal magas tűzfegyvernél (gondolom az volt ha így sebzett), nincs ilyen magas elektronika/képzettség amivel ilyeneket tudna healelni...
Szóval ja, sok érdekes dolog van....
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #39272 üzenetére
LS- en volt hozzá szerencsém 3 hete többször is, hol velem, hol a másik oldalon és érdekes mód mindig rus csapattársai voltak és természetesen egyszer sem láttam 20-ast keresni.
Kár a szót fecsérelni rá.Global event 1.7 patch video tegnapról - 3.42 egy új rész a bázison ezzel összefüggésben.
Az arany pukkanások az elején elég gagyik és feleslegesek.
Aheadshothoz kapcsolódnak- mintha eddig nem tudtuk volna, hogy fejbelőttük a mobot vagy sem. -
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #39118 üzenetére
Más:
Jó volt ma este megint DZ-zni, kimentésünkre odajött 3 gyerek mi is hárman voltunk, mi felraktuk a cuccost, de valamelyik mobból esett még egy Magányos csillag, de az egyiuk gyerek felrakta negyediknek, jó mondom OK, indítottam még egy kimentést, és felraktam, és otthagytuk őket.
Ők is felrakták a cuccost (legalábbis az egyik, azt még láttam), de csak erősebb volt bennük a kiváncsiság a józan észtől, levágták, visszamentünk és köszöntük szépen a lootjukat -
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #39066 üzenetére
Bogarat ültettél a fülembe, mert korábban én is barret/kegyetlen kombóval mentem, de átraktam spec táskára, mert az a kevés heal jól jött (110e vs 90e képzettség), de ki fogom próbálni visszarakva mit ad. Azóta esett már pár barret is, hátha azok között még akad jobb is, mint amit korábban használtam.
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #39066 üzenetére
Nagyon egyszerű sajnos egy normális Predator táska sem esett, így maradt a specialized, pedig ott van egy 16400 életerő, 50% lőszer, 1270 tűzfegyveres- 1992 Reckless, meg a Barrett is.
Viszont ma este áthozom a 2. altra a Striker mellé a Predatort és hátha lesz szerencse.
-
Lifer092
senior tag
válasz
#75376384 #39006 üzenetére
Nem vagy ezzel egyedül, nekem DZ-ben csak: Midas & Hungry Hog szabály van életben ami a lootot illeti. Én akármit takarítok ki, legyen az fertőzési esemény, nevezetes pont, nevesített boss, PVE terület úgyszint, soha nem kaptam idáig semmi értelmeset... Én kb. csak a fix egzotikus lerakatból kapok olyat, de ott is természetesen vagy rakás f*s, vagy már van belőle 7...
Mint múltkor, 6 egzotikus ládából 3 Barret, mind a 3 kuka... Örültem...
-
persil
nagyúr
válasz
#75376384 #38775 üzenetére
Pont a pvp miatt erzed masnak a hangulatat. Ha pve dz lenne, az pont ugyanolyan lenne, mint kint. (Csak tobbszor rossz az ido
)
Dz-ben pont az adja a tension-t, hogy random johnson, akivel fel oraja farmolgatsz, siman hatbalohet kimentes kozben, ha epp olyanja van.Ha meg a mobok kemenysege miatt gondolod jobbnak a dz-t, akkor: incursion.
-
VTom
veterán
válasz
#75376384 #38766 üzenetére
Szerintem ezt ne így nézzétek. A DZ-ben azért esik jó eséllyel jobb loot, mert ott nagyobb a kockázata annak, hogy végül nem tudod majd kihozni.
És ehhez ez igenis így van rendben, mert különben a PVE DZ-ben farmolnék három napig, és felépítenék 3 fullos szettet, aztán mehetnék a DZ-be vagy last standbe lelövöldözni mindenkit aki nem csal.Csak a PvP DZ-vel van jól kiballanszírozva a játék.
Aki nem akar PvP-zni, annak ott vannak a főküldik, mellékküldik, HVT-k, PvE bossok, UG, Survival, Incursion-ök.
Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #37444 üzenetére
Detto, kb. 7 kör, falonátlövök stb. 2 szint meglett, holnaptól a napi 1 szint lesz, plussz dps Firecrest elfelejtve, helyette a seeker - turret kombó marad. Még a taktikust nézem meg ott több a képzettség egy Barret Specialized párost is tesztelek 4 taktikussal.
Te mit használsz konnyű M4 vagy Bullfrog ?
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #37405 üzenetére
Pénzgyűjtésre jó az LS, mész 5-10 kört lesz 20 láda x 4 item meg field ládák x 2 item és rögtön lesz 20 millió credit is. PVE bossokból egy körrel 4 millió körüli a hozam. Ahogy írja micafigyhter módok közül én sem teszek skillt adót. Balra tűzfegyver és életerőt adót rakok, jobbra a 4 be Firecrestnél a 4%- os turret sebzést adókat, Taktikusnál pedig a seeker sebzést adókat rakom. Dps nél pedig a 6 % self healeket.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#75376384 #37405 üzenetére
Mellényen legyen egy plusz hp, a skill haste meg az exo egyaránt jó mellé, én egy kicsit az exot preferálom a leirtak miatt. A módosítókon nem érdemes plusz skillpowert vinni, nem tul hatékony. Több statot kapsz ha az ele + skillpower módosítók helyett az egyik staminás cuccodat átpörgeted electronics-ra, a módosítókat meg cseréled ele + HP-ra. Ele + skillpowert én max full skillpoweres karakternek vinnék, de annak se biztos hogy az Ele mellé a plusz skillpower a legjobb stat a módosítókon.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#75376384 #37392 üzenetére
Mármint életet akarsz rápörgetni gondolom
Én részemről exo-t hagynám fent, mert igen hasznos stat és mellényen meg maszkon kivül másra nem nagyon tudod rakni. Módositon is lehet persze, de akkor is jobban jössz ki ha a mellényen marad exo a modositokon meg 3x5=15 % skill haste
-
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #37221 üzenetére
Alapvetően egyetértek veled, de erről mindig ez a kis szösszenet jut eszembe.
(#37222) RazoR
Nem, mert te arra számoltál, hogy már az első hsz-edre lesz reagálás.
Buktad
Az egyik kedvenc jelen sorozatomból idéznék: "Akkor sem és most sem voltál annyira fontos!" -
válasz
#75376384 #36965 üzenetére
Bocsanat, de en ugy ertettem, hogy a noskill nyomorek azert az, mert nem kell celozni. Mert a deadeye-al sem kell annyira, a turrettel meg semennyire.
Hidd el, en is utalom ezeket. Azert megyek skilleskent, mert a team megkoveteli. Ha mas a taktikus, egybol hozom a goldenbuildet...
-
válasz
#75376384 #36960 üzenetére
Te irtad a seekeres agyatlan nyomorekot...
Itt mindig megy a siras : eros a deadeye, pfff, eros az alfa, jajjj... Most meg seeker noob no skill... Epitsen az ember amit akar, aztan jatszon. Ennyi.
PETEE78 : Hp, nem szivossag... Kinek mi. En lehozom az 1v1-et is sokszor, szivossagom csak 325e ( 2800 eletero )
-
ori_za
tag
válasz
#75376384 #32423 üzenetére
14 féle gear set van, az Alpha kétségtelenül erősebb a többinél. Massive/Ubi szempontból egyszerűbb ezt az egyet lebutítani a többihez, mint a másik 13-at gondosan, figyelmesen és kiegyensúlyozva feljavítani. Ssajnos nem biztos, hogy ez a jó megoldás, de rendszeresen így csinálják. Nekem sem tetszik, ez van.
-
Elims
veterán
válasz
#75376384 #32241 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk sok még a ködös rész,de majd tisztul a helyzet. :-)
Szárnyfejlesztés,bázisok,stb.Razor: Neked is köszi! :-)
A 30-as szint szerintem pikk-pakk meglenne (főleg a barátom segítségével),de tartok attól,hogy közben kihagyok vmi visszafordíthatatlan dolgot,gondolok itt most erre:
"Sokan jártak úgy, hogy nem volt elég pontjuk kimaxolni a BoO szárnyakat, mert valamelyik Safe House-ban kimaradt egy térkép, vagy JTF tiszt, vagy szekrény. Ajánlott ezekre figyelni, nehogy így járj!"
Ezt akkor gondolom később nem lehet pótolni. (?)
Ha nem lehet,akkor megoldás lehetne az esetleg,hogy ezt a térkép beolvasást megcsinálom most az elején mindenhol?Vagy csináljam menet közben amikor a küldetésekkel visszamegyek?
Szeretem a gyűjtögetős játékokat -ezért is bírom nagyon a ubisoft játékokat is-,úgyhogy nekem nem lenne unalmas először csinálni monoton dolgokat több napig/hétig.
A tápolást is szeretem,de ezek szerint 30. szint alatt nem nagyon lehet tápolni.Sötét zóna.
Hányadik szintűként lehet menni minimum?Vmint van egy-két tárgy amit a nagy szintű barátom sem tudott,hogy mik azok.
A ubisoft club-ban vettem pár dolgot,vmi kis pendrive-ot+phoenix card-ot,stb.
Ezt a két dolgot nem ismeri a barátom,mik lehetnek ezek? -
Krissz1983
aktív tag
-
micafighter
nagyúr
válasz
#75376384 #32064 üzenetére
Fejlövés és crit sebzés egyaránt jó. Ha ugyanilyen hangtompitó vagy loud vent brake lenne forditott fejlövés és crit értékkel azt mondanám abból is vegyél
Egyaránt jó a kettő, a crit az a testlövésedet erösiti, a fejlövés meg nyilván a fejlövést, mobok ellen szerintem egyértelmüen jobb a fejlövés, pvp pedig érdekes kérdés, ott is sokszor van hogy facetradelsz valakivel, illetve azért az esetek többségében ott is fejre lövök.
Ettöl függetlenül szerintem mindkettő egyaránt jó, próbálgatni kell neked mi jön be jobban mert az is sokat számit pvpben pl te hogy szoktál lőni/célozni. A loud vent brake-ből is lehet venni, patch után lehet jó lesz, de jelenleg jobb lenne szerintem a pontosság helyett ha fejlövés lenne rajta, de pl marco gyerek meg a stabilitásra esküszik ugye (nyilván másodlagos értékről beszélünk), de mondjuk ha jól emlékszem ő is fejlövést rak mindenhova.
Amugy alpha nerffel kapcsolatban egy ETF-es gyerektöl hallottam hogy alpha ugy müködik hogy ingyen megkapod a fegyver talenteket, na most ha ez azt jelenti hogy nem lesz egyáltalán talent követelmény a 4ből egyikre sem, akkor talán érdekes lesz még az alpha
-
micafighter
nagyúr
válasz
#75376384 #32033 üzenetére
Ha teljesitmény modositora gondolsz akkor pulse erősitőt nem nagyon érdemes, az ellenséges rejtö pulse ugyis semlegesiti a CHC és CHD-det a pulsebol, persze mobok ellen jo lehet. Szvsz általánosságban a first aid self heal a legjobb. De ha Firecrestet huzol vagy te vagy a healer a csapatban akkor persze van jobb is.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#75376384 #31837 üzenetére
Ja, ez jogos is! Csak ezt csinálták a sentryvel strikerrel hunterrel takticion-el is. A fegyverekkel szintén elbántak: aug, shoti, m1a mp7! Csak A nerf létezik. Aztán meg nem is lehet csodálkozni azon, hogy mindenki az éppen legerősebb buildel rohangál mert a többi annyira fos, hogy esélyed sincs benne. Ezért kellene több jó alternatíva!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest